Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 77 tema :)

Na ka, gavau vakar Kvapu Namu eliksyrus (jazminu, vaniles ir nerolio) ir hidrolatus (rugiageliu ir kedru) bei Barocos gintaro pudra ir smeli, tai sedziu apsipatenkinus - issidesciau ant stalo ir groziuosiu dabar biggrin.gif Vos laikausi nepradejus uostyt, bet kolkas nenoriu prasukt ir naudot. Reikia pabaigt Anne Marrie Borlind jautrios odos rinkinuka, o tada jau griebsiuosiu nauju priemoniu.

O beje, tas Borlind rinkinukas visai nieko - bet turbut pilnom kainom nepirkciau produktu.... Kremai (dieninis ir naktinis) riebus, smagus, odai tinka ir patinka, bet manau galima rast ir kitu tokiu kremu (bandysiu Weleda po siu naudot). Nors ziuresiu kaip toliau su kremais draugaut seksis ir gal gal siuos kartosiu.... Makiazo valymo pienelis visai nieko ypatingo - nuvalo makiaza gerai, bet akis grauzia, tai akiu makiaza reikia pries tai arba po to valyt kitaip, o dvigubas valymas tikrai ne man. schmoll.gif Tai tas pienelis man nevertas demesio ir kartot tikrai nekartociau. Na ir tonikas - ta 15ml baigiu isnaudot per kelias dienas blush2.gif Nu megstu ant vatytes uzsipilt tiek, kad nereiketu sausa vata trintis veiduko, tai ir negailiu jo. Prie kvapo pripratau (o ir prisiminiau ka jis man primena - vaikystej tekdavo toki sirupa saldu persalus gert, tai grynai tuo kvapu kvepia ir spalva tokai tik skiesta; toniko sudetyje slamutis), odai lyg ir tinka, bet didesnio kiekio nenoreciau.
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 11 14, 15:56)
Taip aš irgi tą pastebėjau, netgi konsultantė sakė, kad reikia labai labai ne daug. Na, aliejukus taip susimiksuoti ir pati galiu. O dar ir kaina aukšta, kaip už tokį kiekį smile.gif Kainos "shine on" tiksliai nepamenu, manau, su nuolaida gavosi ~60 lt.. Ant rankos pabandžiau patepti, visai bekvapis biggrin.gif Žiūrėsim kaip plaukai reaguos smile.gif

Į mane tik "tu" drinks_cheers.gif

mane irgi domina atsiliepimai apie shine on, kai pirkau sampuna tai pati ziurejau i ji, bandziau ir plaukus patepti su tuo testeriu vietoje, tai toks jausmas truputi buvo kad gali pariebinti plauka, tai susilaikiau nepirkau smile.gif idomu kaip tau jis smile.gif
beje JMO sampunas su medumi sausiems plaukams man labai patiko, nors ir viena karta dar tik ploviau .. smile.gif bet toks jausmas kad po jo ir kondicionieriaus nereiketu jei plaukai ne tokie sausi butu, plaukai svelnus po jo labai, ir reikia labai labai mazai, labai gerai putoja, bent jau man smile.gif
dovish, o kokia ten nuolaida turi? tuos 5% su kortele? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sher: 14 lapkričio 2010 - 17:15
QUOTE(ernesin @ 2010 11 14, 15:49)
Kad to mažiuko peržvelgiau sudėtį, tai vien aliejukai, net nesupratau kas ten serumo vaidmenį atlieka rolleyes.gif O kiek mokėjai už shine on?

O kas Melvita serume atlieka serumo vaidmenį? ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Norejau paklausti ar kuri naudojate Cattier lupu blizgesi? Gavau siuntinuka pasitepiau ir truputi nusivyliau, nes skonis tai kaip seno rusisko lupdazio doh.gif tai ir galvoju ar jisai pasenes ar toks ir turi buti jo skonis?

Beje isbandziau Sante purinanti sampuna ir likau maloniai nustebinta, plaukai graziai papure ir islaiko neplauti 3 dienas thumbup.gif Tik po jo butinai reikia kondicionieriaus...
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 11 14, 15:45)
Na ka, gavau vakar Kvapu Namu eliksyrus (jazminu, vaniles ir nerolio) ir hidrolatus (rugiageliu ir kedru) bei Barocos gintaro pudra ir smeli, tai sedziu apsipatenkinus - issidesciau ant stalo ir groziuosiu dabar  biggrin.gif Vos laikausi nepradejus uostyt, bet kolkas nenoriu prasukt ir naudot.

tu gal moteris robotas? blink.gif Įjungta programa "negalima" ir viskas? biggrin.gif Nuo prasukino ir pauostymo tikrai nieko blogo neatsitiks, nebijok 4u.gif O eliksyru kuriuo, jeigu labai patiks kvapas, galėtum jau dabar aromaterapiškai naudotis - pasitepti prieš naktį kaip kvepalais pulso vietose, kad toli nuneštų wink.gif
Atsakyti
Pabuvojau Berlyne ir buvo galimybe apsilankyti vienoje eko parduotuveje (Naturkaufhaus).. Tai ohoho kokia didele.. net per 5 ar 6 aukstus blink.gif Zinoma, ne vien kosmetika ten buvo, bet ir maistas, drabuziai ir daug daug visko.. Viska gerai apziuret, tai jauciu prireiktu dienos biggrin.gif
Musu su MB tikslas buvo nupirkti jam skutimuisi priemones, plaukams sampuna ir balzama, o taip pat dezodoranta.. Taigi, MB pirko - Weleda skutimosi krema, Weleda losjona po skutimosi, Speick sampuna riebiems plaukams, Speick balzama (man, atrodo taip pat skirtas plaukams megstantiems pasiriebaluoti), Sante minerala nuo prakaitavimo (kitaip tariant aluno akmeneli).. o as prigriebiau Burt's Bees lupu balzama..
Mane labai nustebino MB su savo noru pereit 'ant' eko/natur. kosmetikos rolleyes.gif Tiksliau, nesitikejau, kad iskart sumastys daug priemoniu pirktis.. nors zinoma, i pabaiga ejo tos vadinamos sintetines priemones, tai jau reikejo jas kuo nors pakeisti.. O man dave atsakinga uzduoti - isrinkti jam priemones biggrin.gif Labai maloni uzduotis, bet ir sunki, nes nepataikius isrinkt, tai gali dingt tas noras..
Dar is kazkur suveike reklamine knygute, kur surasytos visos eko parduotuves Berlyne.. Zodziu, saunuolis wub.gif
Tai dabar ispudziai apie priemones:
- Weleda skutimosi kremas - patiko, sake geras, ir oda nesudirgo kai skutosi..
- Weleda losjonas po skutimosi - patiko, bet sake reikes dar ir balzama (cia kaip supratom, kad vietoj kremo) nusipirkti, nes losjonas kiek pasausina oda, bet nors padezinfekuoja spuogelius ir seip oda po skutimosi..
- Speick sampunas ir balzamas - bandem abu, t.y. ir MB ir as (as is smalsumo rolleyes.gif ), ir nusprendem, kad abi priemones geros.. MB sake, kad plaukai nesivele po siu priemoniu, ir seip graziai ziurejosi po plovimo.. O as pabandziusi taip pat likau patenkinta vaizdu.. Issiplovus siomis priemonemis plaukus, jie graziai krito, blizgejo, svelnus ir slidus tapo.. Cia tokie ispudziai po pabandymo.. Nezinau kokie butu ispudziai ilgiau panaudojus.. Dar noriu pridurti, kad sampunas labai gerai putoja, nedaug reikia, gerai plauna, o balzamas - labai lengvas, tai bent jau man greitai susinaudotu, nes kiekis nedidelis, be to, balzamas tiesiog dingsta plaukuose - susigeria.. Kvapai patiko MB, man irgi visai neblogi pasirode, neikyrus..
- Sante dezikas (tiksliau aluno akmenelis) - MB yra is tu labiau prakaituojanciu, tai perspejau, kad prakaitavimo natur. dezikai nestabdo, o tik naikina kvapus.. ir tai dar sunku issirinkti, kuris butu tinkamas.. bet surizikavo ir isigijo akmeneli.. Tik pamirsau paklausti kaip jam tinka..
- Burt's Bees balzamas lupoms - man patinka smile.gif skaniai kvepia (medum), skalsiai naudojasi, ant lupu malonus, laikosi neblogai..
Papildyta:
QUOTE(Audrulle @ 2010 11 14, 22:55)
Norejau paklausti ar kuri naudojate Cattier lupu blizgesi? Gavau siuntinuka pasitepiau ir truputi nusivyliau, nes skonis tai kaip seno rusisko lupdazio  doh.gif tai ir galvoju ar jisai pasenes ar toks ir turi buti jo skonis?

turiu Cattier blizgesi.. na, man tai normalus blizgesys.. isvis kazkokio skonio kaip ir nelabai jauciu.. va pipirmetes (o gal metas metas g.gif zodziu, kazkurias is ju) jauciu, nes pasaldo lupas..
o rusisku lupdaziu nesu bandzius, tai palyginti negaliu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 14 lapkričio 2010 - 22:47
QUOTE(Satura @ 2010 11 14, 23:16)
tu gal moteris robotas?  blink.gif Įjungta programa "negalima" ir viskas? biggrin.gif Nuo prasukino ir pauostymo tikrai nieko  blogo neatsitiks, nebijok  4u.gif O eliksyru kuriuo, jeigu labai patiks kvapas, galėtum jau dabar aromaterapiškai naudotis - pasitepti prieš naktį kaip kvepalais pulso vietose, kad toli nuneštų wink.gif

lotuliukas.gif Stengiuosiu susilaikyt - cia daugiau del to, kad nepradeciau naudot, nes jei prasuksiu, pauostysiu, patiks, tai faktas, kad pradesiu visaip isbandinet, o to kolkas nenoriu. Oda pajautrejus - tai bandau siuo metu tik su anne Marrie Borlind rinkinuku apsieit ir nuramint oda. O jau paskui imsiuosiu visokiu naujoviu. O ir alieju dar laukiu parkeliaujant, tai bus proga visas naujoves iskart pradet. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 11 14, 20:43)

turiu Cattier blizgesi.. na, man tai normalus blizgesys.. isvis kazkokio skonio kaip ir nelabai jauciu.. va pipirmetes (o gal metas metas  g.gif  zodziu, kazkurias is ju) jauciu, nes pasaldo lupas..
o rusisku lupdaziu nesu bandzius, tai palyginti negaliu  blush2.gif  biggrin.gif

Na mano irgi truputi pasaldo lupas, bet labai jau svelniai.

Gal kas galit paziureti ar gera sudetis paakiu kremo:

Rosa Damascena Flower Distilate*, Olea Europaea Euphrasia*, Oenothera Biennis*, Prunus Dulcis*, Emulsifying Wax, Cera Alba*, Theobroma Cacao* Citrus Grandis*, Tocopherol (Vit E), Cymbopogon Martinii Essential Oil*, Pogostemon Cablin Essential Oil*, Citrus Auriantium Essential Oil*. *Organically produced.

Produktas eco nesertifikuotas, bet raso, kad pagaminta is ekologisku augalu.

Cia sitas, gal teko kuriai naudoti

http://www.naturisim...?id=352&nme=tre
Atsakyti
QUOTE(Audrulle @ 2010 11 15, 00:14)
Na mano irgi truputi pasaldo lupas, bet labai jau svelniai.

Gal kas galit paziureti ar gera sudetis paakiu kremo:

Rosa Damascena Flower Distilate*, Olea Europaea Euphrasia*, Oenothera Biennis*, Prunus Dulcis*, Emulsifying Wax, Cera Alba*, Theobroma Cacao* Citrus Grandis*, Tocopherol (Vit E), Cymbopogon Martinii Essential Oil*, Pogostemon Cablin Essential Oil*, Citrus Auriantium Essential Oil*. *Organically produced.

Produktas eco nesertifikuotas, bet raso, kad pagaminta is ekologisku augalu.

Cia sitas, gal teko kuriai naudoti

http://www.naturisim...?id=352&nme=tre

o is kur jus istrauket, kad nesertifikuotas g.gif
kad raso kaip tik kad turi sertifikata 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 11 14, 21:20)
o is kur jus istrauket, kad nesertifikuotas  g.gif
kad raso kaip tik kad turi sertifikata  4u.gif

Tai raso, kad organic sertifikuotas, bet ne eco g.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrulle @ 2010 11 15, 00:23)
Tai raso, kad organic sertifikuotas, bet ne eco  g.gif

taigi visokiu tu sertifikatu buna g.gif
Atsakyti
Sveiki,
esu naujoke,pasiriurejau nuorodas,bet vistiek nesupratau nuo kuo pradeti
norint pasidaryti savo gamybos kremuka..gal kas gali pateikti koki kremuka kaip pavydziui pradziamokslei? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelinka: 15 lapkričio 2010 - 00:47