Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 77 tema :)

QUOTE(_Pandora_ @ 2010 11 16, 22:58)
Tik kad va ne visi Melvitos produktai ten yra g.gif  unsure.gif

nesu zinove, bet ten yra gana didelis pasirinkimas...
o kokio tu ieskai? jei koks stebuklingas produktas, butinai pasidalink mirksiukas.gif ieskosim kitur biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saphia: 16 lapkričio 2010 - 23:23
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 11 16, 19:45)
Buvau šiandien netoli "Biotekos", tai įkišau nosį - galvojau, nugriebsiu "Laveros" mangų kaukę. Kur tau, nebėra...  verysad.gif Siūlė dar JMO kaukę, tik jos kainelė tai 80 Lt., kažkaip ranka nepakilo...  blush2.gif

Man JMO sampunai ir kondicionieriai neverti savo kainos - kiek bandziau, visi tokie eiliniai labai... ax.gif Vyrui patiko, bet tai jam beveik visi itinka ir patinka.

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 11 17, 00:07)
pardaviau savo ecotools sepeteli pudrai(kazkas uzejo) biggrin.gif ir dabar noriu skirto bronzantui, ar tinka jis biriai pudrai?ar visos naudojate sepetelius naturaliais sereliais, at tie pigusesantys, pvz.eurokose, labai levi? biggrin.gif  4u.gif

Tinka tinka thumbup.gif Pati EcoTools bronzato sepeteli naudoju biriai pudrai, tai kolkas geresnio neturejus: puikiai padengia, gerai itrina pudra i oda, pakankamai koncentruotas, tai uztepa kur reikia ir kiek reikia. Man bronzatui sio tipo sepeteliai nepatinka butent todel, kad per daug koncentruoti, reikia labai atsargiai tept ir pan.
Atsakyti
Koks burboniškų pelargonijų hidrolato kvapas? Ar panašus į kvapiųjų pelargonijų ea (pastarasis man labai kvepia).
Atsakyti
Sveikos, dar karta prasau jusu pagalbos ax.gif Noriu MB nupirkti dezodoranta, gal patarsite kuri is siu dvieju pirkti ? Is anksto dekoju 4u.gif

user posted image

Ingredients: Aqua (spring water), Ammonium alum (mineral salt), Olea europaea (olive) oil*^, Helianthus annuus (sunflower) seed oil*, Zinc ricinoleate, Cetearyl glucoside, Cetearyl alcohol, Butyrospermum parkii (shea) butter*^, Glyceryl stearate, Levulinic acid, Alpha-glucan oligosaccharide, Aloe barbadensis (aloe vera) powder*, Rosmarinus officinalis (rosemary) extract*, Aroma [Eugenia caryophyllus (clove) oil*^, Thymus vulgaris (thyme) oil*, Citrus medica limonum (lemon) oil*, Citrus aurantium dulcis (orange) oil*], Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate (from olive oil), Sclerotium gum, Xanthan gum, Sodium stearoyl glutamate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Lauryl Glucoside, Potassium sorbate, Eugenol*, Linalool*, Limonene*, Citral* (from essential oils). ^fairly traded *85% certified organic ingredients.

user posted image

Ingredients: Aqua (spring water), Ammonium alum (Alunite, mineral salt), Cetearyl alcohol (emulsifying plant wax), Zinc ricinoleate (from castor oil), *Olea europaea (olive) oil, *Helianthus annuus (sunflower) seed oil, Glyceryl stearate (plant-derived moisturiser), Theobroma grandiflorum (cupuaçu) butter, Cetearyl glucoside (emulsifying plant wax), Lecithin (plant-derived emulsifier), Sorbitan olivate (emulsifier from olive oil), Glycerin (plant-derived humectant), *Aloe barbadensis (aloe vera) powder, Sodium stearoyl glutamate, *Hamamelis virginiana (witch hazel) extract, Olea europaea (olive) leaf extract, *Rosmarinus officinalis (rosemary) extract, Potassium sorbate, Phenoxyethanol (preservative system). *84.4% certified organic ingredients

Atsakyti
kiek jums atarbano zalio lapo tusas, kuri visios kazkada pirkome, berods vasara 4u.gif man atrodo, kad tubele visiskai tuscia, bet dar pasidazau, tik daugiau tepti reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 11 16, 22:12)

ernesin, o kaip tau Lavera pienelio kvapas? Gal gali įmesti nuorodėlė būtent kuris? 4u.gif

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 11 16, 23:07)
ir dabar noriu skirto bronzantui, ar tinka jis biriai pudrai?
tie pigusesantys, pvz.eurokose, labai levi? biggrin.gif  4u.gif

Turiu EcoTools bronzatui skirtą šepetėlį, jį būtent bronzatui ir naudoju. Man jis patinka, švelnus, tankus. Dar neteko plauti, nežinau kaip bus po plovimo ax.gif

Apie Eurokos šepetėlius galėčiau pasakyti: skūpas moka du kartus, man pačiai taip buvo, nepatariu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 11 17, 13:20)
Turiu EcoTools bronzatui skirtą šepetėlį, jį būtent bronzatui ir naudoju. Man jis patinka, švelnus, tankus. Dar neteko plauti, nežinau kaip bus po plovimo ax.gif

Koki bronzanta naudoji? Hauschka? ar Nvey? ar koki kitoki? ax.gif
Atsakyti
Palomina, ką gali pasakyti apie Madaros rankų kremą? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 17, 13:28)
Palomina, ką gali pasakyti apie Madaros rankų kremą?  cool.gif

Man tai patiko, toks nei per riebus nei per lengvas, susigeria gerai.. Uz Weleda saltalankiu labiau patiko, o daugiau ranku kremu nesu turejusi jokiu blush2.gif
Atsakyti
kaip maitina ir drėkina, kuo kvepia dar primink, prašau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 17, 13:34)
kaip maitina ir drėkina, kuo kvepia dar primink, prašau  4u.gif

Sakyciau gal labiau drekina rankas, bet zinoma, siek tiek ir pamaitina.. Kvepia bent jau man tai vysniu kauliukais..
Atsakyti
o tu jį kada turėjai? Žiemą esi juo tepusi? Labai riebalo nenoriu, bet jau ir dabar rankos ima ožius rodyti doh.gif
Atsakyti