Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 77 tema :)

Jungiuosi prie atsakymų apie Laverą - man gerai nurudina, ne oranžinė spalva gaunasi, plaunasi tolygiai.
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 11 02, 18:13)
Beje, ar yra bandžiusių TOM's of Maine dezodorantus? Žiūriu negirdėti, nematyti, bet kaina visai nromali g.gif Kokie atsiliepimai?

Esu bandzius ir iki siol naudoju. Man patiko ir tikrai vieni is geresniu. Bandziau ir tepamus, bet jie minkstoki, tai man kelis kartus tiesiog sluoksniais nuluzo (sluoksnis nuluzta, naudoju toliau ir vel nuluzta, ir vel naudoju ir tt), o skysti man patogesni (butent, kad neluzineja). Skystas maniskis is 'crystal confidence' serijos.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 11 03, 05:06)
Esu bandzius ir iki siol naudoju. Man patiko ir tikrai vieni is geresniu. Bandziau ir tepamus, bet jie minkstoki, tai man kelis kartus tiesiog sluoksniais nuluzo (sluoksnis nuluzta, naudoju toliau ir vel nuluzta, ir vel naudoju ir tt), o skysti man patogesni (butent, kad neluzineja). Skystas maniskis is 'crystal confidence' serijos.

o kaip ju sudetis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 11 02, 22:30)
Ryžai ne. Bet man tai ir šiaip laaabai silpnai dažo, vos vos...  blush2.gif Bet geriau nei nieko smile.gif

o tu kuri krema naudoji> kur 30 ml tik veidui skirtas? Nes as naudoju is tos dideles pakuotes, tai labai gerai nurudina
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 11 03, 12:01)
o tu kuri krema naudoji> kur 30 ml tik veidui skirtas? Nes as naudoju is tos dideles pakuotes, tai labai gerai nurudina

Aš turiu ir tą didelį kūnui, ir mažiuką veidui smile.gif Tiek vienas, tiek kitas veikia gana silpnai, bet iš esmės užtenka, jei ruda nenori būti... O kelias dienas iš eilės kūną pasitepus, jau lyg ir matosi skirtumas smile.gif
Atsakyti
Sudėtis: Propylene glycol, aqua, Aloe barbadensis, Hamamelis virginiana, zinc ricinoleate, glycerin laurate, zinc citrate, hectorite, Chamomilla recutita, Coriandum savitum, Cymbopogon schoenanthus, citral, limonene, geraniol.

cia toms of maine rutulinio dezo sudetis.nesu zinove, bet jau is pirmo psl propylene glycol yra blogiukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 11 03, 12:05)
Aš turiu ir tą didelį kūnui, ir mažiuką veidui smile.gif Tiek vienas, tiek kitas veikia gana silpnai, bet iš esmės užtenka, jei ruda nenori būti... O kelias dienas iš eilės kūną pasitepus, jau lyg ir matosi skirtumas smile.gif

gal nuo odos individualumo priklauso, nes man nuo vieno pasitepimo paruduoja gerai:)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif, nebespėju jau visai su jumis, tik permetu akimis kokia nauja banga ar neužėjo ir viskas...taip tingisi darbuotis, kai žiemos sezonas prasideda, o darbų kaip tik be galo daug doh.gif

Per šį laiką nemažai naujų dalykėlių išbandžiau, pasidalinsiu mintimis, gal kam bus įdomu ar bent jau padės apsispręsti smile.gif

Neobio plaukų kondicionierius (su avokadų al. ir citrina) - atrodo toks mažytis įpakavimas (150 ml), bet ir daug nereikia. Iš esmės aš jį naudoju CWC (condition wash condition) metodui. Plaukai švelnūs ir blizga, sakyčiau kondicionieriaus labiau drėkinantis.
Neobio plaukų kaukė (su abrikosų al.) - pirma, labai noriu pagirti dozatorių, nes labai patogus dalykėlis, vienas spustelėjimas ir kaukės norimas kiekis delne smile.gif Kaukę taip pat naudoju CWC metodu. Neobio kondicionieriaus ir šios kaukės derinys mano plaukams labai patinka, t.y. jų visiškai neapsunkina, drėkina ir jie lieka švelnūs.
Neobio veido prausimosi putos (vyšnių serija) - šildymo sezonu vien tik jomis nusiprausus po kiek laiko jaučiasi veido traukimas (nors jis vėliau praeina, bet visvien man nemalonus jausmas), todėl dabar visada šitas putas sumaišau su Lavera 2in1 pienelio lašeliu, nagi super thumbup.gif Akių makiažą vienos putos gerai nuplauna, čia priekaištu neturiu.
Weleda iris drėkinamoji veido kaukė - lengvai drėkina, greitai susigeria. Kažkur skaičiau, kad merginoms iris serija nekvepia, bet man asmeniškai kvapas visiškai normalus. Pagal lengvumą galėčiau palyginti su Dr. Hauschka rejuvenating, bet pagal poveikį aišku rejuvenating pirmauja.
Sante skysta pudra - po jūsų diskusijų apie natūralias skystas pudras galvojau nepataikysiu su spalva, bus bevertė ir pan., bet ji man patinka visų pirma dėl to, kad yra lengvutė, gražiai ir tolygiai dengiasi, skaniai kvepia, suvienodina veido spalvą, pamaskuoja taip pat, na bet aš ir didelių defektų neturiu biggrin.gif
Logona skystas maskuoklis - jau nežinau kiek laiko ieškojau natūralaus skysto ir lengvo maskuoklio paakiams, nes vos tik padidėja darbų krūvis, iš karto tai matosi mano paakiuose. Beto ir iš prigimties negaliu džiaugtis šviesiais paaikiams ar storesne jų oda. Taigi, šis maskuoklis labai lengvai tepasi, nesubėga, priduoda paakiams tokio gyvumo ir lengvo natūralaus spindesio. Teko naudoti ir spuogeliams pamaskuoti, taip pat pasiteisino. Įtrauksiu ir pagrindinių priemonių sąrašą cool.gif
Lavera dušo kremas su apelsinais - konsistencija labai panaši į Weledos dušo pienelius, kvapas toks salstelėjęs, bet man asmeniškai labai keistas putojimas. Vos tik išspaudžiu ant kempinės dušo kremo, suputoja, bet pradėjus praustis putos akyse ištirpsta, belieka jausmas, kad tik su šlapia kempine prausiuosi doh.gif Taip kad tenka kelis kartus muiluoti, nebekartočiau...

Atsakyti
Gal kuri naudojat neobio kuno losijonus? Noriu ko nors gerai drekinancio ir skaniai kvepiancio ax.gif
Atsakyti
kaip su tuo CWC metodu?deti balzama as sausu plauku, palaikyti, isskalauti, tada sampunas ir vel balzamas?
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 11 03, 13:54)
Sudėtis: Propylene glycol, aqua, Aloe barbadensis, Hamamelis virginiana, zinc ricinoleate, glycerin laurate, zinc citrate, hectorite, Chamomilla recutita, Coriandum savitum, Cymbopogon schoenanthus, citral, limonene, geraniol.

cia toms of maine rutulinio dezo sudetis.nesu zinove, bet jau is pirmo psl propylene glycol yra blogiukas ax.gif

turbut del jo man ir alergizuoja pazastis rutulinis g.gif , tik pasitepu ir pradeda daznai degti pazastis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 11 03, 16:22)
kaip su tuo CWC metodu?deti balzama as sausu plauku, palaikyti, isskalauti, tada sampunas ir vel balzamas?

Čia aprašyta, prie Aubrey Organics GPB balzamo
http://palomaslabora...ear...i/kaukės
Atsakyti