Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 77 tema :)

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 11 12, 00:00)
ale varna as 4u.gif  sante zinau kad skalsus, o sausiems tai ne sante uzmaciau, o madaros biggrin.gif
gal ir paiimsiu.gal kas uzmatet nuolaidu madarai gyvai? 4u.gif nes internete tai radau

Pažiūrėt Sarmose, Kristianose ir Eurokosuose reikėtų. To sausiems plaukams balzamo nesu bandžiusi, ir žinok nepirkčiau... Nes mano dažyti ir riebūs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitsė: 12 lapkričio 2010 - 00:31
QUOTE(Mitsė @ 2010 11 12, 01:30)
Pažiūrėt Sarmose, Kristianose ir Eurokosuose reikėtų. To sausiems plaukams balzamo nesu bandžiusi, ir žinok nepirkčiau... Nes mano dažyti ir riebūs smile.gif

mano irgi prie saknu greit riebaluojaasi, bet dazyti labai senai.nors vel apie tai pamastau biggrin.gif bet per ilgi sausi,siurkstus.issiplovusi galva negaliu isukuoti, kad ir pries tai kauke buciau dejusi (laveros roziu, kokosu aliejaus).bet balzama as dedu tik ant ilgio, tai nemanau kad itakotu riebalavimasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 11 12, 00:56)
mano irgi prie saknu greit riebaluojaasi, bet dazyti labai senai.nors vel apie tai pamastau biggrin.gif  bet per ilgi sausi,siurkstus.issiplovusi galva negaliu isukuoti, kad ir pries tai kauke buciau dejusi (laveros roziu, kokosu aliejaus).bet balzama as dedu tik ant ilgio, tai nemanau kad itakotu riebalavimasi 4u.gif

Tada bandyk sausiems 4u.gif
Atsakyti
nu zinokit isbande MB Green People vyriska dezodoranta rutulini tai sake nepatiko, nes kvapa sulaiko nekaip, tai isbandysiu pati vyriska jo siandien blush2.gif , ziuresiu kaip man jis, va moteriskas tai visai patinka, nu bet vyrai daugiau dirba tai jo ir prakaitavimas gausesnis 4u.gif
gal kas galit rekomenduot koki vyriska rutulini dezodoranta, kuris gerai sulaikytu kvapa ir prakaitavima, nu daugiau kvapa, kad sulaikytu ? nes kazkaip nelabai vistirek man noris jam pirkt tuos sintetinius schmoll.gif
bet va vakar gavau pagyrima is vyro, sako nu bet tavo oda pagrazejo ir paakiai sviesesniai, nu tai taip apsidziaugiau, ir aciu naturaliom priemonem wub.gif
o va paaki kremuka tai galiu pagirt Natuderm va toki
user posted image
jau kuri laika ji naudoju ir tikrai pati matau pasikeitimus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shemsa: 12 lapkričio 2010 - 09:53
QUOTE(blueberry_nights @ 2010 11 12, 11:16)
O del kondicionieriu, tai man FIN su rozmarinais labai labai labai  wub.gif

Kuo patinka? smile.gif riebioms plauku saknims zadu kada nusipirkti rozmarinu sampuna, FIN smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 11 12, 13:44)
Kuo patinka? smile.gif riebioms plauku saknims zadu kada nusipirkti rozmarinu sampuna, FIN smile.gif

as naudoju ir sampuna ir kondicionieriu (kazkada pagriebiau per ispardavimus kartu tik uz sampuno kaina), tai man labai patinka tiek sampunas tiek kondicionierius, jeigu toleruoji ALS.

Kad plaukai maziau riebaluotusi, tai nelabai pastebejau.. gal siek tiek smile.gif bet siaip atsigavo, pradejo zvilgeti, gal siek tiek greiciau pradejo augti, gana skalsiai naudojasi.

O po kondicionieriaus naudojimo, tai atsigavo plauku galiukai, gal siek tiek juos pamaitino ar padrekino, nes nebeskilineja ir atrodo sveikai. Taip pat labai suminkstejo plaukai po kondicionieriaus naudojimo, lengvai slysta ir sukuojasi, taip, kad kondicionierium tikrai labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blueberry_nights @ 2010 11 12, 12:50)
as naudoju ir sampuna ir kondicionieriu

dekui uz issamu ats drinks_cheers.gif del ALS net nezinau, kaip bereaguos plaukai. reiks bandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 11 12, 13:44)

Aš ir esu naudojusi šį FIN rozmarinų šampūną ax.gif Tai atsimenu, kad plaukus išpaudavo tikrai labai gerai, suteikdavo kažkiek žvilgesio rolleyes.gif tik tiek, kad labai didelė bonkė doh.gif Tai ir naudoti atsibodo ir sunaudojus trečdalį pakuotės, atsirado niežulys, ko su kitais šampūnais nepastebėjau schmoll.gif Galvoju, gal tas ALS netiko g.gif Nu dar sausindavo galiukus kažkiek, bet čia jau mano bėda, nes kondicionieriaus nenaudojau tada.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 11 12, 10:51)
bet va vakar gavau pagyrima is vyro, sako nu bet tavo oda pagrazejo ir paakiai sviesesniai, nu tai taip apsidziaugiau, ir aciu naturaliom priemonem  wub.gif
o va paaki kremuka tai galiu pagirt Natuderm va toki
user posted image
jau kuri laika ji naudoju ir tikrai pati matau pasikeitimus  thumbup.gif

kur anglijoje perki natuderm priemones? Man irgi reikia gero paakiu kremuko, yra pora gilesniu rauksleliu, kurios man labai nepatinka ir siaip paakiai tamsoki, o jauna dar as lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brilliant @ 2010 11 12, 13:43)
Aš ir esu naudojusi šį FIN rozmarinų šampūną ax.gif  Tai atsimenu, kad plaukus išpaudavo tikrai labai gerai, suteikdavo kažkiek žvilgesio rolleyes.gif  tik tiek, kad labai didelė bonkė doh.gif  Tai ir naudoti atsibodo ir sunaudojus trečdalį pakuotės, atsirado niežulys, ko su kitais šampūnais nepastebėjau schmoll.gif  Galvoju, gal tas ALS netiko g.gif  Nu dar sausindavo galiukus kažkiek, bet čia jau mano bėda, nes kondicionieriaus nenaudojau tada.... blush2.gif

Bijau kiek ir as del to niezulio g.gif bet jauciu kooperuotis reikes ir bandyti, smalsu vistiek drinks_cheers.gif
Papildyta:
Rodausi dabartini krepseli, kaip kad senokai jau buvau zadejusi flirt.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2010 11 12, 15:07)
kur anglijoje perki natuderm priemones? Man irgi reikia gero paakiu kremuko, yra pora gilesniu rauksleliu, kurios man labai nepatinka ir siaip paakiai tamsoki, o jauna dar as  lotuliukas.gif

zinok buvau radus tikimaxe ir houmsence, tai is ten pirkau, o seip daugiau niekur nemaciau g.gif
Atsakyti
Dar, kam idomu, is arciau:
Aliejai, hidrolatai ir EA (1) , (2) (pamirsau kedru EA, yra bendroj foto).
Sampunai, mulai ir kt. (truksta OP ir sante BJ sampuno, taip pat pridejau i bendra foto).
Milteliai ir kt. (1), (2)

Lyg ir viskas smile.gif na dar bendroj foto matosi mano pasigamintas savaiminio idegio pienelis, makiazo valiklis ir tuso tubeleje alieju misinys blakstienu stiprinimui. Kuria diena prisesiu, surasysiu viska, ka turiu. Ne tiek del svietejiskos veiklos biggrin.gif , kiek del saves, nes siaip ar taip veduosi uzrasus, tai gal kam bus idomu, gal kazko nesimato.
Atsakyti