QUOTE (laurencija @ 2004 05 31, 12:15) |
Tačiau tikriausiai kartkartėmis per žinias išgirstate, kad susektas didesnis ar mažesnis pedofilų tinklas. Kaip manote, ar internete esančios mažylių nuotraukos nepaskatina jų liguistų fantazijų? |
Man daznai norisi ispeti mamas, kad nedetu savo nuogu vaikuciu foto i interneta Bet vis susilaikau del galimos kritikos... kad tame nera nieko intymaus, tik dvelkia nekaltumu... Man ir jums - TAIP. Bet esu tikra, kad ne vienas pedofilas dziaugiasi jusu drasa ir neapgalvotumu
tiems, kas rasys man su prasymu istrinti ju tema is skyrelio "stai mes kokie" - rasykite tikslia jusu temos nuoroda (ne pavadinima, bet nuoroda i ta tema).
O apskritai, kaip tas nuotraukas ten i banga IDET? Man siaip reikia, as ne vaiku Ziurejau ziurejau as vakar - taip ir nesupratau, kurioj vietoj ten tos nuotraukos Ir is Viso, Bite ten daba kazkokia?!
QUOTE (Noa @ 2004 06 01, 10:51) |
O apskritai, kaip tas nuotraukas ten i banga IDET? Man siaip reikia, as ne vaiku Ziurejau ziurejau as vakar - taip ir nesupratau, kurioj vietoj ten tos nuotraukos Ir is Viso, Bite ten daba kazkokia?! |
Iejus i T banga- bite kairej pusej rasi "mano irankiai" ir viena is temu ten bus
" dienorastis" Tai va eik i ta dienorasti a jau ten rinkis kas tau patinka pvz- irasas "viesas" ar "privarus", paskui ant BROWSE ir duos pasirinkt is tavo kompe esanciu dalykeliu... Aaaa-dar gali pasirinkt fotkes dydi Tai sekmes
QUOTE (*kristina* @ 2004 05 30, 23:13) | ||
pilnai sutinku,bet mes rasom viesai,nuotraukas dedam viesai,todel visa tai betkas betkada tai gali panaudoti...to neuzdrausi,todel noredama apsaugot savo privatuma turbut prasysiu moderatoriu istrinti mane is skyrelio stai mes kokie. bet apie tai dar pagalvosiu. |
Kristina, tu neteisi, yra privacios teises ir be mano atsiklausimo jis neturi teise ju deti kitur, nebent paziureti, kad ir jos viesos
O jei as padarau bangoj nuotraukas privacias ir po to noriu kam nors parodyt, tarkim kokiai draugei nuoroda parasyt, tai kaip tada? Ji irgi negales paziuret? Ar buna koks slaptazodis, kuri turiu pasakyt tam, kuris nori jas paziuret? As bangoj nuotrauku neturiu, bet ruosiausi det ir planavau, kad ateity, kai bus lelius ideciau kelias jo nuotraukas.
O ten, taip supratau, tik viena per diena det galima?
Papildyta @ [mergetime]1086387967[/mergetime]
Aha, dar. O jeigu ta nuotrauka privati - ar as ja galiu kam nors parodyt?
Papildyta @ [mergetime]1086387967[/mergetime]
QUOTE(Noa @ 2004 06 05, 01:17)
O ten, taip supratau, tik viena per diena det galima?
Papildyta @ [mergetime]1086387967[[b]*RAMAŠKA rgetime] [/b]
Papildyta @ [mergetime]1086387967[[b]*RAMAŠKA rgetime] [/b]
Kai idesi ir atsiras kairej pusej pvz sestadienis+ toks piestukas+ iksiukas. Eik ant to piestuko- ir gausi daryt pakeitimus, papildymus tos dienos irase. Ir taip vis isnaujo po kiekvienos fotkes ikelimo. Gali deti ju ten daug. Kita diena jau darysi kitos dienos irasa- na tipo dienorastis
O kas del parodymo,, esant privaciam irasai tai net nezinau
QUOTE (jaunute @ 2004 05 30, 01:00) |
As kvaile rodziau visiems, ir radau viena tipeli niku "tavo_abortas", kuris mano vaiko nuotrauka iliustravo savo kalbas. O svarbiausia, kad jis nesveikai raso apie abortus, kisa nuotraukas abortu ir dar maciau kazkokiu 3 vaikuciu nuotraukas be mano. taip kad paziurekit. as parasiau administracijai ir paprasiau, kad ta nuotrauka istrintu, bet kazi kada jie sureaguos, ir ar isvis sureaguos si bei ta pati parasiau i banga |
Siūlau pernelyg stipriai nesigąsdint. Aišku, faktas, kad tavo vaiko nuotraukos naudojamos šalia straipsnių apie abortus, pasididžiavimo nekelia, tačiau juk jos ne laidojimo biuro reklamai panaudotus buvo.. Nemalonu, bet nieko tokio labai siaubingai blogo. Mano nuomone, čia susikerta pritariančių abortams ir juos smerkiančių interesai. Tau atrodo baisūs to vaikino rašiniai, ir dažnai gal perdėtai sureikšmintos kalbos šia tema. Kitiems (pavyzdžiui man) daug baisesnės motinos, galinčios taip lengvabūdiškai žudyti savo vaikus. Ką noriu pasakyt: kuriai pusei priklausai, taip tau ir įvykis matosi.
Kita vertus, tavo nuotraukos yra tavo asmeninė nuosavybė, ir tik tu turi teisę jomis disponuoti. Ir tai, kad jos buvo panaudotos, kaip iliustracija betkokiam tau patinkančiam ar nepatinkančiam straipsniui, be tavo sutikimo, yra nusikaltimas, į kurį bangos vadovybė turėtų atkreipt dėmesi. Dėja, ši chebra užsiėmus pinigų gaminimu, ir absoliučiai nereaguoja į jokį asmenybės ar net apskritai žmogaus teisių pažeidinėjimą..Įsitikinau šimtu procentų, taigi toje svetainėje nebesilankau ir juo labiau nuotraukų ar asmeninių duomenų ir netgi gyvenimo subtilybių į ją nebededu, nes ką žinai, kas jomis ir kokiais tikslais pasinaudos.. Ir jus, mamytės, raginu, geriau į kokį internetinį foto albumą (mamos kompiuterio skyrely yra afdresiukų) nuotraukytes susidėt ir lengviau atsikvėpsit
QUOTE (Vaidullka @ 2004 06 03, 13:12) |
O jei as padarau bangoj nuotraukas privacias ir po to noriu kam nors parodyt, tarkim kokiai draugei nuoroda parasyt, tai kaip tada? Ji irgi negales paziuret? Ar buna koks slaptazodis, kuri turiu pasakyt tam, kuris nori jas paziuret? As bangoj nuotrauku neturiu, bet ruosiausi det ir planavau, kad ateity, kai bus lelius ideciau kelias jo nuotraukas. |
Gali duot nuorodas tiesiai į nuotraukas Bet kiek žinau, galima ir taip pažiūrėt. Net jei tu profily rodai, kur naršai, ir kas į tavo asmeninį užeina, kai tu privačiam dienorašty naršai, jis irgi gali užeit, skaityt ir rašyt tam tavo "privačiam" diary
O jei as tiesiai nuotraukas sudejau i Supermama - turbut ir is cia nukopijuoti gali ( na kvaila klausima uzduodu - bet as ne kompiuteraste)?
QUOTE (nerez @ 2004 06 22, 18:13) |
O jei as tiesiai nuotraukas sudejau i Supermama - turbut ir is cia nukopijuoti gali ( na kvaila klausima uzduodu - bet as ne kompiuteraste)? |
gali