merginos priminkit prasau kaip su hauschkos CC valyti veida? suslapinti veida su vandeniu ir tada sukamaisiais judesiais su paspaudimais valyti ar kaip ten?
sian pirma karta valiau, ir kazkaip nu man daugiau jo reikejo nei zirnio dydzio kaip kad kitom, ir kazkodel nenuvale jis man gerai makiazo, ar reiktu su kita priemone nuvalyti makiaza is karto o paskui jau su CC valyti??
QUOTE(Saphia @ 2010 11 13, 02:03)
Stai vieno drekinancio kremo sudetis
Formule : Aqua, glycerin*, stearyl heptanoate*, ethylhexyl cocoate*, ethylhexyl palmitate*, polysorbate 40*, sorbitan palmitate*, grape seed oil*, tripalmitin*, tristearin*, polymethyl metharcykate, ceteareth-20*, oleyl alcohol*, carbomer, tocopheryl acetate*, dimethicone, hydrogenated stearyl olives seeds*, lonicera caprifolium flower extrat*, parfum*, carprylyl glycol, vitis vinifera seed extract*, palmitic acid*, sodium hydroxide, axrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, benzyl benzoate*, citronellol*, coumarin*, geraniol*, hexyl cinnamal*, limonene*, linalool.
*origine végétale
Formule : Aqua, glycerin*, stearyl heptanoate*, ethylhexyl cocoate*, ethylhexyl palmitate*, polysorbate 40*, sorbitan palmitate*, grape seed oil*, tripalmitin*, tristearin*, polymethyl metharcykate, ceteareth-20*, oleyl alcohol*, carbomer, tocopheryl acetate*, dimethicone, hydrogenated stearyl olives seeds*, lonicera caprifolium flower extrat*, parfum*, carprylyl glycol, vitis vinifera seed extract*, palmitic acid*, sodium hydroxide, axrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, benzyl benzoate*, citronellol*, coumarin*, geraniol*, hexyl cinnamal*, limonene*, linalool.
*origine végétale
negeriečiai (dėl paskutinio glycolio nesu tikra, bet jis sintetinis, tai abejoju, ar kažkas gero)
šiaip nieko jie neprijaučiantys, eilinis marketingas, išskyrus tai, kad turi kokius 2-3 sertifikuotus produktus - vandenį ir kažkokius miltelius
QUOTE(Pasaulė @ 2010 11 13, 01:41)
Man taip nepasirodė. Blakstienas tikrai labai gražiai padažo, bet paakiai pastoviai juodi. Gal tiesiog pakliuvo iš kokios prastos serijos? Bet kai moki tokius pinigus, tai norisi tikėtis, kad visos serijos kokybiškos...
QUOTE(linutiaaa @ 2010 11 13, 01:50)
pritarciau buvau as uzmetus ji, isdavus vel issitraukiau ir kaip dziaugiuosi as juo, taip graziai padazo, man netepa, jau maniau, kad jis ten bus uzdziuves tuteleje, o kaip naujas
vel jus mane balamutinate
Balta gele,joks kremas tavo rankyciu nepastorins ir nepadarys mesingesniu
QUOTE(Saphia @ 2010 11 13, 02:12)
bet auksciau minetas kremas patiko,
man irgi tas kremas neblogas pasirodė
QUOTE(Nidulia @ 2010 11 13, 01:22)
Balta gele,joks kremas tavo rankyciu nepastorins ir nepadarys mesingesniu
Tai kad nepastorins, tai aišku kaip dieną , bet gerai padrėkinti, pastangrinti gal galėtų Dabar tepu kokosų aliejum taip žmoniškai ir nakčiai užsidedu medvilnines pirštines, tai ryte labai atsigavus oda būna, bet dieną tas efektas išnyksta
QUOTE(Nidulia @ 2010 11 11, 20:06)
gal as is savo praktikos gali parekomenduoti koki geruli , drekinanti tonika, nes kartais, ryte, norisi pavalyti veida toniku, tik po to purksti hidrolata.
Nidulia,aš tai visuomet naudoju toniką,paskui purškiu hidroliatu,jei jau baigiasi tonikas,naudoju mineralinį vandenį,bet man visada norisi pradžioj nusivalyti veidą su šlapiu vatuku. Nežinau ar labai drėkina,nu bet man patinka madaros tonikai,ne vieną sunaudojau,o dabar turiu Aquabio štai tokį:
http://www.violey.co...nic_p_7581.html
Truputį jaučiasi alkoholis,gal tik mano nosiai,bet kartu ir kvepia.Kai baigsiu kartosiu vėl.
ar gali buti kad veido tonikas prisidejo prie didesnio odos riebalavimosi?nusipirkau NS tonika (jau pardaviau) viena vakara panaudojau kip tonika,pradejo oda tempti, jis skirtas misriai,riebiai odai.o mano kazkaip pasidare daugiau normali pradejus naturalias priemones naudoti.tai sakau po to vakaro ir dabar atsikeliu su riebesne oda
noreciau daugiau atsiliepimu apie argital roziu krema, ar ne perd daug maitinantis jis yra?
noreciau daugiau atsiliepimu apie argital roziu krema, ar ne perd daug maitinantis jis yra?
Įsigijau Dr. Hauscka Volume Mascara tušą, nu jau gerulis, tikrai gan ryškiai padažo Norėjau paklausti merginų, kurios jį turite, ar užtenka jį vandenuku nuvalyti, nes aš pašlapinau vatos padelį šiltu vandeniu ir man atrodo, kad jau nusivalė Ar neužtenka? Kaip jūs darote, gal aliejuku dar kokiu nuvalote papildomai?
QUOTE(sher @ 2010 11 13, 01:20)
kazkodel nenuvale jis man gerai makiazo, ar reiktu su kita priemone nuvalyti makiaza is karto o paskui jau su CC valyti??
valymo procesą tai taip aprašei Man atrodo, kad jis ir neskirtas makiažui nuvalyti: tam reikia pienelio, muilo arba aliejaus
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 11 13, 10:16)
ar gali buti kad veido tonikas prisidejo prie didesnio odos riebalavimosi?
gali
kaip ir visi Argital kremai, arba man neteko pataikyti ant kitokio, jis labai gerai susigeria ir nepalieka veido blizgančio, yra matinis. Tik palyginti su kitu turėtu drėkinančiu jis labiau yra maitinantis. Fainas kremas, bet aišku, reikia jausti saiką ir tepti jo labai mažai
QUOTE(Brilliant @ 2010 11 13, 12:00)
nes aš pašlapinau vatos padelį šiltu vandeniu ir man atrodo, kad jau nusivalė
aš dar kartais perbraukdavau su lašeliu aliejaus, nes atrodo, kad gerai nuvalai, o atsikeli iš ryto ir matai, kad apatinis vokas po blakstienomis vos vos pilkas
QUOTE(Satura @ 2010 11 13, 13:18)
kaip ir visi Argital kremai, arba man neteko pataikyti ant kitokio, jis labai gerai susigeria ir nepalieka veido blizgančio, yra matinis. Tik palyginti su kitu turėtu drėkinančiu jis labiau yra maitinantis. Fainas kremas, bet aišku, reikia jausti saiką ir tepti jo labai mažai
aš dar kartais perbraukdavau su lašeliu aliejaus, nes atrodo, kad gerai nuvalai, o atsikeli iš ryto ir matai, kad apatinis vokas po blakstienomis vos vos pilkas
o koki esi naudojusi drekinanti, irgi argital?as turiu su eziuole,noreciau ji pakeisti kokiu kitu
QUOTE(Honey @ 2010 11 13, 00:20)
negeriečiai (dėl paskutinio glycolio nesu tikra, bet jis sintetinis, tai abejoju, ar kažkas gero)
šiaip nieko jie neprijaučiantys, eilinis marketingas, išskyrus tai, kad turi kokius 2-3 sertifikuotus produktus - vandenį ir kažkokius miltelius
nu gal ir daugiau produktu yra
sitie lyg geros sudeties
CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL, CORYLUS AVELLANA (HAZEL) SEED OIL*, DAUCUS CAROTA SATIVA (CARROT) SEED OIL, CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) PEEL OIL*, EUCALYPTUS CITRIODORA OIL*, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, NEPETA CATARIA EXTRACT*, MELISSA OFFICINALIS LEAF OIL*, CYMBOPOGON FLEXUOSUS OIL*, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, LIMONENE, CITRAL, GERANIOL, CITRONELLOL, LINALOOL * organic
CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL*, SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL*, ANIBA ROSAEODORA (ROSEWOOD) WOOD OIL*, CYMBOPOGON MARTINI OIL*, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ROSA DAMASCENA FLOWER OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, LINALOOL, GERANIOL, CITRONELLOL, BENZYL BENZOATE, LIMONENE, CITRAL, FARNESOL, EUGENOL. * organic
Gal ir kitu yra, labai neziurejau.
Tik i kelis kremus uzmeciau aki, tai megsta fragrance (del to ir puikus kvapai, matyt ), glikolius..
As sakyciau, prijaucianti kompanija naturalumui/sveikumui, bet 100% sertif kriteriju nesilaikanti, zinoma.
QUOTE(Brilliant @ 2010 11 13, 13:00)
Įsigijau Dr. Hauscka Volume Mascara tušą, nu jau gerulis, tikrai gan ryškiai padažo Norėjau paklausti merginų, kurios jį turite, ar užtenka jį vandenuku nuvalyti, nes aš pašlapinau vatos padelį šiltu vandeniu ir man atrodo, kad jau nusivalė Ar neužtenka? Kaip jūs darote, gal aliejuku dar kokiu nuvalote papildomai?
Man tikrai neuztekdavo vandeniu nuprausti,be sansu jokiu Naudojau akiu makiazo valikli (ne eko),bet ir tai tekdavo padirbeti,nes vis likdavo tuso kazkiek.