Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 77 tema :)

QUOTE(Daddygirl @ 2010 11 12, 23:40)

Naudojau aš kremus iš ten, nenatūralu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 11 12, 22:40)

QUOTE(Satura @ 2010 11 12, 22:46)
ir ten viskas su vyneliu?  alc.gif

grazu, bet ju kosmetika nera naturali, turi tik kelis naturalius, sertifkuotus produktus, vienas is ju purskiamas vanduo. Naudojau vasara.

As naudojau sia kosmetika pries atrandant naturalia.
Jie dar turi savo SPA bigsmile.gif va ten tai noreciau wub.gif
Kosmetika ne su vyneliu, bet SPA butu galima ir jo gauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(purpurinė @ 2010 11 12, 20:12)
Etama, norėčiau atsiliepimo apie puiklapių alieju smile.gif
Kam naudoji, poveikis ir pan.  4u.gif

Parašysiu ir aš apie puiklapius. Man tai jis toks pakankamai sunkokas. Tai aš jį naudojau mišinyje savo kojytėms tepti. Turiu bėdą - pradėjo lįsti kapiliarai.... Tai va, man šis aliejus patiko. Pradėjo mažiau matytis, bet baigėsi resursai ir kurį laiką nebeatnaujinu. Taip kad dedu didelį pliusą puiklapiams 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 11 12, 21:06)
skaiciau, skaiciau jusu atsiliepimus apie tusus ir pasidariau isvada, kad geriausias Hauskos Volume?? ar taip?smile.gif

Man taip nepasirodė. Blakstienas tikrai labai gražiai padažo, bet paakiai pastoviai juodi. Gal tiesiog pakliuvo iš kokios prastos serijos? Bet kai moki tokius pinigus, tai norisi tikėtis, kad visos serijos kokybiškos... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 11 12, 23:23)
Naudojau aš kremus iš ten, nenatūralu mirksiukas.gif

ka turit omeny, nenaturalu? kad nesertifikuota? ar kazko kenksmingo yra?

raso: NO parabens, phenoxyethanol, SLS, mineral oils or colourings and are never tested on animals.

matau glikoliu ir fragrance pas juos.
o kaip poveikis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 13 lapkričio 2010 - 00:48
QUOTE(Daddygirl @ 2010 11 13, 00:44)
ka turit omeny, nenaturalu? kad nesertifikuota? ar kazko kenksmingo yra?

raso: NO parabens, phenoxyethanol, SLS, mineral oils or colourings and are never tested on animals.

Po Honey postu yra Saphios pasisakymas, kur ji patikslina - jie turi kelis eco produktus. Manau ant vieno iš jų ir užtaikei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 11 12, 21:06)
skaiciau, skaiciau jusu atsiliepimus apie tusus ir pasidariau isvada, kad geriausias Hauskos Volume?? ar taip?smile.gif

pritarciau 4u.gif buvau as uzmetus ji, isdavus blush2.gif vel issitraukiau ir kaip dziaugiuosi as juo, taip graziai padazo, man netepa, jau maniau, kad jis ten bus uzdziuves tuteleje, o kaip naujas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsė @ 2010 11 12, 23:46)
Po Honey postu yra Saphios pasisakymas, kur ji patikslina - jie turi kelis eco produktus. Manau ant vieno iš jų ir užtaikei smile.gif

gal ir ne i tuos ziuriu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 11 13, 00:41)
Gal tiesiog pakliuvo iš kokios prastos serijos?

gali būti smile.gif Man iš kokių 4-5 jų netikęs papuolė vienas, antracito spalvos. Juodi ir baklažaninis buvo puikūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 11 13, 00:55)
gal ir ne i tuos ziuriu  drinks_cheers.gif

Jie "prijauciantys" naturaliai kosmetikai ir dauguma produktu be parabenu. Reiketu pastudijuoti sudetis, caudalie, kaip ir suki, turi sertifikata su zuikiu tongue.gif nezinau, ka jis reiskia.
Stai vieno drekinancio kremo sudetis

Formule : Aqua, glycerin*, stearyl heptanoate*, ethylhexyl cocoate*, ethylhexyl palmitate*, polysorbate 40*, sorbitan palmitate*, grape seed oil*, tripalmitin*, tristearin*, polymethyl metharcykate, ceteareth-20*, oleyl alcohol*, carbomer, tocopheryl acetate*, dimethicone, hydrogenated stearyl olives seeds*, lonicera caprifolium flower extrat*, parfum*, carprylyl glycol, vitis vinifera seed extract*, palmitic acid*, sodium hydroxide, axrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, benzyl benzoate*, citronellol*, coumarin*, geraniol*, hexyl cinnamal*, limonene*, linalool.
*origine végétale

user posted image
is pirmo zvilgsnio nieko bloga nematau, bet labai nenusimanau, gal ekspertes pakomentuos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saphia: 13 lapkričio 2010 - 01:04
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 11 11, 23:07)
Bandziau, man labai patiko, turejau megineli, tad kai pabaigsiu dabar naudojama ranku krema, pirksiu si Weledos ax.gif

Kuo taip patiko?Reikia man gero rankų kremo. ax.gif Rankos mano liesos , kaulai ir skūra blush2.gif Ai , dar kraujagyslės doh.gif , labai varganai rankelės atrodo...

QUOTE(Brilliant @ 2010 11 12, 14:37)
Kokie turtai wub.gif
Etama, kam naudoji apelsinų eterinį aliejų? 4u.gif

Aš apelsinų EA maišau su erškėtrožių aliejum ir tepu veidą. Man labai labai tiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 11 13, 00:44)
o kaip poveikis?

nelabai daug ka esu bandzius, bet auksciau minetas kremas patiko, turi labai skaniai kvepianciu duskiu, kunoo skrubu ir kremu. Parduotuvese praeinant pro ju stenda, kartais ranka tiesiasi, nes tikrai malonios priemones, bet jei nenaturalios verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(baltagėlė @ 2010 11 13, 01:04)
Reikia man gero rankų kremo.  ax.gif Rankos mano liesos , kaulai ir skūra blush2.gif Ai , dar kraujagyslės doh.gif ,  labai varganai rankelės atrodo...

deja, nieko ypatingo nepadarysi. Man ne 30 nera, o rankos kaip pas pensininke verysad.gif balta, permatoma oda, melynos gyslos ir strazdanu pribarstyta doh.gif
Atsakyti