Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 77 tema :)

Ar yra čia naudojusių Alterra dekoratyvinę kosmetiką arba išbandžiusių naujus produktus (du nauji blakstienų tušai, dušo želė su ličiu, persikų putos, šveitiklis, tonikas veidui, granatų kremą)?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 10 31, 18:50)
Jei daraisi molio kaukes veidui, tai moli skiesk ne vandeniu , o tavo nemylimu levandu hidrolatu, taip ir sunaudosi:)

O skiriasi laukinių levandų ir paprastų levandų hodrolatai? Nes maniškis laukinių, tai gal dėl to taip smirda?... Bet jau nuspręsta jūsų visų patarimų dėka- naudosiu molio kaukėms, kandžių baidymui spintose, batų kvėpinimui, tai turėtų greitai baigtis smile.gif
Ir iš kur tas nenormalus jautrumas kvapams? Kažkada viskas buvo gerai, bet staiga ėmiau ir pasidariau jautri, nepernešanti intensyvių kvapų. Mano kosmetika arba bekvapė arba kvepianti labai jau minimaliai, todėl ir mano pagrindiniai klausimai kažką perkant- kaip kvepia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 31, 18:12)
O skiriasi laukinių levandų ir paprastų levandų hodrolatai? Nes maniškis laukinių, tai gal dėl to taip smirda?... Bet jau nuspręsta jūsų visų patarimų dėka- naudosiu molio kaukėms, kandžių baidymui spintose, batų kvėpinimui, tai turėtų greitai baigtis smile.gif
Ir iš kur tas nenormalus jautrumas kvapams? Kažkada viskas buvo gerai, bet staiga ėmiau ir pasidariau jautri, nepernešanti intensyvių kvapų. Mano kosmetika arba bekvapė arba kvepianti labai jau minimaliai, todėl ir mano pagrindiniai klausimai kažką perkant- kaip kvepia? biggrin.gif

ir laukiniu ir naminiu levandu distiliatas kvepia panasiai-sienu dziovintu:) Ir as ne visus kvapus toleruoju:) tau nepatinka, tai ir nesipurksk, sunaudosi kaukems, nes dalykas tikrai geras:)
Atsakyti
Aš kažkaip šiandien skaitinėjau, kas parašyta ant mano drėkinamojo kremuko Emeraude ir radau, kad jis su neroliu igi smile.gif Pasirodo, tam tikra prasme ir man teko prie to nerolio prisiliesti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 31, 17:12)
O skiriasi laukinių levandų ir paprastų levandų hodrolatai?

Laukines levandos auga kalnuose, jas atsargiai surenka, su pjautuvu nupjauna ir distiliuoja, tokios levandos yra prikaupusios daug geru medziagu.
Paprastos levandos auginamos kulturiniu budu laukuose mirksiukas.gif

Taciau kvapai priklauso ne tik nuo augimo vietos, bet ir nuo oro salygu, metu derliaus, distiliavimo ir t.t
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ka esat bandziusiu is baigiamuju pudru is LL arba EM? Mano oda sviesi, naudoju LL blondie pudra, bet noretusi dar ant virsaus ko nors pagyvinimui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(materiallove @ 2010 10 31, 20:05)
Nidulia,aciu uz patarima del depiliacijos. Bandysiu smile.gif

pamegink, gal ir tau suveiks, kaip man:) bet as cia su bikinio zona taip zaidziu, nes ten mane ziauriai bere po depiliacijos. Po sio budo nebeberia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 10 31, 19:00)
Sveikos  4u.gif

Ka esat bandziusiu is baigiamuju pudru is LL arba EM? Mano oda sviesi, naudoju LL blondie pudra, bet noretusi dar ant virsaus ko nors pagyvinimui  bigsmile.gif

as turiu flawless silk meginuka, ji tokia labiau i ruzavuma, bet mano veido nepagyvina.
O tau blondie nera per sviesi? gal geriau butu keisti paciau foundation pudra i siek tiek tamsesne?
Atsakyti
[quote=Nidulia,2010 10 31, 17:50]

o tepi ir voka ir po akim, ar pagal taisykles?? Tipo-virs voko, tik kauliuka po antakiu, o po akimi-irgi tik kauliuka, po pat akimi netepant?

tepu ne pagal taisykles smile.gif po akim normaliai patepu, o voko pacio netepu tik po antakiais ir iki vidurio akies taip kazkaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saphia @ 2010 11 01, 01:38)
as turiu flawless silk meginuka, ji tokia labiau i ruzavuma, bet mano veido nepagyvina.

Aš visas 3 turiu, nei viena nepagyvina. Išvis nesuprantu, ką jos daro... Bandau stardust shimmer'į ant veido visur po truputį patepti, bet nežinau, ar kas gaunasi, nes ir tas kažkoks neypatingas. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 01 lapkričio 2010 - 10:57
Sveikos,

100 metų nesilankiau, tačiau va šiek tiek atlikus laikui vis užsuku paskaitinėti apie naujienas bei atsinešu atsiliepimus apie kelias priemones smile.gif

Avalon Organics Rozmarinų šampūnas: neblogas, tačiau daugiau nekartosiu. Šiek tiek papurina plaukus, tačiau labai ypatingo įspūdžio nepaliko. Užtat Dr. Organics levandų šampūnui duočiau 10 balų, jei šiandien nebūčiau užtikusi įtartinų ingridientų (pirkau pusiau miegodama ir skubėdama, tad mano pačios kaltė).

UNE beauty soft mineral powder foundation: labai patiko, dengiasi lygiai, skruostai sveikai švyti, žiūrėsiu kaip laikosi, nes tik šiandien nusipirkau. Galvojau, kad pakritikuosiu, jog nelabai maskuoja, ale patepiau su pirštu atskirai ant dėmeles ir labai gražiai užsimaskavo.

Beje, Palominos LAB'e pasiskaičiau apie conditioner's washing: balzamas+šampūnas+balzamas, tai rezultatas labai labai: plaukai pūrūs bet kartu ir šilkiniai smile.gif Palomina, labai ačiū už idėją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 10 31, 15:42)
(nors ir siaip mazai putoja Giovanni pilkinantis sampunas),
Labai sudomino. Koks efektas, sudetis? Dar negirdejau apie ju pilkinanti sampuna smile.gif
QUOTE(Palomina @ 2010 10 31, 17:12)
As seniau taip pat nemokejau mazais kiekiais naudoti alieju plaukams.. Bet kazkaip su laiku ismokau.. Pamaciau, kad ar daug tepant, ar mazai, poveikis nesiskiria, t.y. neprastesnis.. Be to lengviau ir greiciau issiplauna..
drinks_cheers.gif as irgi ismokau, tiesiog savaime. Taip pat, kaip ir nenoreti visu prekiu is eiles. Praejo tas maksimalizmas, labas sveikam protui biggrin.gif
Atsakyti