Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 77 tema :)

Organiškas = ekologiškas arba gali būti natūralus.

Kaip taisyklingai lietuviškai „organiškas maistas“ (angl. „organic food“)?

Valstybinė lietuvių kalbos komisija: "Lietuviškas angl. organic food atitikmuo – ekologiškas maistas, plg. angl. organic product (vok. Erzeugnis der biologischen Landwirtschaft, pranc. produit biologique) – liet. ekologiškas žemės ūkio produktas (žr. Eurovoce)."
Atsakyti
QUOTE(Audrulle @ 2010 11 14, 23:14)
Gal kas galit paziureti ar gera sudetis paakiu kremo:

Produktas eco nesertifikuotas, bet raso, kad pagaminta is ekologisku augalu.

sudėtis normali, o šiaip esi teisi, kad pats gaminys sertifikato neturi. Nes šio gamintojo puslapyje nurodoma žemės ūkio, tai yra augalų sertifikavimo institucija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 15 lapkričio 2010 - 09:21
QUOTE(Satura @ 2010 11 15, 10:21)
sudėtis normali, o šiaip esi teisi, kad pats gaminys sertifikato neturi. Nes šio gamintojo puslapyje nurodoma žemės ūkio, tai yra augalų sertifikavimo institucija smile.gif

g.gif nu bet jis vistiek yra geresnis sudetim, negu pvz nesirtifikuoti isvis organic gaminiai? g.gif
Papildyta:
permeciau akim ju gaminiu sudetis akim greitai, tai lyg sudetis nera labai perkrautos g.gif
ranku darbo muilu jie turi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 11 15, 09:34)
g.gif  nu bet jis vistiek yra geresnis sudetim, negu pvz nesirtifikuoti isvis organic gaminiai? g.gif

kas per nesertifikuoti ekologiški gaminiai gali būti? Geriausiu atveju, jie vadintini natūraliais smile.gif Jei gamintojai nejaučia ribų, tai vartotojai turi turėti kritinio mąstymo bent lašelį.

tiesa, cituojamu atveju bent jau aišku, kas sertifikuotojas ir tai didina pasitikėjimą. Bet būna, kad išvis tik žvaigždutė padedama ir parašoma, kad ekologiška doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 15, 10:46)
kas per nesertifikuoti ekologiški gaminiai gali būti? Geriausiu atveju, jie vadintini natūraliais smile.gif Jei gamintojai nejaučia ribų, tai vartotojai turi turėti kritinio mąstymo bent lašelį.

tiesa, cituojamu atveju bent jau aišku, kas sertifikuotojas ir tai didina pasitikėjimą. Bet būna, kad išvis tik žvaigždutė padedama ir parašoma, kad ekologiška  doh.gif

nu pvz Suki neturi isvis sertifikato jokio manatrodo? g.gif ar as klystu g.gif
nu susimalakavau biski dabar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 11 15, 09:49)
nu pvz Suki neturi isvis sertifikato jokio manatrodo? g.gif ar as klystu  g.gif
nu susimalakavau biski dabar  doh.gif

neturi drinks_cheers.gif Sudėtys gražios, bet nėra nepriklausomo vertintojo, kuris galėtų patvirtinti priemonių ekologiškumą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 11 14, 15:04)
Lauksiu atsiliepimų smile.gif

QUOTE(sher @ 2010 11 14, 17:15)
mane irgi domina atsiliepimai apie shine on, kai pirkau sampuna tai pati ziurejau i ji, bandziau ir plaukus patepti su tuo testeriu vietoje, tai toks jausmas truputi buvo kad gali pariebinti plauka, tai susilaikiau nepirkau  smile.gif 

dovish, o kokia ten nuolaida turi? tuos 5% su kortele? blush2.gif

"Shine on" tikrai labai ne daug reikia, trumpiems plaukams jo apskritai nepatarčiau pirkti, nes gali sukristi plaukai. Išbandžiau vakar, bet aišku per daug uždėjau kaip pirmą kartą, šiek tiek apsunkino, bet per naktį viskas susigėrė smile.gif Dar sakyčiau labai tiktų nepaklusnioms garbanamos ar netgi galiukams, taip gražiai suguldo plaukus ax.gif Dėl blizgesio man labai sunku pasakyti, nes mano plaukai ir taip iš savęs turi blizgėjimo. Šį kartą tepiau ant sausų plaukų, bandysiu su šlapiais pažaisti 4u.gif

Nuolaida buvo per "Jamam" dienas 20 proc. 4u.gif
Papildyta:
Palomina, oho kokia parduotuvė, rojus wub.gif Labai įdomu, kokios kainos drabužėlių? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 15 lapkričio 2010 - 10:12
QUOTE(Dovish @ 2010 11 14, 13:42)
Labai lauksiu komentarų 4u.gif,  nes mama irgi tokius nusipirko, tik kolkas dar nedažė, nes senesnė spalva "nenusivalgius" smile.gif

Įtariu tavo mama pirmiau dažys, nes maniškė neseniai kirpykloj buvo biggrin.gif Reiks palaukt apie dvi - tris savaites maždaug 4u.gif

QUOTE(angelinka @ 2010 11 15, 00:45)
Sveiki,
esu naujoke,pasiriurejau nuorodas,bet vistiek nesupratau nuo kuo pradeti
norint pasidaryti savo gamybos kremuka..gal kas gali pateikti koki kremuka kaip pavydziui pradziamokslei? 4u.gif  4u.gif

Ar skaitėt pirmoje temos žinutėje trečią nuo apačios pastraipą? Toje nuorodoje - gamybos principas. Receptų galite rasti ekologijos subforume temoje "Kosmetikos priemones gaminamės pačios". Prie ingredientų skaitykit, į kurią fazę kuris produktas dedamas.
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2010 11 13, 02:43)
Tai kad nepastorins, tai aišku kaip dieną  irnesakyk.gif , bet gerai padrėkinti, pastangrinti gal galėtų ax.gif Dabar tepu kokosų aliejum taip žmoniškai tongue.gif ir nakčiai užsidedu medvilnines pirštines, tai ryte labai atsigavus oda būna, bet dieną tas efektas išnyksta lens.gif

as tai grynu sviestmedziu pritepu plastaku isorine puse, grazia oda padaro, pamegink smile.gif
QUOTE(Manija69 @ 2010 11 13, 10:48)
Nidulia,aš tai visuomet naudoju toniką,paskui purškiu hidroliatu,jei jau baigiasi tonikas,naudoju mineralinį vandenį,bet man visada norisi pradžioj nusivalyti veidą su šlapiu vatuku. smile.gif Nežinau ar labai drėkina,nu bet man patinka madaros tonikai,ne vieną sunaudojau,o dabar turiu Aquabio štai tokį:

http://www.violey.co...nic_p_7581.html

Truputį jaučiasi alkoholis,gal tik mano nosiai,bet kartu ir kvepia.Kai baigsiu kartosiu vėl.  rolleyes.gif

aha, paskaiciau, tai patiko aprasymas, Cia virs 30?? raso, kad ir regeneruoja ir padrekina, ane? gundausi smile.gif
QUOTE(Satura @ 2010 11 13, 21:44)
nerolio tai ne, jis riebiai odai - gali pasausinti smile.gif

Nerolio hidrolatas riebiai odai? ot velnias, uzsisakiau, bet mano nera riebi, niors T zova pasirievalina. Satur, neissidziovinsiu odos su nerolio hidr?
Merginos, apie koki jus ten Laveros pieneli 3 viename kalbejote? nerandu violey tokio? Gal meginote roziu pieneli veiduyi prausti? kokie butu atsiliepimai? o gal koki geruli , drekinanti parekomenduotumete is violey??
Atsakyti
QUOTE(Mitsė @ 2010 11 15, 10:15)
Įtariu tavo mama pirmiau dažys, nes maniškė neseniai kirpykloj buvo  biggrin.gif Reiks palaukt apie dvi - tris savaites maždaug  4u.gif

biggrin.gif maniškė sakė prieš Kalėdas puošis, na žiūrėsim, kuri pirma palūšhihihi.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 11 15, 12:05)
Merginos, apie koki jus ten Laveros pieneli 3 viename kalbejote? nerandu violey tokio?

Laveros pienelis yra 2in1, štai šitas, tik čia pakuotė pasikeitus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 11 15, 13:47)
biggrin.gif maniškė sakė prieš Kalėdas puošis, na žiūrėsim, kuri pirma palūšhihihi.gif
Laveros pienelis yra 2in1, štai šitas, tik čia pakuotė pasikeitus 4u.gif

gal ismeginai? pakuomentuok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 11 15, 13:05)
gal ismeginai? pakuomentuok  4u.gif

Taip, turiu tik mano pakuotė senesnė. Labai malonus pienelis veido prausimui, švelniai nuvalo ir makiažą. Beto skaniai kvepia, na laveriškai wub.gif Esu turėjus ir Dr.Hauschka pienelį, tai Laveros man pasirodė truputėlį riebesnis savo konsistencija, bet pagal poveikį abu labai panašūs, tik vieno kaina aukšta (Dr.Hauschka) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 15 lapkričio 2010 - 13:56