Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 77 tema :)

QUOTE(Nidulia @ 2010 11 10, 01:44)
kam taip save  kankinti? Kodel butina dazytis,net jei alergija siaubinga, kaip tai imanoma? pagailek savo akiu, rugiageliu hidrolato kompresiukus  dek ir leisk pasveikti akims, nenumirsi gi savaite nedazytim blakstienom ir su akinukais:)

Nidulia, matyt kažką ne taip supratai smile.gif Akis aš dažau tikrai ne kasdien, nes ir taip didelės, juodos, o blakstienos ilgos ir tankios smile.gif Bet va vakar kažkaip sureagavo taip negražiai ir alergija gavosi pirmą kartą... Dėjau ramunėlių hidrolato kompresiukus, arbatos pakelius, nuėjau miegot anksti, kad akys pailsėtų, tai šiandien jau geriau, bet vis vien dar kažkas ne tas. Jaučiu eisiu ryt-poryt pas gydytoją, nes ko tai negerai man su akimis darosi paskutinius mėnesius- regėjimas sėdo baisingai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 11 10, 17:03)
kazkaip plaukai tokie siurkstus buna, ar ce tik pradzioj taip buna poto viskas normaliai, pasvelneja plaukai  g.gif

mano bvo siurkstus kol naudojau urtekram.dabar bndau lavera apelsinu.tai nesiurkstus
Atsakyti
4u.gif sveikutes,jau pavargau ieskot,tai i jus kreipiuosi.ieskau ekologisko intymios higienos prausiklio,kurio ph butu 3.5-4.5.idealu,jei ir bekvapis butu.esu is Kauno.jei neturite parduoti,gal rekomenduotumet i az,aisku noretusi ir kaina,kad nebutu labai auksta,iki kokiu 30 lt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(geguze5 @ 2010 11 10, 17:53)
Lyg ir įdėmiai skaičiau temelę, bet neužmačiau jokių komentarų apie nauja Margaritos liniją, ar bandėt kas? Kaina tai labai jau žema bet ar kokybė gera? g.gif

As is smalsumo turiu maitinanti Margaritos krema su linu ekstaktu nusipirkus. Naudoju nepilnai 2 sav. Visai man jis patinka. Kolkas nieko blogo nepdare man sis kremas, toks riebesnis, bet tokio man ziemai ir reikejo, siaip odos neriebina. Kvapas neastrus ir nebjaurus. Kazkuriame bloge skaiciau, kad jis labiau naturalus nei ekologiskas.
Atsakyti
taip idmiai nuskambejo ,o kur skirtumas tarp naturalaaus ir ekologisko g.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 11 10, 19:47)
taip idmiai nuskambejo ,o kur skirtumas tarp naturalaaus ir ekologisko g.gif

Tai kas naturalu, nebutinai yra ekologiska, bet tai kas ekologiska=naturalu, lyg ir taip "maldele" skamba biggrin.gif skirtumas tikrai yra
Atsakyti
Etama teisi smile.gif

ekologiška yra tai, kieno švarumą, atitikimą standartams patvirtina dokumentai. O natūralu yra daugiau augintojo, gamintojo sąžinės reikalas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2010 11 10, 17:47)
4u.gif sveikutes,jau pavargau ieskot,tai i jus kreipiuosi.ieskau ekologisko intymios higienos prausiklio,kurio ph butu 3.5-4.5.idealu,jei ir bekvapis butu.esu is Kauno.jei neturite parduoti,gal rekomenduotumet i az,aisku noretusi ir kaina,kad nebutu labai auksta,iki kokiu 30 lt  blush2.gif

Faith in nature toks iš pigesnių man žinomas, bet kur Kaune nusipirkti gal kaunietės parašys 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(FruitSalad @ 2010 11 10, 13:13)
Sodium Coco Sulphate visgi tas pats, kas SLS?

Manau jog jis švelnesnis už SLS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 11 10, 17:03)
kazkaip plaukai tokie siurkstus buna, ar ce tik pradzioj taip buna poto viskas normaliai, pasvelneja plaukai  g.gif

Jei šiurkštūs - rinkis kitą šampūną, tikrai nepašvelnės, o tik kankinsi plaukus su netinkama priemone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 11 11, 01:06)
Jei šiurkštūs - rinkis kitą šampūną, tikrai nepašvelnės, o tik kankinsi plaukus su netinkama priemone smile.gif

tai sita dalyka as zinau 4u.gif
tai del to ir klausiu koki naturalu sampuna naudojant isplovus plaukus nesijaustu to siurkstumo? gal lavera kazkur skaiciau , kad is po mangu ir apelsinu lyg siurkstumo nesijaucia g.gif
Atsakyti
4u.gif kol radau jūsų temą doh.gif paskutinį kart mačiau prie kosmetikos gamintojų....

Važiuoja Kaunas į Violey. Info blog'e 4u.gif

Neradau Violey Florascent kvepalų unsure.gif kur jie piegiau dfar parduodami nei įprastai LT? gal patartumėt? smile.gif

ir Logona pilingo jautriai odai nerandu unsure.gif kuom būtų ptoyinga pakeist? unsure.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2010 11 11, 10:02)
ir Logona pilingo jautriai odai nerandu  unsure.gif

jie keitė asortimentą... sad.gif
Atsakyti