Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 77 tema :)

Kokie turtai wub.gif
Etama, kam naudoji apelsinų eterinį aliejų? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brilliant: 12 lapkričio 2010 - 14:37
QUOTE(shemsa @ 2010 11 12, 14:36)
labai jau maza foto, o taip noris is arciau apziuret kas kur ir kaip  verysad.gif
Papildyta:
aciuks,  4u.gif

kai bus laisviau, prisesiu susirasyti saraselio, galesiu ir cia ikelti drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Brilliant @ 2010 11 12, 14:37)
Kokie turtai wub.gif
Etama, kam naudoji apelsinų eterinį aliejų? 4u.gif

Dar gan sviezias jis pas mane, dariausi plaukams 2 rusiu aliejines kaukes-saknims ir galams, tai kadangi siandien namu tvarkymosi diena, as vis dar su ta pacia kauke... biggrin.gif isplovus ziuresiu, kaip atrodys plaukai. nors tai ir nebus vuien apelsinu EA nuoplenas, nes maisiau citrinu, kedruir apelsinu EA. pirkau ji siaip labiau plaukams, bet ir i veido krema bandysiu kada imaisyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Etama, ar aloedent whitening bent kiek pabalina dantis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 11 12, 14:40)
Etama, ar aloedent whitening bent kiek pabalina dantis? smile.gif

Dar palyginus neilgai naudoju, tai del balinimo sunku ka pasakyti. bet valo tai tikrai kaip zveris biggrin.gif ir nedaug reikia. lieka svaros, gaivumo pojutis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 11 12, 14:32)
Kuria diena prisesiu, surasysiu viska, ka turiu.

super atrodo thumbup.gif Įdomu, kokie ten pas tave muilai iš DG ax.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 12, 15:37)
Etama, pasakiškas krepšiukas.  thumbup.gif

QUOTE(Satura @ 2010 11 12, 15:45)
super atrodo  thumbup.gif Įdomu, kokie ten pas tave muilai iš DG  ax.gif

Aciu, aciu, pakelkit povui uodega bis.gif biggrin.gif

Muiliukai: maziausias gabaliukas tas, juodas-rytai, su anglimi, kitas tamsus-kavos/cinamono pyragaiciai, su kiskuciu-avizele, na ir kitas, sviesus-su silku ir baltuoju moliu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 11 12, 16:07)
Etama, ohohoho kokia tu netaupi blink.gif  lotuliukas.gif

perskaiciau su intonacija laugh.gif taupi, taupi irnesakyk.gif susikaupe per laika, kai ka pabaigiau, kai ka dar karta pirkau, bet siaip gan ilgam man visko uztenka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2010 11 11, 23:54)
manija, atrodo tu si kondicionieriu turejusi john masters organics Rosemary & Peppermint Detangler, gal gali kaina parasyti kokia pas mus jo? ar kas nors kas matet kainas gal parasytumet kokios mazdaug, galvoju ar didelis skirtumas, gal geriau siustis is kur nors g.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 11 12, 00:01)
Man atrodo ji rašė, kad 65Lt.

Na man atrodo,kad tokia kaina. biggrin.gif

QUOTE(shemsa @ 2010 11 12, 10:51)

gal kas galit rekomenduot koki vyriska rutulini dezodoranta, kuris gerai sulaikytu kvapa ir prakaitavima, nu daugiau kvapa, kad sulaikytu ? nes kazkaip nelabai vistirek man noris jam pirkt tuos sintetinius  schmoll.gif

Man pačiai patiko Weledos citrininis purškiamas dezodorantas.Sakiau pirksiu vyrui tokį.
Atsakyti
nusipirkau juoduju serbentu kvapo anne lind kuno losjona ir duso zele, na kvapas tikrai stiprus, tai pasidare idomu
ant pakuotes raso 100% naturalios aromatines medziagos, yra BDIH sertifikatas, o sudetyje raso tiesiog "aroma", bet jei butu kokie eteriniai ar absoliutai taigi uzrasytu, tai is kur tie serbentai dabar g.gif
Papildyta:
Etama as pavydziu D&G muiliuku biggrin.gif
ir siaip ohoho bigsmile.gif
Atsakyti
nu grazus krepsas thumbup.gif
o kas ten is laveros basis?ar ten valiklis 2in1?
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 11 12, 17:40)
nu grazus krepsas  thumbup.gif
o kas ten is laveros basis?ar ten valiklis 2in1?

aciuks.gif
plauku kauke ten drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2010 11 12, 00:30)
merginos, o biotekoje ar buna mazu kiekiu pirkti john masters organics sampunu ir kaukiu?kazkaip noretusi pabandyti, bet nesinori is karto visos talpos pirkti..

Biotekoje gražiai paprašius nupila lašiuką pabandymui, o kartais būna, kad turi mėginėlių smile.gif

Šiandien apsiprekinau, tai sėdžiu apsipatenkinusi smile.gif Pirkau Dr. Hauchka tušą, argitral rožių kremą ir gavau rožių bei nerolio eliksyrus (didelis ačiū agnutai 4u.gif ). Kol kas bandžiau tik kremą, tai pirmas įspūdis labai geras, nes pastaruoju metu oda taip sausėja, kad net šerpetoja, tai spėju jai trūksta drėgmės. Kremukas greitai susigėrė, skaniai kvepia, oda minkštutė ir patenkinta. Žiūrėsim kaip bus toliau smile.gif

Beje, apie green people dezodorantą- rašo, kad bevkvapis, tačiau kažkokį kvapą visgi turi ir tokį sunkoką, man jis lyg metalu kvepia. Tepasi labai lengvai, lyg rutuliukas būtų aliejuotas (gal ir nelabai tinkamai išsireiškiau biggrin.gif ). Prakaitą sulaiko, ir sulaiko gerai, o dėl kvapo, tai paprastą dieną apsaugos tikrai gerai, o vat vakar pvz ir sušilau, ir sportavau, tai kvapas buvo, tačiau vos vos juntamas, nors sportavau iš širdies, taigi kol kas dedu riebų pliusą- patiko smile.gif

Šiandien dar Žalia Žalia apžiūrėjau Benecos stendą, tai pasirinkimas gausus, blizgesiukų spalvos gražios, tik kainos kažkaip nepasižiūrėjau. Apžiūrinėjau tušą, tai kainavo apie 32lt, tačiau labai jau pakuotė maža pasirodė.
Atsakyti