Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 77 tema :)

QUOTE(Ugvilė @ 2010 11 13, 15:52)
Etama
olialia kiek prikaupus  thumbup.gif

na o as prigirsiu si alieju  biggrin.gif  pas mane jo visada yra, nuo puslelines jis nepakeiciamas, bet naudoju gryna, nuo randu irgi, viena randeli man isbalino, islygino, veidui naudojau irgi gryna, pas mane misri, spuoguota, kazkaip pati nepastebejau, bet susitikau savo seniai matyta pazistama, sako ka tu savo veidui padarei, kad taip gerai atrodo, palygino, pasviesino.

Tiesa siandien atradau gera buda nuo spuogu  bigsmile.gif  isaugo toks vienas pries vakareli, tai patepliojau dumbliu miltukais, paslapinau ta vieta, uztepiau jais, ka manot, spuogelio kaip ir nera  bigsmile.gif

O gal gali parašyti kaip naudoji tą aliejų? Nes kažkur skaičiau kad vienas jis per sunkus, ar maišai jš su kažkuo? Ir kaip dažnai tepi. Labai jo noriu ax.gif
Ai, ir beje, kas čia per dumblių miltukai? Nesausina odos per daug?
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 11 13, 15:31)

va, šitą pamiršau visai. turiu tą aliejuką, man jis labai geras. nors aliejų kaip ir daug, bet nekemša odos ir malonus jausmas po jo lieka, lengvai susigeria smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 13 lapkričio 2010 - 22:53
Gal kas bandėte Aubrey Organics plaukų dažus? Sante labai nusivyliau, ar verta šiuos bandyti? Ar labai tamsi spalva gaunasi?
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2010 11 14, 05:34)
Gal kas bandėte Aubrey Organics plaukų dažus? Sante labai nusivyliau, ar verta šiuos bandyti? Ar labai tamsi spalva gaunasi?

Nea, bet vakar pirkau Naturigin plaukų dažus. Čia vis paklausdavau, kas dažo žilus plaukus, bet nelabai gavau atsakymų, tai surizikavau. Naturigin nėra ekologiški, juose nėra amoniako ir parabenų. Išbandysim ant mamos, jeigu jai nenudažys žilo plauko - sunaudosiu aš pati smile.gif Bet kokiu atveju atsiliepimai bus, tik nežinau kada. Mat mama neseniai buvo kirpykloj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2010 11 14, 06:34)

kokios spalvos tavo plaukai? bandziau pacia tamsiausia spalva, saknys mano jau buvo gerokai ataugusios, tokios patamsintos lietuviskos spalvos, tai ryzumo igavo, bet to ir reikejo tiketis...nes ten vien zoles tie dazai 4u.gif jei naturalus plaukai, tai verta pabandyt, nei kiek nepakenksi, bet jei dazyti tai neverta...
Atsakyti
Nesusilaikiau ir Biotekoje prigriebiau JMO šampūną, balzamą ir "shine on" serumą plaukams. Na visgi kainos gan aukštos, bet su nuolaidėle dar pusė velnio rolleyes.gif
Šampūnas - normaliems plaukams (su levandų ir rozmarinų ea). Kvapas eterinių jaučiasi, toks raminantis. Puta labai labai lengva ir nėra itin gausi, na bet aš ploviau aliejinę kaukę, gal šiaip geriau suputotų. Svarbiausiai, kad kaukę išplovė, neprašoviau ax.gif Po plovimo vien tik su šampūnu plaukai nebuvo slidūs, bet vos tik uždėjau balzamą (citrus&neroli, čia tas pats kur galima ir nenuplauti) plaukai tapo šilkiniai, tiesiog slydo iš rankų. Na ir dabar išdžiūvę labai švelnūs, purūs. Iš tikrųjų teisybę atsiliepimuose skaičiau, kad balzamas drėkina, bet kartu ir neapsunkina plauko. Likau patenkinta thumbup.gif "Shine on" dar neišbandžiau, balzamo taip pat nebandžiau nenuplauti, nenorėjau rizikuoti, nes buvo mintis, kad aliejus liks plaukuose biggrin.gif

QUOTE(Mitsė @ 2010 11 14, 10:41)
Nea, bet vakar pirkau Naturigin plaukų dažus.

Labai lauksiu komentarų 4u.gif, nes mama irgi tokius nusipirko, tik kolkas dar nedažė, nes senesnė spalva "nenusivalgius" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 11 14, 13:42)
"Shine on" dar neišbandžiau, balzamo taip pat nebandžiau nenuplauti, nenorėjau rizikuoti, nes buvo mintis, kad aliejus liks plaukuose biggrin.gif

Čia tas kur 15ml buteliuke aliejukas?
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 11 14, 13:59)
Čia tas kur 15ml buteliuke aliejukas?

Ne, čia toks:
user posted image

Tas mažyliukas mane irgi viliojo, svarsčiau, kurį imti (shine on ar serumą). Bet galiukams visgi galvoju bandyti iš Melvitos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 11 14, 14:43)
Ne, čia toks:
user posted image

Tas mažyliukas mane irgi viliojo, svarsčiau, kurį imti (shine on ar serumą). Bet galiukams visgi galvoju bandyti iš Melvitos smile.gif

Kad to mažiuko peržvelgiau sudėtį, tai vien aliejukai, net nesupratau kas ten serumo vaidmenį atlieka rolleyes.gif O kiek mokėjai už shine on?

Beje jei kada užsisakinėsite Melvita serumą, prašau priimkite ir mane, nes neturiu kreditinės blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 14 lapkričio 2010 - 14:50
QUOTE(ernesin @ 2010 11 14, 14:49)
Kad to mažiuko peržvelgiau sudėtį, tai vien aliejukai
O kiek mokėjai už shine on?

Beje jei kada užsisakinėsite Melvita serumą,

Taip aš irgi tą pastebėjau, netgi konsultantė sakė, kad reikia labai labai ne daug. Na, aliejukus taip susimiksuoti ir pati galiu. O dar ir kaina aukšta, kaip už tokį kiekį smile.gif Kainos "shine on" tiksliai nepamenu, manau, su nuolaida gavosi ~60 lt.. Ant rankos pabandžiau patepti, visai bekvapis biggrin.gif Žiūrėsim kaip plaukai reaguos smile.gif

Į mane tik "tu" drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 13, 21:44)
nerolio tai ne, jis riebiai odai - gali pasausinti smile.gif

O koki hidrolata pasirinkti sausai jautriai odai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 11 14, 15:08)
O koki hidrolata pasirinkti sausai jautriai odai?  4u.gif
Rugiagėlių, morkų sėklų 4u.gif
Atsakyti