Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 77 tema :)

Gal kas gali pakomentuoti Lavera roziu kauke ir mangu kauke?? negaliu is dvieju issirinkti vienos

Gal kuri pratestavusi i+m Hydro-Performance serija, kokiu atsiliepimu? pienelis man labai patiko ir siaip vilioja viskas, kas su granatais:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 11 lapkričio 2010 - 14:11
QUOTE(Nidulia @ 2010 11 11, 12:14)
Aqua Decyl glikozido, Coco-gliukozidas, Lauryl glikozido (cukrus paviršiaus), glicerinas (augalinis), natrio Lauroyl glutamatas, ksantano guma, hidrolizuotas kviečių baltymais (kviečių baltymų), Cannabis sativa SĖKLŲ ALIEJUS * (kanapių aliejus *), glicerilo caprylate, CITRINOS RŪGŠTIES (citrinos rūgštis), alkoholio denat .* * IŠRAŠAS Urtica dioica (dilgėlių *), kalio sorbatas, Parfum **, citronelolis **, Linalool **

man normali atrodo.
tik koks parfumas cia?

QUOTE(letuciux @ 2010 11 11, 12:22)
Mačiau Margaritos lietuviškus eko prausiklius vaikams, tai užsimaniau patikrinti. O gal nereikia ir tikrinti, gal išsiaiškinot? Šitie.
Ačiukas.

kaip suprantu, dar ir sintetini parfuma i vaikiska prausikli ideje?
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 11 11, 15:01)
man normali atrodo.
tik koks parfumas cia?
kaip suprantu, dar ir sintetini parfuma i vaikiska prausikli ideje?

cia i+m sampunas su kanapemis. Niu sertifikuoti, gak nedes tu fragance sintetiniu? kaip sakai?
DG, avizele tavo baigiasi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 11 11, 13:12)
cia i+m sampunas su kanapemis. Niu sertifikuoti, gak nedes tu fragance sintetiniu? kaip sakai?
DG, avizele tavo baigiasi sad.gif

jie uzdeje dvi zvaigzdutes prie parfum, tai turetu zemiau buti paaiskinta jo kilme.

tai gerai, reiskia naudojama wink.gif dabar nelabai avizele gaminsiu, bet jei reikes, primink, viena is sau paliktu ideciau.
Papildyta:
Issbandziau Jurlique Purely Age Defying Refining Treatment

user posted image

Sudetis: Aqua (Water)/ Eau; Glycerin; Prunus armeniaca (Apricot) Seed Powder; Hydrogenated Olive Oil Cetyl Esters; Helianthus annuus (Sunflower) Seed Oil; Cetearyl Olivate; Cetearyl Alcohol; Sorbitan Olivate; Salix nigra (Willow) Bark Extract; Butyrospermum parkii (Shea Butter); Sesamum indicum (Sesame) Seed Oil; Hydrogenated Jojoba Oil; Vitis vinifera (Grape) Seed Powder; Bambusa vulgaris Leaf/Stem Extract; Calendula officinalis Flower Extract; Hamamelis virginiana (Witch Hazel) Extract; Echinacea purpurea Extract; Viola odorata Extract; Spilanthes acmella Flower Extract; Viola tricolor Extract; Trifolium pratense (Clover) Flower Extract; Taraxacum officinale (Dandelion) Root; Usnea barbata (Lichen) Extract; Bellis perennis (Daisy) Flower Extract; Stellaria media (Chickweed) Extract; Aesculus hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract; Prunella vulgaris Leaf Extract; Arctium lappa Root Extract; Rosa canina Fruit Oil; Quillaja saponaria Bark Extract; Tocopherol (Vitamin E); Bisabolol; Sclerotium Gum, Sucrose; Totarol; Magnesium Aluminum Silicate; Ethylhexylglycerin; SD Alcohol 40-A (Alcohol Denat.); Fragrance/Parfum*; Sodium Dehydroacetate; Phenoxyethanol; Linalool*; Limonene*. *From Natural Essential Oil.

Raso, kad palieka oda svytincia ir atnaujinta, mazina poras, spalvos ir pavirsiaus nelygumus, skatina lateliu atsinaujinima.

Man pasirode gana stiprokas peelingas (cia matyt del abrikosu ir vynuogiu kauliuku milteliu). Tai ne kasdienai. Bet karta i savaite ar dvi, ypac vasara, visai geras produktas. Ir sudetis labai turtinga.
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2010 11 11, 13:12)
Niu sertifikuoti, gak nedes tu fragance sintetiniu? kaip sakai?

(**) aus ätherischen Ölen / component of natural essential oils

drinks_cheers.gif

o eteriniai taves nealergizuos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 11 lapkričio 2010 - 14:49
QUOTE(Nidulia @ 2010 11 11, 15:00)
Gal kas gali pakomentuoti Lavera roziu kauke ir mangu kauke?? negaliu is dvieju issirinkti vienos

Man mangų labiau patiko - ir plaukus švelnesnius palieka, ir kvapas malonesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 11 11, 13:47)
Matyt, nėra didelio skirtumo tarp mano naudojamų šampūnų, nes nieko nepastebiu - šlapi pasivėlę plaukai ir tiek. biggrin.gif

ir man panasiai g.gif

o kitos kondicionieriu po sampunu nenaudojat?
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 11 11, 15:45)

tai gerai, reiskia naudojama wink.gif dabar nelabai avizele gaminsiu, bet jei reikes, primink, viena is sau paliktu ideciau.

o eteriniai taves nealergizuos?

ai, bala zino smile.gif
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 11 11, 15:49)
Man mangų labiau patiko - ir plaukus švelnesnius palieka, ir kvapas malonesnis smile.gif
reiskia mangai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 11 11, 14:51)
o kitos kondicionieriu po sampunu nenaudojat?

labai kartais smile.gif Bet jau žinau, kokį kitą pirksiu biggrin.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 11 11, 14:56)
Žiūriu, Satura tą patį pasiūlė smile.gif

nes pati turiu rožių, o mama - mangų wink.gif
Atsakyti
[quote=Nidulia,2010 11 11, 15:00]

bandziau abi, mangu labiau patiko, plaukai svelnesni ir kvepia skaniau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 11, 16:10)
labai kartais smile.gif Bet jau žinau, kokį kitą pirksiu biggrin.gif
nes pati turiu rožių, o mama - mangų wink.gif

isduok satura paslapti, nes as irgi neissirenku dar vis blush2.gif
o kokie tavo plaukai?
nu as tai neissukuociau turbut jai nedeciau kondicionieriaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 11 11, 15:16)
isduok satura paslapti, nes as irgi neissirenku dar vis  blush2.gif
o kokie tavo plaukai?
nu as tai neissukuociau turbut jai nedeciau kondicionieriaus doh.gif

mano plaukai neįnoringi, plaunu kasdien. Gal ne tiek riebūs, kaip jų ilgis, struktūra ir forma reikalauja nuolatinio plovimo, nes tada būna pasipūtę ir gerai tvarkosi. Kondicionierių naudoju, kada prisiminusi, ne kaskart. Kartais būną kartą į savaitę, kartais - kartą į kelias savaites smile.gif Tai prastas aš tau pavyzdys smile.gif

o norėsiu iš Madaros. Nes mama išbandė Madaros kondicionierių dažytiems plaukams, tai pirmą kartą mačiau, kad taip plaukai atsigavo.. Taip ėmė žvilgėti ir taip atgijo spalva blink.gif Aš irgi jį bandžiau, plaukų neapsunkino, irgi išskirčiau žvilgėjimą. Kvapas malonus, žolelių smile.gif

man tokio rimto nereikia, pasirinksiu Madaros kondicionierių nepažeistiems plaukams, nežinau, kaip tiksliai vadinasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 11, 16:25)

O šampūno dažytiems nebandė? ax.gif

Beje, ačiū už tai, kad išmokei mane natūraliu kremu naudotis blush2.gif
Atsakyti