Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 77 tema :)

Etama
olialia kiek prikaupus thumbup.gif
QUOTE(purpurinė @ 2010 11 12, 19:12)
Etama, norėčiau atsiliepimo apie puiklapių alieju smile.gif
Kam naudoji, poveikis ir pan.  4u.gif

na o as prigirsiu si alieju biggrin.gif pas mane jo visada yra, nuo puslelines jis nepakeiciamas, bet naudoju gryna, nuo randu irgi, viena randeli man isbalino, islygino, veidui naudojau irgi gryna, pas mane misri, spuoguota, kazkaip pati nepastebejau, bet susitikau savo seniai matyta pazistama, sako ka tu savo veidui padarei, kad taip gerai atrodo, palygino, pasviesino.

Tiesa siandien atradau gera buda nuo spuogu bigsmile.gif isaugo toks vienas pries vakareli, tai patepliojau dumbliu miltukais, paslapinau ta vieta, uztepiau jais, ka manot, spuogelio kaip ir nera bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 13, 13:18)
aš dar kartais perbraukdavau su lašeliu aliejaus, nes atrodo, kad gerai nuvalai, o atsikeli iš ryto ir matai, kad apatinis vokas po blakstienomis vos vos pilkas smile.gif

Supratau, ačiukas 4u.gif Dėl visa ko ir lašeliu aliejaus pavaliau rolleyes.gif

QUOTE(Maserati @ 2010 11 13, 15:43)
Man tikrai neuztekdavo vandeniu nuprausti,be sansu jokiu smile.gif Naudojau akiu makiazo valikli (ne eko),bet ir tai tekdavo padirbeti,nes vis likdavo tuso kazkiek.

Rimtai, nuu įdomiai g.gif O man toks pirmas jausmas, kad ir su vandeniu nusivaliau, nes tik priglaudžiau vatos diskelį, ir visas tušas ne ant blakstienų, o į paakius nuėjo, o ten tai lengvai jau nusivalė, plius dar kai su aliejuku pavaliau ax.gif Nors gal čia klaidingas pirmas įspūdis, tu ilgiau jį naudoji mirksiukas.gif Nu jei kas, vakare, vis tiek prausiuosi ir pamatysiu ar gerai nusivalė cool.gif
Atsakyti
Maciau dr.organic prileide nauju produktu ax.gif Gal veliau ir LT pasirodys ax.gif Isleide tris ar keturias produktu linijas, su rozemis, alyvuogemis, royal jelly (nzn, kaip bus lietuviskai doh.gif , gal kas zinot, apsvieskit rolleyes.gif ). Lyg ir dar kazkuo, nebepamenu. (Nerandu nuotrauku nauju produktu internete ax.gif )
Nusipirkau is roziu serijos sampuna, kondicionieriu, kuno sveitikli, ranku krema, paakiu seruma, ir anticeliulitini krema is tos royal jelly serijos. Jau isbandziau kuno sveitikli, tai patiko, pakankamai astrus, maloniai kvepia. Ir paakiu seruma vakar isbandziau, deja, netiko doh.gif uzkaito ir paraudo paakiai, o ne is pigiuju , kainavo apie 10 svaru verysad.gif o dabar reik mest. Kazin ar besusigundysiu ju priemonem veidui (yra atsirade sveitikliu, kaukiu, serumu paakiams, tonikas, pienelis), na, nebent is kitos linijos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 13 lapkričio 2010 - 15:17
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 11 13, 14:00)
o koki esi naudojusi drekinanti, irgi argital?as turiu su eziuole,noreciau ji pakeisti kokiu kitu 4u.gif

aš su ramunėlėmis dar turiu, tai jis tikrai drėkina. Bet žiemai būtų per lengvas ax.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 11 13, 14:31)
sitie lyg geros sudeties

su vynuogėmis rolleyes.gif

QUOTE(gatinha2 @ 2010 11 13, 15:16)
royal jelly (nzn, kaip bus lietuviskai doh.gif , gal kas zinot, apsvieskit rolleyes.gif ).

Ir paakiu seruma vakar isbandziau, deja, netiko doh.gif uzkaito ir paraudo paakiai, o ne is pigiuju , kainavo apie 10 svaru verysad.gif

bičių pienelis 4u.gif

įdėk į išparduotuvę, gal kas susidomės wink.gif Kokia sudėtis to serumo? Nepatingėtum nurašyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 11 13, 16:00)
o koki esi naudojusi drekinanti, irgi argital?as turiu su eziuole,noreciau ji pakeisti kokiu kitu 4u.gif

Bandyk rožių kremą. Nusipirkau tik vakar, bet oda po patepimo jaučiasi komfortiškai, tampa minkšta ir lygi, o pats kremas toks riebokas, reikia žirniuko dydžio tik, tai puikiai tiks šaltąjam metų sezonui.

Merginos, ar gali būti, kad ramunėlių ir levandų hidrolatai prisidėjo prie odos išsausėjimo? Tiek zyziau kaip man nepatinka levandų kvapas, o vat dabar naudoju ir visai nieko jis jau blush2.gif Tačiau pastebėjau, kad oda ėmė šerpetoti, sausėti ir būtent ten, kur daugiausia purkšta hidrolatu. Gal kas gali rekomenduoti hidrolatą , skirtą labai sausai, jautriai odai?
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 11 13, 16:51)
Merginos, ar gali būti, kad ramunėlių ir levandų hidrolatai prisidėjo prie odos išsausėjimo?

ramunėlės galėjo, jau buvo toks precedentas. Neturi glicerino? Truputį įpylus į hidrolatą drėkintų odą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniux @ 2010 11 13, 01:30)
Parašysiu ir aš apie puiklapius. Man tai jis toks pakankamai sunkokas. Tai aš jį naudojau mišinyje savo kojytėms tepti. Turiu bėdą - pradėjo lįsti kapiliarai.... Tai va, man šis aliejus patiko. Pradėjo mažiau matytis, bet baigėsi resursai ir kurį laiką nebeatnaujinu. Taip kad dedu didelį pliusą puiklapiams  4u.gif  mirksiukas.gif

o kas cia per aliejus? rolleyes.gif
Atsakyti
tamanai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 13, 20:47)
ramunėlės galėjo, jau buvo toks precedentas. Neturi glicerino? Truputį įpylus į hidrolatą drėkintų odą smile.gif

Ne, neturiu, bet ne bėda- ramunėles akims sunaudosiu, o veidui tada reikia kažko tinkamesnio- gal nerolio, rugiagėlių ar liepų hidrolatą man čia prigriebus? g.gif Gal atsiras bandžiusių?
Atsakyti
nerolio tai ne, jis riebiai odai - gali pasausinti smile.gif
Atsakyti
Gerai drėkina, bent jau tikrai jokio sausumo nesukelia laukinių morkų hidrolatas 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o Melvita puslapis siunčia į Lietuvą? rolleyes.gif
Atsakyti