QUOTE(juozas 1 @ 2010 11 04, 22:55)
zmona nesiskundzia labai tik sako galetu buti kietesnis, mes abu labiau miegame ant sono, man irgi atrodo kad per minkstas nes klubai perdaug idumba ir labai siltas, ir dar idomu juk nakti kai susiglaudame tas bendras svoris dar padideja o h2 kietumas kiek pamenu yra iki 80kg
parasiau asmeniskai.
QUOTE(renata777 @ 2010 11 05, 01:19)
Laba diena,
Sveriu 50kg, ugis 168cm, vyras sveria 70kg, ugis 176cm - koki ciuzinuka parekomenduotumete?? Siaip noretume kazko uz 1000Lt., bet jei jau labai kazkas ypatingo, moketume max iki 2000Lt., be to, lova planuojame 180cm plocio.
Is anksto dekoju pasisakantiems
Siuo metu rinkoje yra tik keli ciuziniu lyderiai, kurie rimciau atsizvelge i zmogaus fiziologija. Vieno modelio ciuziniu yra po kelis skirtingus minstumus.
Zinoma yra ir pigesniu dviguliu pasirinkimo, taciau pigios medziagos ir tarnauja atitinkamai trumpiau. Esate liekno sudejimo ir iki 2000lt spyruokliniu neispausite. kalbu is patirties. Spyruoklinius geriau isbraukite is saraso. jie prastai priima kuna, gera terpe kauptis dulkiu erkutems.
Kad rekomenduoti, dar noreciau paklausti ar nera padidejusio prakaitavimo. Ar nera kokiu rimtu nugaros problemu? Ant kokio pagrindo dabar miegate?
QUOTE(lorelei215 @ 2010 11 05, 11:36)
Perverčiau paskutines kelias temas galva susisuko
5 metus turim Lono lateksinį (kokį - greitosiomis nepavyko identifikuoti). Išsigulėjo duobėm, ypač per vidurį ir galuose, nors, atrodo, nieko _tokio_ jam nedarėm... grotelės netinkamos? ar šiaip senatvė?
Neprisimenu, kaip buvo anksčiau, bet dabar negaliu ilgiau pagulėti ant nugaros - pradeda mausti juosmenį. Ir abiems su vyru paskutiniu metu pradėjo rankos tirpti... Kitas nesmagus dalykas - ant to čiužinio be proto karšta. T.y., iš vakaro tai labai šalta, dėl to guliu su šilta antklode (su plonesne iš viso neužmigčiau iš šalčio), užtat paskui ryte atsibundu šlapia kaip antis...
Tai aš galvojau, kad lateksinio čiužinio nebenorėsiu, ieškosiu tokio, koks buvo mano mergautinis - spyruoklinio su kokoso viršum. Dabar prisiskaičiau, kad spyruoklės - atgyvena, o kokosas - bendrai mitas
Porolono pačiai nesinori (nors gal aš kažko nežinau apie šiuolaikinį poroloną
) Žodžiu, net nebežinau, į kurią pusę pradėt ieškot...
Gal kas patartų, nuo ko būtų galima pradėt žiūrėti? Mūsų duomenys -
182/73 ir
176/65. Lova 160x200, grotelės flexsan, tarpai 4,5 cm. Kaina... vyras sako, kad nenori daugiau kaip 3000 Lt mokėt... aš tai visai norėčiau, kad iki 2000 Lt būtų...
Kitas klausimas - kaip dėl varianto pirkti du atskirus čiužinius, o ne vieną didelį? jei aš čiužinio aprašyme skaitau, kad jis "su sutvirtintais kraštais", tai galvoju, kai tarp tų kraštų plotas mažesnis, tai čiužinys turėtų būti tvirtesnis? ar čia kitokia logika veikia?
Ačiū už komentarus
Jei norisi vesesnio ciuzinio reikia ziureti,kad kuo daugiau butu oro tarpu. Galite ziureti is naujos karto poliuretaniniu su aliejais. Del tarnavimo ziurekite aukstesniu branduoliu, didesniu tankiu, del vesumo poretesni poliuretanair isprofiliuotu pavirsiumi. Isprofiliavimas dar lemia is geresni kuno priemima. Pabandykite rufina, bonaire ir tubes pagulineti. Platinium tubes neitelpa i kaina bet labai komfortiskas ciuzinys. Tiesiog reiketu surengti apzvalga po parduotuves. Paciupineti medziagas. Paciu poliuretanu labai ivairiu yra.
O lateksas pati medziaga mazai pralaidi orui.