Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 77 tema :)

QUOTE(FruitSalad @ 2010 10 31, 18:09)
Ar yra čia naudojusių Alterra dekoratyvinę kosmetiką arba išbandžiusių naujus produktus (du nauji blakstienų tušai, dušo želė su ličiu, persikų putos, šveitiklis, tonikas veidui, granatų kremą)?

O Lietuvoje jos yra pirkti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 11 02, 00:17)
O Lietuvoje jos yra pirkti? rolleyes.gif

Lietuvoje nėra.
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2010 11 02, 01:50)
Lietuvoje nėra.

o kur yra? gal nuoroda galima? idomu paziuret kas ten per Alterra dekoratyvine
Atsakyti
Aš manau, jog naujoje temoj reikėtų prie parduotuvių dar prirašyti ecoland.lt (Benecos, Alva, Bioturm, Logona, Pure Elements, Sante). rolleyes.gif
Atsakyti
sakykit ar sitas sampunas buvo giriamas kaip purinantis plaukus?

user posted image
Atsakyti
priminkit, prasau, ar Laveros savaiminis nedazo ryzai ? 4u.gif turiu vengti saules, tai vasara neidegiau isvis.. paziurejau senas nuotraukas, noriu rudo snukucio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 11 02, 12:41)
priminkit, prasau, ar Laveros savaiminis nedazo ryzai ? 4u.gif  turiu vengti saules, tai vasara neidegiau isvis.. paziurejau senas nuotraukas, noriu rudo snukucio  biggrin.gif

nedazo ryzai ko? veido ar drabuziu??
oda graziai rudai nudazo:)
pas mane didzioji pakuote
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 11 02, 12:43)
nedazo ryzai ko? veido ar drabuziu??
oda graziai rudai nudazo:)
pas  mane didzioji pakuote

o kaip nusiplauna? tolygiai?
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 11 02, 12:50)

lyg ir tolygiai, nepastebejau jokiu dryziu smile.gif juolabiau, kad , eidama i darba, pudruojuosi mineraline pudryte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 11 02, 12:21)
sakykit ar sitas sampunas buvo giriamas kaip purinantis plaukus?

šitas drinks_cheers.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 11 02, 12:50)

tolygiai smile.gif
Atsakyti
Merginos,ar toki pati efekta kaip weledos rozm.vanduo suteikia ir aroma natural rozmarinu hidrolatas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 11 02, 15:32)
Merginos,ar toki pati efekta kaip weledos rozm.vanduo suteikia ir aroma natural rozmarinu hidrolatas? smile.gif

man tai siek tiek kitoki (mano hidrolatas buvo is KN, bet esmes nekeicia).. Weleda seip labiau patiko, nes galvos odai ir kazkokio gaivumo suteikdavo, ir seip plaukams minkstumo ir purumo daugiau, o hidrolatas tai tik papurindavo.. g.gif aisku cia mano tokie ispudziai
Atsakyti