Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 77 tema :)

Etama, norėčiau atsiliepimo apie puiklapių alieju smile.gif
Kam naudoji, poveikis ir pan. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(purpurinė @ 2010 11 12, 18:12)
Etama, norėčiau atsiliepimo apie puiklapių alieju smile.gif
Kam naudoji, poveikis ir pan.  4u.gif
norejau rasyti jau, kad neturiu tokio, bet greit daejo, kad cia apie tamanus klausi biggrin.gif
Naudojau misinyje su sviestmedziu ir arbatmedzio EA puslelinei, zaizdoms gydyti, na o siaip del kuperozes dar esu dejusi i krema. tokiems tikslams ji ir pirkau. kiek spejau pastebeti, pasirode toks gan stiprus, efektyvus. o apie poveiki placiau irgi nieko labai negaliu pasakyti, dar gan sviezias jis pas mane smile.gif bet, atrodo, veikia. vieno jo nedristu teptis, o misinyje su kt. aliejais lyg ir papildo poveikiu drinks_cheers.gif
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 11 12, 18:21)
lotuliukas.gif

bet jau peneles turtai kokie!  wub.gif
...uzgyventi biggrin.gif
Atsakyti
Tai cia tas pats rozmarinu vanduo plaukams, Weledos? Violey, Bite Rite
Brangus zaltys, o dar galvojau violey pigiau bus g.gif ar verta ji pirkti? rozmarinu hidr. jau tik laseliai teliko, tai sakau reikia rinktis, kartoti hidrolata arba bandyti weledos rozmarinu vand. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2010 11 12, 17:38)
Na man atrodo,kad tokia kaina.  biggrin.gif
Man pačiai patiko Weledos citrininis purškiamas dezodorantas.Sakiau pirksiu vyrui tokį.

o jis apsaugo nuo prakaito kvapo ? g.gif
as kazkaip ziurejau kreivokai i weledos dezikus blush2.gif , kazkaip vandenukas ir tiek atrodo blush2.gif
Atsakyti
[quote=Brilliant,2010 11 12, 20:30]
O kiek Biotekoje Dr. Hauscka akių tušas kainuoja? 4u.gif Čia tikriausiai Volume Mascara, pirkai mirksiukas.gif
[/quote]
Mokėjau 65Lt, kitas buvo brangesnis, bet juodo neturėjo, tik mėlyną ir dar kažkokį

[quote=bozkakoszka20,2010 11 12, 20:47]
[
Šiandien dar Žalia Žalia apžiūrėjau Benecos stendą, tai pasirinkimas gausus, blizgesiukų spalvos gražios, tik kainos kažkaip nepasižiūrėjau. Apžiūrinėjau tušą, tai kainavo apie 32lt, tačiau labai jau pakuotė maža pasirodė.
[/quote]
zalia zalia yra benecos? 4u.gif cia stepono gatveje?
[/quote]
Taip, Stepono gatvėje. Yra tušas, šešėliai, blizgesiukai, akių pieštukai- pasirinkimas nemažas smile.gif

[quote=Etama,2010 11 12, 20:53]
Brangus zaltys, o dar galvojau violey pigiau bus g.gif ar verta ji pirkti? rozmarinu hidr. jau tik laseliai teliko, tai sakau reikia rinktis, kartoti hidrolata arba bandyti weledos rozmarinu vand. g.gif
[/quote]
Verta verta smile.gif Purina plauką, man nuo jo kažkaip šaknys ne taip greit susiriebaluoja ir laukiu kada mano kasos liemenį pasieks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 11 12, 19:31)
Verta verta smile.gif Purina plauką, man nuo jo kažkaip šaknys ne taip greit susiriebaluoja ir laukiu kada mano kasos liemenį pasieks  lotuliukas.gif

O kur perki ji? laukiu ir as kada pasieks liemeni, bet jauciu nesulauksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 11 12, 20:06)
as kazkaip ziurejau kreivokai i weledos dezikus  blush2.gif , kazkaip vandenukas ir tiek atrodo  blush2.gif

As turejau Weleda citrinini dezodoranta, tai nepatiko man - prakaito stabdymo nesitikejau, bet kad ir kvapo nesulaike (na labai jau trumpam sulaikydavo). Reikedavo n kartu per diena purskaliotis, kad nebutu kvapo.
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 11 12, 20:06)
as kazkaip ziurejau kreivokai i weledos dezikus  blush2.gif , kazkaip vandenukas ir tiek atrodo  blush2.gif

Man taip,sulaikė,tikrai neblogai,sakyčiau taip,kaip ir laimas,kaip kiti naturalūs dezodorantai. thumbup.gif
Atsakyti
skaiciau, skaiciau jusu atsiliepimus apie tusus ir pasidariau isvada, kad geriausias Hauskos Volume?? ar taip?smile.gif
Atsakyti
buvau sian biotekoje nusipirkau si sampuna is john masters organic http://www.johnmasters.com/hrs.htm ziuresiu kaip jis, po keliu naudojimu parasysiu atsiliepima smile.gif jei patiks manau ir kauke is sios serijos paimsiu smile.gif gaila tik kad mazu kiekiu nera pirkti, nes kaina tai nemaza sakyciau smile.gif
Atsakyti
koki grozi dar radau smile.gif http://www.caudalie.com/uk/
Atsakyti
ir ten viskas su vyneliu? alc.gif
Atsakyti