Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 77 tema :)

QUOTE(Babi* @ 2010 11 15, 19:52)
O aš vis dar ieškau šampūno, Lavera apelsinis tinka ir patinka, bet jau eina po truputį į pabaigą, tai galvoju kokį pirkti. Kaip JMO šampūnai? Kokie jūsų mėgstamiausiai šampūnai (klausiu normalių plaukų savininkių)? ax.gif

Lavera mangų.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 11 15, 19:17)
man morku hidrolatas pasirode labiausiai drekinantis is to ka esu bandzius

Man irgi taip pasirodė drinks_cheers.gif Kvapas toks salstelėjęs, jaučiasi morkos, na man labiausiai patiko smile.gif

QUOTE(Babi* @ 2010 11 15, 19:52)
O aš vis dar ieškau šampūno

Lavera apelsinų šampūnas man irgi labai patiko. Kadangi mano plaukai normalūs, aš išskirčiau Urterkram rožių šampūną ir Sante jojoba. Tiesiog plaukai gražiai krito, buvo purūs. Dabar bandau JMO normaliems plaukams.

QUOTE(_Pandora_ @ 2010 11 15, 22:30)
Ar bandet kuri Madaros lupu blizgi Saules bucinys, bet ta jau naujoj pakuotej, tubelej

Turiu tūbelėj "moon kissed". Man labai patika, mano vasaros lūpų blizgesys wub.gif Gražiai žėri, priduoda lengvos spalvos ir dar skaniai kvepia. Man daugiau nieko ir nereikia smile.gif

QUOTE(Saphia @ 2010 11 16, 00:47)
Del Melvitos Tikrai gera firma, as ja rekomenduoju.

Gal esi bandžiusi Melvitos šampūnus?
Beje ar ne tu kažkada gyrei Melvita purškiamą vandenuką kvepiantį? Jeigu taip, gal gali dar kartą jį parodyti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 11 16, 10:24)
Gal esi bandžiusi Melvitos šampūnus?
Beje ar ne tu kažkada gyrei Melvita purškiamą vandenuką kvepiantį? Jeigu taip, gal gali dar kartą jį parodyti ax.gif  4u.gif

Sampunu dar nebandziau (jiems dabar nuolaida Mondebio).

O apie vandenuka ne as pasakojau, nes pati dar tik pries 2 dienas isigijau tonika is Apicosma serijos. Man visa Apicosma serija patinka thumbup.gif labai maloniai kvepia, gerai drekina. Tikras malonumas.
Atsakyti
As naudoju naturalia Zarqa firmos kosmetika.Man labai patinka 4u.gif galima pasiuziureti http://www.medexy.lt..._...5&Itemid=53
Atsakyti
kur galima pažiūrėti pilnas produktų sudėtis ir įsitikinti, kad ši kosmetika tikrai natūrali?
Atsakyti
Čia šitas savaiminio įdegio kremas kur visos naudoja? Reikia pasigražinti prieš šventes. biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Gal žinot, ar braziliškų riešutų aliejus labai riebus ar ne? Galvoju, ar tiktų aliejiniam valymui... mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 16, 15:21)
Čia šitas savaiminio įdegio kremas kur visos naudoja? Reikia pasigražinti prieš šventes.  biggrin.gif

sitas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Isbandziau John Masters Organics 'blood orange & vanilla' kuno pieneli - nesitikejau kazko, nes mano oda sausa, tai reikia drekinimo nemazai, o pieneliai/losjonai man per lengvi buna, bet sikart klydau su isankstine nuomone. Pienelis konsistencija skystas, bet puikiai susigeria ir puikiai drekina (siryt net nesitepiau kremu, nes nera poreikio). Kvapas malonus ir kazka primena (man rodos Fruttini kvapus is Eurokos ar pan - zodziu kai buna maisyta su pienu/vanile/jogurtu kokie vaisiu kvapai). Kolkas nieko nemastau, nes namuose kremu/losjonu ir tt kruva dar, bet ateityje visai galimas variantas, kad isigysiu ji.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 11 16, 15:57)
Isbandziau John Masters Organics 'blood orange & vanilla' kuno pieneli - nesitikejau kazko, nes mano oda sausa, tai reikia drekinimo nemazai, o pieneliai/losjonai man per lengvi buna, bet sikart klydau su isankstine nuomone. Pienelis konsistencija skystas, bet puikiai susigeria ir puikiai drekina (siryt net nesitepiau kremu, nes nera poreikio). Kvapas malonus ir kazka primena (man rodos Fruttini kvapus is Eurokos ar pan - zodziu kai buna maisyta su pienu/vanile/jogurtu kokie vaisiu kvapai). Kolkas nieko nemastau, nes namuose kremu/losjonu ir tt kruva dar, bet ateityje visai galimas variantas, kad isigysiu ji.
user posted image

Oi, kaip gerai, kad parasei atsiliepima, as kaip tik apie sita galvojau, kai subaigsiu druide royal (tik neaisku kada tai bus, nes kazkaip laaabai letai jis man einasi). Man svarbu, kad skaniai kvepetu ir lengvai susigertu i sausa oda, tai kaip ir atitinka kriterijus. O tepei ant sausos ar dregnos odos? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 16 lapkričio 2010 - 15:00
QUOTE(Honey @ 2010 11 16, 15:59)
Oi, kaip gerai, kad parasei atsiliepima, as kaip tik apie sita galvojau, kai subaigsiu druide royal (tik neaisku kada tai bus, nes kazkaip laaabai letai jis man einasi). Man svarbu, kad skaniai kvepetu ir lengvai susigertu i sausa oda, tai kaip ir atitinka kriterijus. O tepei ant sausos ar dregnos odos?  smile.gif

Tepiau ant sausos odos.
Atsakyti
Laba diena.

Merginos, gal galetumete pagelbeti del plauku dazu. Nepykit jei jau buvo apie tai diskutuota, bet fiziskai nepajegsiu perskaityti visu temu smile.gif Keleta permeciau, tai maciau kad kalbejot apie NATURIGIN dazus. Bet man domina toks dalykas. Keleta kartu daziausi su HERBATINT, visai patiko sakyciau. Dabar uzmaciau parduotuveje tu NATURIGIN, labai man juos isgyre, sake patys geriausi is naturaliu. Kaip tik poryt eisiu i kirpykla, tai galvojau nusipirksiu pastaruju pabandyti. Bet va pasiskaitinejau ir radau ne kokiu jusu atsiliepimu. Kaip supratau ir to naturalumo ten ne kazin kiek, o chemijos nemazai. Gal kuri esat naudojusi ir HERBATINT ir NATURIGIN ir gal galetumete juos tarpusavyje palyginti? Kurie geresni/naturalesni? O gal apskritai dazytis kirpykliniais, jei ir tuose naturaliuose pilna chemijos g.gif Toje kirpykloje kur tvarkausi plaukucius su LOREAL dazo, kirpeja sake, kad irgi yra naturaliu. Tik as abejoju del LOREAL'IO naturalumo. Zodziu pasimeciau, nezinau kuo cia reikes dazyti. Patarkit, jei nesunku 4u.gif
Atsakyti