Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 77 tema :)

QUOTE(Honey @ 2010 11 11, 15:35)
O šampūno dažytiems nebandė? ax.gif

Beje, ačiū už tai, kad išmokei mane natūraliu kremu naudotis blush2.gif

man tuoj bus kompleksas, kad rašyti normaliai nemoku doh.gif biggrin.gif Tai ji ir bandė dažytiems, nualintiems plaukams skirtą kondicionierių ir jai labai patiko (ant buteliuko užrašytas stilizuotas skaičius 2). Nežinau, ko tenai pridėta ir iš kur tas plaukų žvilgėjimas atsiranda cool.gif Iš patinkančių jai dar yra FIN šokoladinis, Laveros mangų ir bičių avokadinis kondicionieriai smile.gif Nepatiko Sante Brilliant care, šiaip kokių iš esmės lengvų ir nenaudoja smile.gif

aš kartelį šitą Madros dažytiems plaukams irgi pabandžiau, dėl įdomumo. Tai neapsunkino plaukų ir jie irgi žvilgėti pradėjo wink.gif Bet šiaip sau naudojimui noriu iš Madaros lengvesnio varianto. Nei aš plaukus dažau, nei alinu - nieko man turbo nereikia smile.gif

įdedu, kad matytųsi, koks tas Madaros kondicionierius pas mamą:
user posted image

Honey, man pačiai su akimis blogai, klausei tai apie šampūną doh.gif lotuliukas.gif

dar turiu pridėti, kad buvau skeptiška dėl Madaros iki šiol, bet faktai kalba patys už save biggrin.gif

o! bigsmile.gif Kokį kremą dabar naudoji? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 11 lapkričio 2010 - 15:51
Merginos, noriu patarimo.
Iš EM turiu tokį šepetėlį, kurį naudoju bazei
user posted image
O finishing pudrą tepu su šiuo user posted image
Dabar galvoju ar verta man užsakinėti tą plokščią kabukį, nes bazei Flat Top Brush'as man kažkoks per mažas. Gal kas galite palyginti g.gif ?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atėnė: 11 lapkričio 2010 - 15:46
QUOTE(Satura @ 2010 11 11, 16:43)
o!  bigsmile.gif Kokį kremą dabar naudoji?  4u.gif

Tą patį, kur norėjau parduot - Plante system drėkinantį normaliai odai, dabar tik džiaugiuosi, kad mane paprotinai pradėt tept po truputį. 4u.gif Kai praėjo bėrimas, ėmiau naudot po miniatiūrinį lašiuką 2k per dieną, kad vos vos veidui užtekdavo ir dabar, va kiek čia, kelios sav praėjo ir jau tepu po normalų, nedidelio žirnio dydžio lašą. Nepersistengiu su kiekiu ir, žiūriu, kad bėrimo nėr bigsmile.gif (čia pat paspjaudau per kairį petį, aišku cool.gif )
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 11 11, 15:50)
Nepersistengiu su kiekiu ir, žiūriu, kad bėrimo nėr  bigsmile.gif (čia pat paspjaudau per kairį petį, aišku cool.gif )

šaunuolė 4u.gif Labai smagu, kad būtent rudeniui ir žiemai išmokai tą daryti, kai apskritai reikia riebesnių kremų. Aš perėjau prie riebesnio (Argital rožių) ir taipogi žiūriu, kad tik per daug nepakabinti. Ir gerai - oda patenkinta ir neperkrauta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 11, 16:53)
šaunuolė  4u.gif Labai smagu, kad būtent rudeniui ir žiemai išmokai tą daryti, kai apskritai reikia riebesnių kremų. Aš perėjau prie riebesnio (Argital rožių) ir taipogi žiūriu, kad tik per daug nepakabinti. Ir gerai - oda patenkinta ir neperkrauta  drinks_cheers.gif

žiemai iš AN užsisakiau du drėkinančius hidrolatus, labai tikiuosi, kad nereiks kremo keist, nors kiek žinau, drėkinantys nelabai tinka šaltuoju sezonu, gal reiktų labiau maitinančio g.gif kaip manai?
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 11 11, 16:43)
Honey, man pačiai su akimis blogai, klausei tai apie šampūną  doh.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif nieko tokio. Tai ar bandė tą šampūną? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 11 11, 16:01)
gal reiktų labiau maitinančio g.gif kaip manai?

biggrin.gif nieko tokio. Tai ar bandė tą šampūną?  biggrin.gif

manau, kad oda tau pati parodys 4u.gif Aš vieną rytą pasitepiau Madaros drėkinančiu fluidu, tai persigandau - oda kaip kepimo popierius pasidarė, pusiau permatoma, atrodė kaip stekenta kelis mėnesius doh.gif Tai jau tikrai aišku, kad toks lengvas drėkiklis ne į temą smile.gif O jei naudoji ir tau komfortabilu, tai naudok toliau. Kai reikės kito - nusipirksi mirksiukas.gif

nebandė, norėjo kol kas tik kondicionieriaus schmoll.gif Pamenu, kad kelios merginos iš temos turėjo Madaros šampūnus, tai nepasakyčiau, kad liko labai sužavėtos g.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 11 11, 10:01)
gal lavera kazkur skaiciau , kad is po mangu ir apelsinu lyg siurkstumo nesijaucia  g.gif

Man abu jie labai patinka wub.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 11 11, 14:00)
Gal kuri pratestavusi i+m Hydro-Performance serija, kokiu atsiliepimu? pienelis man labai patiko ir siaip vilioja viskas, kas su granatais:)

Metėte kad yra šios serijos krempudra bigsmile.gif
Atsakyti
veido tonikas su greipfruktasi
tik kur sudetuje tie greipfruktai???

AQUA, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT**, CARICA PAPAYA EXTRACT; LECITIN; CITRUS AURANTIFOLIA (Lime), FRUIT EXTRACT**, ROSA CANINA** (Rose)**, ALCOHOL DENAT.*; PARFUM***, CITONELLOL***, LIMONENE***, LINALOOL***,
(*) < 1% aus Herstellung von Kräuterextrakten
(**) aus kontrolliert biologischem Anbau
(***) aus ätherischen Ölen
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 11 11, 18:38)
veido tonikas su greipfruktasi
tik  kur sudetuje tie greipfruktai???

AQUA, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT**, CARICA PAPAYA EXTRACT; LECITIN; CITRUS AURANTIFOLIA (Lime), FRUIT EXTRACT**, ROSA CANINA** (Rose)**, ALCOHOL DENAT.*; PARFUM***, CITONELLOL***, LIMONENE***, LINALOOL***,
(*) < 1% aus Herstellung von Kräuterextrakten
(**) aus kontrolliert biologischem Anbau
(***) aus ätherischen Ölen

Gal laimą jie įvardija kaip greifruktą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 11 11, 19:48)
Gal laimą jie įvardija kaip greifruktą biggrin.gif

bala juos zino:)
gal as is savo praktikos gali parekomenduoti koki geruli , drekinanti tonika, nes kartais, ryte, norisi pavalyti veida toniku, tik po to purksti hidrolata.
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2010 11 11, 11:02)

ir Logona pilingo jautriai odai nerandu  unsure.gif kuom būtų ptoyinga pakeist?  unsure.gif

ačiū  4u.gif

o tas Logona pilingas, cia kuris? su rozemis?
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 11 11, 20:43)

Ne. Čia nurodytos pardavimo vietos http://www.ecoland.l...s.php?id_cms=18
Atsakyti