Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 77 tema :)

QUOTE(Satura @ 2010 11 17, 13:37)
o tu jį kada turėjai? Žiemą esi juo tepusi? Labai riebalo nenoriu, bet jau ir dabar rankos ima ožius rodyti  doh.gif

vasaros pabaigoj ji naudojau (turejau miniuka 25 ml).. mano kai rankos nera reiklios, tai, manau, man ir ziema puikiai tiktu g.gif nera jis riebalas.. labai sausoms rankoms, galvoju, kad gali buti net per lengvas g.gif
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2010 11 17, 09:53)
Sveikos, dar karta prasau jusu pagalbos  ax.gif Noriu MB nupirkti dezodoranta, gal patarsite kuri is siu dvieju pirkti ? Is anksto dekoju  4u.gif

user posted image
Ingredients:  Aqua (spring water), Ammonium alum (mineral salt), Olea europaea (olive) oil*^, Helianthus annuus (sunflower) seed oil*, Zinc ricinoleate, Cetearyl glucoside, Cetearyl alcohol, Butyrospermum parkii (shea) butter*^, Glyceryl stearate, Levulinic acid, Alpha-glucan oligosaccharide, Aloe barbadensis (aloe vera) powder*, Rosmarinus officinalis (rosemary) extract*, Aroma [Eugenia caryophyllus (clove) oil*^, Thymus vulgaris (thyme) oil*, Citrus medica limonum (lemon) oil*, Citrus aurantium dulcis (orange) oil*], Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate (from olive oil), Sclerotium gum, Xanthan gum, Sodium stearoyl glutamate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Lauryl Glucoside, Potassium sorbate, Eugenol*, Linalool*, Limonene*, Citral* (from essential oils). ^fairly traded *85% certified organic ingredients.

user posted image
Ingredients:  Aqua (spring water), Ammonium alum (Alunite, mineral salt), Cetearyl alcohol (emulsifying plant wax), Zinc ricinoleate (from castor oil), *Olea europaea (olive) oil, *Helianthus annuus (sunflower) seed oil, Glyceryl stearate (plant-derived moisturiser), Theobroma grandiflorum (cupuaçu) butter, Cetearyl glucoside (emulsifying plant wax), Lecithin (plant-derived emulsifier), Sorbitan olivate (emulsifier from olive oil), Glycerin (plant-derived humectant), *Aloe barbadensis (aloe vera) powder, Sodium stearoyl glutamate, *Hamamelis virginiana (witch hazel) extract, Olea europaea (olive) leaf extract, *Rosmarinus officinalis (rosemary) extract, Potassium sorbate, Phenoxyethanol (preservative system). *84.4% certified organic ingredients

sita pirma esu nupirkus savo vyriskiui tik su 9 numeriuku, nu ten pagal intensyvuma jie suskirstyti, tai jam nepatiko, sake nelabai sulaiko kvapa, sako jau ant pietu kvapa jauciu, tai as dabar naudoju, tai man thumbup.gif patinka
o sitas antras tai jis nera vyram skirtas, daugiau moterim, tai toki turiu tik su kvapu kazkokiu, lyg rosmarinu, nepamenu tiksliai doh.gif
tai man irgi patin ka, tai kvapas vakarop jaucesi biski prakaito, bet seip esu patenkinta juo, o sitas kur idejai tu antra foto tai manrods toks pat kaip mano tik bekvapis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 13, 17:41)
bičių pienelis  4u.gif

įdėk į išparduotuvę, gal kas susidomės wink.gif Kokia sudėtis to serumo? Nepatingėtum nurašyti?  4u.gif

aciu, Satura 4u.gif

kur as ta seruma parduosiu, ne lt esu. Be to, jei ir pirkejai sualergizuotu, prakeiktu gi mane. Ir siaip nekyla ranka pardavinet, jei negeras daiktas blush2.gif

Sudetis:
Aloe barbadensis leaf extract, Aqua, Glycerin, Rosa canina (Rose) flower water, Glyceryl stearate, Caprylic/capric triglyceride, Cetearyl alcohol, Gossypium herbaceum (Cotton) seed oil, Cetearyl glucoside, Polygonum fagopyrum (Buckwheat)seed extract, Panthenol, Dicaprylyl ether, Rosa damascena flower extract, Passiflora incamata extract, Tilia europeia flower extract, Calendula officinalis flower extract, Chamomila recutita flower extract, Asorbic acid, Xanthan Gum, Sodium stearoyl glutamate, Parfum*, Pelargonium graveolens (Geranium) oil, Eugenia caryophyllata (Clove) flower oil, Rosa damscena (Rose) flower oil, Citric acid, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Dehydroacetic acid, Benzyl alcohol, Citronellol, Geraniol, Eugenol, Linalool. *Natural and food grade.
Atsakyti
[quote=shopingas,2010 11 17, 03:47]
Man JMO sampunai ir kondicionieriai neverti savo kainos - kiek bandziau, visi tokie eiliniai labai... ax.gif Vyrui patiko, bet tai jam beveik visi itinka ir patinka.

o kokius bandei? man JMO sampunas su medumi ir kinroze labai patinka, dabar dar galvoju kad reikia JMO normaliems plaukams nupirkti pakaitom naudoti su medaus sausiems, dar siandien isbandziau JMO kondicionieriu su rozmarinais ir pipirmetem, tai irgi labai patiko, plaukai slidus, blizga, o kvapas tai man nuostabus jo, toks kaip metines karmtomos gumos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 11 17, 12:24)
Koki bronzanta naudoji? Hauschka? ar Nvey? ar koki kitoki?  ax.gif

Turiu EM ir Dr.Hauschka, su EcoTools naudoju Dr.Hauschka 4u.gif

QUOTE(Satura @ 2010 11 17, 12:37)
o tu jį kada turėjai? Žiemą esi juo tepusi? Labai riebalo nenoriu, bet jau ir dabar rankos ima ožius rodyti  doh.gif

Nežinau ar būsiu gera patarėja. Aš panašiai kaip ir tu, nenoriu riebalo, bet rankos nori būti pateptos. Neseniai įsigijau Omnica Botanica rankų kremą, nagi iš pirmo žvilgsnio pagal konsistenciją toks lengvas pasirodė, bet vos tik užtepiau rankos tapo minkštos ir kvapas man patinka, toks saldus pienas 4u.gif
Atsakyti
O aš atėjau pasidžiaugti, kad jau man irgi užtenka rytais nuprausti veidą tik vandeniu, nes nebebūna susiriebalavusi oda. Valio aliejiniam valymui! bis.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2010 11 17, 15:00)
o kokius bandei? man JMO sampunas su medumi ir kinroze labai patinka, dabar dar galvoju kad reikia JMO normaliems plaukams nupirkti pakaitom naudoti su medaus sausiems, dar siandien isbandziau JMO kondicionieriu su rozmarinais ir pipirmetem, tai irgi labai patiko, plaukai slidus, blizga, o kvapas tai man nuostabus jo, toks kaip metines karmtomos gumos  biggrin.gif

O kur pirkai JMO šampūną ir kondicionierių, ir kiek kainavo, jei ne paslaptis? Man kaip tik jau tuoj reikės, nes Laveros mangų prie pabaigos, bet jau trečio butelio nebepirksiu, noriu ko nors naujo. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 17 lapkričio 2010 - 14:34
QUOTE(Dovish @ 2010 11 17, 14:01)
Aš panašiai kaip ir tu, nenoriu riebalo, bet rankos nori būti pateptos. Neseniai įsigijau Omnica Botanica rankų kremą,

man net trūkinėja vėl iki kraujo, bet čia jau kitos priežastys sad.gif Dovish, kokia sudėtis OB kremo? Normali?
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 11 17, 15:33)
O kur pirkai JMO šampūną ir kondicionierių, ir kiek kainavo, jei ne paslaptis? Man kaip tik jau tuoj reikės, nes Laveros mangų prie pabaigos, bet jau trečio butelio nebepirksiu, noriu ko nors naujo. ax.gif

as irgi mangu pabaigusi JMO pirkau mirksiukas.gif pirkau biotekoje, sampunas sitas 105lt kainavo, brangus bet nei kiek nesigailiu kad tiek sumokejau, o kondicionierius 56lt :)nebent turi ju kortele tai kazkiek pigiau butu smile.gif
o dabar paziurejusi kokios kainos usa ju, uzsisakiau kondicionieriu su medumi, ir sampuna normaliems plaukams su rozmarinais per tarpininke, tai kazkiek pigiau vis tiek bus nei pas mus pirkti..
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2010 11 17, 13:42)
kur as ta seruma parduosiu, ne lt esu. Be to, jei ir pirkejai sualergizuotu, prakeiktu gi mane. Ir siaip nekyla ranka pardavinet, jei negeras daiktas blush2.gif

sudėtis normali, o kas gali alergizuoti, kartais ir pats žmogus dorai nežino. Man vienas eterinis veikia taip, kad veidas jaučias kaip apiplikytas doh.gif Na ir ką aš žinojau apie tai nepabandžiusi jo? Nieko smile.gif

paskaičiuok daugmaž siuntimą ir įdėk į išparduotuvę, gal jis kažkam bus tikras atradimas wink.gif
Atsakyti
Sveikutes.
Noriu paklausti ar BIOK naujos ekologiskos priemones sertifikuotos? Kokios nuomones?
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2010 11 17, 17:08)
Sveikutes.
Noriu paklausti ar BIOK naujos ekologiskos priemones sertifikuotos? Kokios nuomones?

kad skaitinėjau sudėtis, tai oi kliuvo man "ingredientai"...... Nesu ekspertė, jei klįstu, pataisykit blush2.gif ax.gif
Atsakyti