Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 77 tema :)

Gal yra bandžiusių Weleda rankų kremą su granatais? Galvoju, ką čia anytai Kalėdų proga padovanoti... mastau.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 11 11, 21:54)
Gal yra bandžiusių Weleda rankų kremą su granatais? Galvoju, ką čia anytai Kalėdų proga padovanoti... mastau.gif

Man patiko. smile.gif
Atsakyti
Satura, ar tavo mamos turimas madara kondicionerius padaro plaukus slidzilus?ga padetu mano siurkstiems, besiveliantiems plaukams? 4u.gif
Atsakyti
merginos, o biotekoje ar buna mazu kiekiu pirkti john masters organics sampunu ir kaukiu?kazkaip noretusi pabandyti, bet nesinori is karto visos talpos pirkti..
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 11 11, 22:26)
Satura, ar tavo mamos turimas madara kondicionerius padaro plaukus slidzilus?ga padetu mano siurkstiems, besiveliantiems plaukams? 4u.gif

Aš irgi turiu Madara kondicionierių dažytiems plaukams - man Sante BC plaukus padaro slidesniais 4u.gif Nors ir Madara nesiskundžiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 11 11, 17:38)
veido tonikas su greipfruktasi
tik  kur sudetuje tie greipfruktai???

gal su greipfrutu ea
Atsakyti
manija, atrodo tu si kondicionieriu turejusi john masters organics Rosemary & Peppermint Detangler, gal gali kaina parasyti kokia pas mus jo? ar kas nors kas matet kainas gal parasytumet kokios mazdaug, galvoju ar didelis skirtumas, gal geriau siustis is kur nors g.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2010 11 11, 22:54)
manija, atrodo tu si kondicionieriu turejusi john masters organics Rosemary & Peppermint Detangler, gal gali kaina parasyti kokia pas mus jo? ar kas nors kas matet kainas gal parasytumet kokios mazdaug, galvoju ar didelis skirtumas, gal geriau siustis is kur nors g.gif

Man atrodo ji rašė, kad 65Lt.
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 11 11, 21:54)

Bandziau, man labai patiko, turejau megineli, tad kai pabaigsiu dabar naudojama ranku krema, pirksiu si Weledos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsė @ 2010 11 11, 23:30)
Aš irgi turiu Madara kondicionierių dažytiems plaukams - man Sante BC plaukus padaro slidesniais  4u.gif  Nors ir Madara nesiskundžiu smile.gif

man sante visai nepadaro plaukus slidzius.radau ir kad sausiems yra, bet kaina tai nemaza.ar skalsus jis yra?

koki argital kremuka patarsit mano misriai, gal labiau normaliai odai, siek tiek i spuogiukus/esu turejusi su eziuole ir varnelesom, noriu kazka dar isbandyti ax.gif galvoju apie roziu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 11 11, 23:30)
man sante visai nepadaro plaukus slidzius.radau ir kad sausiems yra, bet kaina tai nemaza.ar skalsus jis yra?

koki argital kremuka patarsit mano misriai, gal labiau normaliai odai, siek tiek i spuogiukus/esu turejusi su eziuole ir varnelesom, noriu kazka dar isbandyti ax.gif galvoju apie roziu wub.gif

Kas skalsus? Sante BC ar tavo rastas Sante kondicionierius sausiems plaukams? Ar Madara skalsi gal domina? :)Sante BC labai skalsus, Madara skalsumu jam neprilygo, visad daugiau dėdavau.
Papildyta:
Manau pirk Madarą, jei nepatiks, išparduotuvėj tikrai priglaus kuri nors, aš pati gal tada susigundyčiau rolleyes.gif Nes saviškį šiandien perpjoviau kiaurom ir paskutiniais likučiais plaukus sutepiau. Esu linkusi išbandyti ką nors naujo, bet pigesnis madaros variantas mane pavergtų biggrin.gif O ir Satura mamai manau paimtų iš išparduotuvės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitsė: 11 lapkričio 2010 - 23:56
[quote=Mitsė,2010 11 12, 00:55]
Kas skalsus? Sante BC ar tavo rastas Sante kondicionierius sausiems plaukams? Ar Madara skalsi gal domina? :)Sante BC labai skalsus, Madara skalsumu jam neprilygo, visad daugiau dėdavau.
Papildyta:
ale varna as 4u.gif sante zinau kad skalsus, o sausiems tai ne sante uzmaciau, o madaros biggrin.gif
gal ir paiimsiu.gal kas uzmatet nuolaidu madarai gyvai? 4u.gif nes internete tai radau
Atsakyti