Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 77 tema :)

Melvita, kaip suprantu, i Lietuva nesiuncia? g.gif ax.gif

Palomina, kazkada labai gyrei kazkoki kuno scrub'a, dabar parupo, bet nebepamenu firmos, berods Biotekoj pirkai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 11 15, 11:12)
Palomina, oho kokia parduotuvė, rojus wub.gif  Labai įdomu, kokios kainos drabužėlių? smile.gif

Taip, parduotuve tikrai ispudingo dydzio, ta prasme, eko parduotuves tokios niekad nesu macius dideles..
Kainos iperkamos, bet mums pasirode, kad brangoki drabuziai.. o konkreciu kainu neisidemejau blush2.gif

QUOTE(_Pandora_ @ 2010 11 15, 16:50)
Palomina, kazkada labai gyrei kazkoki kuno scrub'a, dabar parupo, bet nebepamenu firmos, berods Biotekoj pirkai g.gif

Na, gal sumaisei mane su kuo nors kitu smile.gif Sveitiklio kunui neperku, nes visada pati darausi - cukrus + aliejus + EA
Biotekoj esu pirkusi JMO veidui prausikli su Jojoba ir zenseniu, kuris yra su grudeliais, va sita tai gyriau smile.gif naudoju ir labai patinka man..
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 11 14, 12:06)
kokios spalvos tavo plaukai? bandziau pacia tamsiausia spalva, saknys mano jau buvo gerokai ataugusios, tokios patamsintos lietuviskos spalvos, tai ryzumo igavo, bet to ir reikejo tiketis...nes ten vien zoles tie dazai  4u.gif jei naturalus plaukai, tai verta pabandyt, nei kiek nepakenksi, bet jei dazyti tai neverta...

Mano plaukai natūralios spalvos (nes galima sakyti, kad nieko nesimato po daugybės dažymų su Sante dažais), rudai pilkos lietuviškos spalvos. Tavo dažyti, kiek pamenu? Gal pameni ar raudonmedžio, ar tamsiai rudą bandei?

Gal dar kas AO dažus bandė?
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2010 11 15, 18:56)
Mano plaukai natūralios spalvos (nes galima sakyti, kad nieko nesimato po daugybės dažymų su Sante dažais), rudai pilkos lietuviškos spalvos. Tavo dažyti, kiek pamenu? Gal pameni ar raudonmedžio, ar tamsiai rudą bandei?

pacia tamsiausia bandziau...
Atsakyti
QUOTE(Arbuzu @ 2010 11 13, 20:47)
Gerai drėkina, bent jau tikrai jokio sausumo nesukelia laukinių morkų hidrolatas 4u.gif
As del jo vis svarstau, turiu, naudoju, bet galvoju ar drrekina. na, faktas, kad juo pasipurskus tempimo jausmo tikrai nelieka. tai gal drekina smile.gif
QUOTE(angelinka @ 2010 11 15, 00:45)
Sveiki,
esu naujoke,pasiriurejau nuorodas,bet vistiek nesupratau nuo kuo pradeti
norint pasidaryti savo gamybos kremuka..gal kas gali pateikti koki kremuka kaip pavydziui pradziamokslei? 4u.gif  4u.gif

kremas. info nuorodu pilna 1-oje temos zinuteje drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 11 15, 20:04)
As del jo vis svarstau, turiu, naudoju, bet galvoju ar drrekina. na, faktas, kad juo pasipurskus tempimo jausmo tikrai nelieka. tai gal drekina smile.gif

man morku hidrolatas pasirode labiausiai drekinantis is to ka esu bandzius, o bandzius esu, manau, pakankamai nemazai hidrolatu..
dabar naudoju mastikos hidrolata, tai taip pat atrodo, kad neblogai drekina, man patinka..
Atsakyti
Noriu pagirti Lavera mėtinę dantų pastą basis sensitive. Niekuo nesiskiria nuo sintetinės, ir tas sūrumas dingo, valo švariai, lieka gaivumo jausmas thumbup.gif

O aš vis dar ieškau šampūno, Lavera apelsinis tinka ir patinka, bet jau eina po truputį į pabaigą, tai galvoju kokį pirkti. Kaip JMO šampūnai? Kokie jūsų mėgstamiausiai šampūnai (klausiu normalių plaukų savininkių)? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 11 15, 21:17)
man morku hidrolatas pasirode labiausiai drekinantis is to ka esu bandzius, o bandzius esu, manau, pakankamai nemazai hidrolatu..
dabar naudoju mastikos hidrolata, tai taip pat atrodo, kad neblogai drekina, man patinka..

Palomina, kokie abiejų kvapai? Ar labai intensyvūs? Noriu to morkų hidrolato, bet bijau dėl kvapo- levandas daugiau nei mėnesį jaukinausi, nes iš pradžių net vėmiau nuo to kvapo, o dabar patinka. Ir kaip tas mastikos hidrolatas? Kaip suprantu, pačios oda sausa, prie jautresnių?
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 11 15, 20:15)
Palomina, kokie abiejų kvapai? Ar labai intensyvūs? Noriu to morkų hidrolato, bet bijau dėl kvapo- levandas daugiau nei mėnesį jaukinausi, nes iš pradžių net vėmiau nuo to kvapo, o dabar patinka. Ir kaip tas mastikos hidrolatas? Kaip suprantu, pačios oda sausa, prie jautresnių?

Man morku hidr. kvapas saldus medus, tik labai silpnas, nelabai juntamas smile.gif tikrai neerzina
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 11 15, 21:15)

Morku vandens kvapas intensyvesnis nei mastikos vandens.. Bet visai malonus abu kvapai (man morku labiau patinka).. va kazkada turejau atlasinio kedro vandeni, tai oi koks kvapelis buvo doh.gif
Mastikos vanduo patinka, kad nesausina odos, o seip dideliu pastebimu poveikiu nepastebejau, kad darytu.. nebent su laiku atsiskleis.. dar nelabai ilgai naudoju blush2.gif
mano oda buna visokia.. vasara buvo prie riebesniu, dabar normali.. ziema nezinau kokia bus (pernai tai sausa buvo, bet nedehidratuota).. Priemones stengiuosi naudoti kurios tinka ir jautriai odai, nes kartais oda megsta parodyti savo kaprizus..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 11 15, 18:19)
Na, gal sumaisei mane su kuo nors kitu smile.gif Sveitiklio kunui neperku, nes visada pati darausi - cukrus + aliejus + EA
Biotekoj esu pirkusi JMO veidui prausikli su Jojoba ir zenseniu, kuris yra su grudeliais, va sita tai gyriau smile.gif naudoju ir labai patinka man..

doh.gif gal tada su siuo prausikliu ir sumaisiau doh.gif bet kodel man istrigo, kad kunui g.gif

Ar bandet kuri Madaros lupu blizgi Saules bucinys, bet ta jau naujoj pakuotej, tubelej, kazko tai uzsimaniau rusvos spalvos blizgio, tai vat idomu kaip jo spalva ax.gif ar nera kokiu nors blizguciu, ar ne per tamsi spalva ax.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Pandora_: 15 lapkričio 2010 - 22:30
QUOTE(Babi* @ 2010 11 15, 19:52)

O aš vis dar ieškau šampūno, Lavera apelsinis tinka ir patinka, bet jau eina po truputį į pabaigą, tai galvoju kokį pirkti. Kaip JMO šampūnai? Kokie jūsų mėgstamiausiai šampūnai (klausiu normalių plaukų savininkių)? ax.gif

Siandien kaip tik ismeginau JMO su cinku ir dar kazkuo g.gif 2in 1. Tikrai reikia kondicionieriaus po jo, dejau JMO su kinroze.
Sampunas skaniai kvepia, gerai putoja, visai kaip sintetinis. Bet siandien prasedejau su sieno kupeta ant galvos? Ir dar mano plaukai susigarbanojo blink.gif jau gal 3 metai, kaip as kasdien tiesinu plaukus, o jei eme ir graziai susgarbanojo blink.gif

Nelabai noriu plestis, nes tik karta naudojau, bet kol kas nesi isitikinus, kad jis vertas tiek pinigu g.gif

Man dar patiko :

Eco purinantis - kainos kokybes santykis labai tenkintinas. Maloniai kvepia, gerai putoja ir plauna, plaukus papurina.

Lavera Mangu thumbup.gif daugumos isgirtas.

Aubrey Organics GPB - vienintelis minusas, kad jis smirda. Nesusidraugavau su jo kvapu schmoll.gif

pora kartu naudojau Giovani Golden Wheat - patiko, kad maloniai kvepia, gerai putoja, gerai plauna, drekina plaukus.

Del Melvitos Tikrai gera firma, as ja rekomenduoju.
I LT siuncia Mondebio
25eur uz siuntima, arba, surinkus uzsakyma uz daugiau nei 150 eur, atsiuncia nemokamai. Jei susikoperuosit, gal pavyks pasiekti sia suma ax.gif
Dabar kaip tik keliems Melvita produktams taikomos nuolaidos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saphia: 16 lapkričio 2010 - 00:50