QUOTE(daukantiene123 @ 2011 02 06, 17:44)
Turiu Jums klausima. Kuo arčiau susitikimas su vaikeliu, tuo man viskas sudėtingiau atrodo
Rašot, kad nusitraukinėti reikia 15-20 min. O jeigu per tą laiką ne visas pienas išbėga?Ne,kažkaip neaiškiai klausiu.
Žodžiu, ar per kiekviena nusitraukimą reikia visiškai ištuštinti abi krūtis? Dėkui.
Nors klausimas ne man, bet pabandysiu atsakysiu. Neistustinkite krutu, nes tuomet visada gaminsis tiek daug pienelio. Nes kai gaminasi per daug pienelio yra nemalonu, buna kad pats bega, kruti pradeda tempti, skaudeti. O jei negalesite kada nusitraukti, tai ir mastita galit prisisaukti. Geriausia yra nusitraukti tiek, kiek suvalgo vaikutis ar siek tiek daugiau.
Ar vis dar galvoji maitinti nutrauktu MP? Nepersigalvojai?
Mano maze po gimimo neeme kruties, stume su liezuviu ir viskas. Tai teko nusitraukineti. Priespienis gana tirstas, sunkiai nutraukiamas. Man nutraukinedavo sesutes, nes pati vos 15 ml per abi krutis nutraukdavau. Kai pradejo gamintis pienukas nebuvo geriau, nemokejau nusitraukti, o mazoji neeme papuko ir viskas. O dar vienas spenelis buvo didesnis, tai ji labai greitai traumavo. Bet nusitraukineti buvo baisiai nemalonu. Jauciausi kaip melziama karve
Sunkiausia buvo nakti. Dabar viskas gerai, valgo puikiai ir tuo dziaugiuosi. Tai vat tokia mano patirtis siuo klausimu.
O mano anyta abu vaikus ismaitino nutraukinedama MP, nes abu buvo tinginukai ir tingejo traukti. Viena vaika ismaitino iki 8 men, kita iki 6 men. Tad viskas yra imanoma. Svarbu noras