Aš taip ir supratau, kad tau labiau ko nors įdomesnio reiktų, jei patiko tas su rozmarinais iš Nimfali. Tai pagal mano su Satura atsiliepimus, kaip tik šituos variantus gali atmest
Na, tas idomesnio tai nebutinai reiskia, kad kazko neiprasto.. Tiesiog jau vien tas faktas, kad eko/natur priemoniu uzsimane, jau ir yra tas - kazkas idomesnio Nes eko/natur priemones ir taip buna neiprastos - kvapais, konsitencija, poveikiu ir pan.
QUOTE(Satura @ 2010 10 29, 15:40)
tai visa tai daro Speick, bet jei nori išbandymo, rinkis ką kita
as kol kas galvoju apie Weleda arba Speick skutimosi kremus.. Ir kazkodel intuityviai linkstu labiau prie Weledos..
dar laiko turim visokiems apsisprendimams
Aubrey Organics vyrisko nebande, bet naudojo mano moteriska AO (citrus & white tea, berods tokio kvapo buvo), tai toks tirstas kaip balzamas, malonus ant odos, bet laabai kemsa peiliukus ir neina jo iskrapstyt. Tai nezinau kiek vyriskas skiriasi nuo paprasto.
Jei kalba jau eina apie skutima,tai as noreciau paklausti ka jus naudojate? man kiekviena karta po skutimo labai isberia,gal galite ka nors rekomenduoti,nes jau atsibodo isberta oda
Gal kas paizures kaip siame puslapyje aliejai http://www.organic-creations.com ? Jau susidejau tam new directions aromatics puslapyje norima krepseli, tai siuntimas $30 gavosi (o prekiu gal uz $50 tik) Dar turiu pora nuziurejus, bet cia pigiausi aliejai, o ir kiekius mazus galima pasiimt pabandymui bei siuntimas nera brangus.
as irgi si karta paemiau ta relax eye kremuka, nu man kvapas labai patinka, toks jis nestiprus , visiskai neerzinantis, pats poveikis irgi patinka, kiek cia pora dienu as ji panaudojau tokiu labai dideliu problemu su paakiu oda neturiu, tiesiog pastaruoju metu nieko paakiams specialiai nenaudojau, tepiau su tuo paciu kremu kaip ir veida, tai akiu oda pavargusi atrode, kai pardejau tepti su siuo kremuku odele is karto atsigavo, gerai padrekino is karto, net paskaistejo truputi, labai greit susigeria, visiskai jo nesijaucia, nera riebus, bet oda padrekinta tikrai lieka kol kas man patinka, o kaip toliau nezinau, reikia ilgesnio naudojimo
dar is lavere emiau putas veida prausti is hydro linijos, ispaudziai tokie, prausia gerai, odos nesausina, bet uz tokia kaina, tai labai mazas kiekis va
Jei kalba jau eina apie skutima,tai as noreciau paklausti ka jus naudojate? man kiekviena karta po skutimo labai isberia,gal galite ka nors rekomenduoti,nes jau atsibodo isberta oda
Aš tai paskutiniu metu po skutimo tą vieną visad patepu levandų EA - man atrodo, man padeda. Galima į kokį aliejų ar kūno pienelį porą lašiukų įmaišyti, arba ir grynu galima