QUOTE(ernesin @ 2010 11 17, 00:12)
Aš pasinaudojusi Biotekos nuolaidomis įsigijau Laveros pienelį su alavijais, tai dar labiau patiko už šį, toks drėkinantis, bet kartu labai švelnus
Ir aš turiu su alavijais- kvapas švelnus, konsistencija irgi maloni, toks prie riebesnių, bet labai puikiai viską nuvalo. Pirmą kartą kai valiau, tai pasirodė, kad labai daug reikia, bet paskui atitaikiau dozę, tai taupiai gana naudojasi.
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 11 17, 01:07)
pardaviau savo ecotools sepeteli pudrai(kazkas uzejo)
ir dabar noriu skirto bronzantui, ar tinka jis biriai pudrai?ar visos naudojate sepetelius naturaliais sereliais, at tie pigusesantys, pvz.eurokose, labai levi?
Aš naudoju tokį biriai pudrai. Patinka, kad jis toks tankus, šereliai tinkamo ilgio, labai gerai padengia, superinis dalykas
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 11 17, 13:05)
kiek jums atarbano zalio lapo tusas, kuri visios kazkada pirkome, berods vasara
man atrodo, kad tubele visiskai tuscia, bet dar pasidazau, tik daugiau tepti reikia
Vis skaitau temą ir randu diskutuojant apie žalio lapo tušą. Kas čia per tušas, apšvieskit?
QUOTE(Satura @ 2010 11 17, 16:50)
man net trūkinėja vėl iki kraujo, bet čia jau kitos priežastys
Satura, o nebandei sviestmedžiu tepti? Pas mane tas pats- trūkinėja net iki kraujo, žaizdos vienu metu buvo ir dar alergija... Ir pas tėtį ta pati bėda, tai vakarais kelias sav sąžiningai tepliojomės sviestmedžiu, tikrai geresnė rankų odos būklė pasidarė, sugijo viskas, neatsirado naujų įtrūkimų. Aš tai ir darbe kartais patepu. Iš pradžių riebalas toks būna, bet jis gi labai greitai susigeria ir ilgai maitina odą.