Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 77 tema :)

QUOTE(shemsa @ 2010 11 11, 11:01)
gal lavera kazkur skaiciau , kad is po mangu ir apelsinu lyg siurkstumo nesijaucia  g.gif

Aš asmeniškai naudoju Laveros mangų - pats geriausias iki šiol mėgintas šampūnas. Apelsinų dar nemėginau, bet irgi geri atsiliepimai. Dar, kiek pamenu, puikūs apie Laveros migdolų šampūną smile.gif
Atsakyti
Ar ekolinija.lt hidrolatai su purkstukais parduodami?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 11 11, 11:23)
Ar ekolinija.lt hidrolatai su purkstukais parduodami?

Ne, reikia atskirai purkštuką pasiimti, kaip tik vakar žiūrinėjausi - dideliem 100 ml buteliukams purkštukų kaip tik nebeturi. Tai susilaikiau nuo pirkimo.
Atsakyti
Aš, tiesą sakant, net ir nežinau, kokie plaukai iš tikrųjų būna išsiplovus tais šampūnais, kuriuos aš naudoju, nes po to visada kondicionierių dar tepu... unsure.gif
Atsakyti
Labai patiko pienelis makijazui nuvalyti, valau, kaip merginos rekomedravo-ismakaluoju -pamasazuoju pirstais po slapia veida ir nuplaunu siltu vandeniu. Labai svariai nuplauna, veido nesausina, jis tarsi kremu pateptas buna, o svarbiausia-visai akiu negrauzia:)
i+m Naturkosmetik
Hydro-Performance Reinigungsmilch

user posted image

AO kameliju kondicionierius, kaip kauke, labai patiko. Pagal tiesiogine paskirti-kondicionierius po plauku plovimo, dar nemeginau:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 11 lapkričio 2010 - 13:09
QUOTE(Pasaulė @ 2010 11 11, 13:21)
Aš, tiesą sakant, net ir nežinau, kokie plaukai iš tikrųjų būna išsiplovus tais šampūnais, kuriuos aš naudoju, nes po to visada kondicionierių dar tepu... unsure.gif

Aš irgi dedu, bet juk jaučiasi ir perbraukus per šlapius plaukus, kokie jie po šampūno smile.gif
Man bent jau didžiausias skirtumas yra tarp Eco purinamojo ir Laveros mango. Neįmanoma nepastebėt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 11 lapkričio 2010 - 13:08
mergaites, paziurekite sampuno sudeti?? kazko man uzkliuna putojanti medziaga, ar as nusikalbu??

Aqua Decyl glikozido, Coco-gliukozidas, Lauryl glikozido (cukrus paviršiaus), glicerinas (augalinis), natrio Lauroyl glutamatas, ksantano guma, hidrolizuotas kviečių baltymais (kviečių baltymų), Cannabis sativa SĖKLŲ ALIEJUS * (kanapių aliejus *), glicerilo caprylate, CITRINOS RŪGŠTIES (citrinos rūgštis), alkoholio denat .* * IŠRAŠAS Urtica dioica (dilgėlių *), kalio sorbatas, Parfum **, citronelolis **, Linalool **
Atsakyti
Sveikutės,
aš čia tik epizodiškai pasirodau, bet gal galit truputį pamokinti, kaip tuo puslapiuku ingredientų paieškai naudotis? ty kas tas inci kodas? Čia.

Mačiau Margaritos lietuviškus eko prausiklius vaikams, tai užsimaniau patikrinti. O gal nereikia ir tikrinti, gal išsiaiškinot? Šitie.
Ačiukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo letuciux: 11 lapkričio 2010 - 13:23
QUOTE(Nidulia @ 2010 11 11, 14:14)
Aqua Decyl glikozido, Coco-gliukozidas, Lauryl glikozido (cukrus paviršiaus), glicerinas (augalinis), natrio Lauroyl glutamatas, ksantano guma, hidrolizuotas kviečių baltymais (kviečių baltymų), Cannabis sativa SĖKLŲ ALIEJUS * (kanapių aliejus *), glicerilo caprylate, CITRINOS RŪGŠTIES (citrinos rūgštis), alkoholio denat .* * IŠRAŠAS Urtica dioica (dilgėlių *), kalio sorbatas, Parfum **, citronelolis **, Linalool **

Man tik šis užkliūna, nes nežinau nieko apie jį, gal kuri pasakys. Daugiau visi kiti kaip ir geri. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 11 lapkričio 2010 - 13:39
QUOTE(Honey @ 2010 11 11, 14:07)
Aš irgi dedu, bet juk jaučiasi ir perbraukus per šlapius plaukus, kokie jie po šampūno smile.gif

Nebūtinai. Pavyzdžiui, plaunant galvą su AO plaukai šiurkštūs būna, o išdžiuvę švelnūs. Bet man nuo jo pleiskanų atsirado.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 11, 14:42)
Nebūtinai. Pavyzdžiui, plaunant galvą su AO plaukai šiurkštūs būna, o išdžiuvę švelnūs. Bet man nuo jo pleiskanų atsirado.

Nuo kurio čia taip buvo? Nes man nei nuo revitalizing, nei nuo rožių nesijautė šiurkštūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 11 11, 14:50)
Nuo kurio čia taip buvo? Nes man nei nuo revitalizing, nei nuo rožių nesijautė šiurkštūs smile.gif

Nuo Primrose & Lavender.
Atsakyti