Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 77 tema :)

QUOTE(shemsa @ 2010 11 10, 12:43)
gal yra kas bandet Melvita priemones? 4u.gif
labai jau neblogi uzsienio atsiliepimai  4u.gif

as naudoju Melvita ir esu laaaaabai patenkinta.

Nelabai daug prie moniu isbandziau, bet tom, kurias naudoju, labai dziaugiuosi.

Galiu rekomenduoti :

veido krema is Apicosma serijos
user posted image

dabar tiksliai neatsimenu, bet yra normaliai ir jautriai odai. Gerai drekina ir maitina, greitai susigeria, nepalieka riebaus sluoksnio ant veido, ir skaniai kvepia.

Taip pat turiu krema kunui is Apicosma serijos
user posted image

apelsininis kuno sveitiklos : skaniai kvepai apelsinu, tonizuoja, yra gana svelnus, bet man puikiai tinka, nes oda sausa ir jautri, nereikia, kad sveistu kai zveris
user posted image

ir dar turiu pilinga veidui. Kvapas gana malonus, bet nepasakyciau, kad man labai patinka, gerai, kad neerzina. Pats pilingas gana svelnus, as naudoju 3 kartus per savaite thumbup.gif

user posted image

Kiek, kur skaiciau atsiliepimus pie Melvita - visur labai pozityviai atsiliepia apie sios firmos gaminius. Kainos ir kokybes santykis puikus, nezinau kiek LT kainuoja, bet FR kainos labai normalios.

Regis viska surasiau g.gif
Atsakyti
snd nusipirkau NS tonizuojanti losjona veidui.ir likau nustebinta,nes maniau kad tai tonikas bus,na vandenukas, o namuose atidarius pamaciau kad yra pienelio konsistencijos.naudojimas:su tamponeliu nuvalyti veida.gal kas esat naudoje?ar tai kaip tonikas?ar nuvalius nereikia nuplauti?
taip pat prigriebiau NS kuno sveitikli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 11 10, 13:53)
o as neatsirenku sampuno, Sibericos po keliu naudojimu netinka kazko, pirkau pazeistiems, bet issausino plauka  doh.gif  tik prie saknu pradejo dazniau riebaluotis, nezinau net koki pirkti  unsure.gif

man sibericos netiko niekas: nei kremai, nei sampunai
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 10, 11:53)
Man pradėjus naudoti natūralias priemones ką betepčiau - plaukai visada slidūs.  biggrin.gif Dažniausiai naudoju tik aliejų nakčiai, šampūną ir Sante balzamą.  Dabar dar Weledos rozmarinų vandenį pradėjau. Oi patinka man irgi tas slidumo jausmas.  biggrin.gif

o man atvirksciau, pradejus naturalias priemones naudoti, plaukai veltis pradejo doh.gif
[quote=Saphia,2010 11 10, 15:23]

Nelabai daug prie moniu isbandziau, bet tom, kurias naudoju, labai dziaugiuosi.

o kur Lt galima nusipirkti?
Atsakyti
LT ne, tik iš užsienio galima siųstis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 11 10, 15:31)
man sibericos netiko niekas: nei kremai, nei sampunai

Aš šampūnų nebandžiusi, bet turiu rankų ir paakių kremus - abiem patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saphia @ 2010 11 10, 15:23)
Regis viska surasiau  g.gif

aciukas tau uz nuomone, uk irgi ganetinai normoj kainos thumbup.gif
nu dabar tikrai bandysiu, pirmas sarase mano yra serumas veidui tik nezinau kuri pasirinkt g.gif
gal kas gali patart g.gif , man nepilnai 27m, oda normali misri 4u.gif
serumas1
ar sita g.gif
serumas2
nu noretus, kad truputi palygintu oda ir turiu demeliu nuo senu spuogu, kad pasviesintu biski 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 11 10, 15:32)
nu noretus, kad truputi palygintu oda ir turiu demeliu nuo senu spuogu, kad pasviesintu biski  4u.gif

tada rejuvenating imčiau, nes jis ir regenreuoja, ir drėkina, ir prieš raukšleles cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 10, 16:37)
tada rejuvenating imčiau, nes jis ir regenreuoja, ir drėkina, ir prieš raukšleles  cool.gif

nu as ir apie sita mastau, dar vienam web yra nuolaida melvitai ir siam serumui yra, bet galvojuo , o kazin jis nera nuo giliu rauksliu, nes pas mane tokiu tai dar nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 11 10, 15:49)
nu as ir apie sita mastau, dar vienam web yra nuolaida melvitai ir siam serumui yra, bet galvojuo , o kazin jis nera nuo giliu rauksliu, nes pas mane tokiu tai dar nera  g.gif

sakyčiau, nuo gilesnių raukšlių yra anti ageing kremas, jo ir paskirtis priešraukšlinė daugiau. O tau reikia kaip tik kad odą atstatytų, tai tas antrasis ir yra tam skirtas
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 10, 16:52)
Kaip suprasti  kainas http://www.hannover-biologisch.de/ ?

Kai įsidedu produktą į krepšą ir prisiregistruoju rašo mažesnę kainą nei iš pradžių būna nurodyta neprisiregistravus.

o kiek siuntimas kazin i uk is sito psl? g.gif
gundaus tusu ir kauke 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 11 10, 16:57)
sakyčiau, nuo gilesnių raukšlių yra anti ageing kremas, jo ir paskirtis priešraukšlinė daugiau. O tau reikia kaip tik kad odą atstatytų, tai tas antrasis ir yra tam skirtas
smile.gif

aciu Satura 4u.gif
nu zinokit taip d\ziaugiuos perejus prie naturaliu priemoniu thumbup.gif
veido oda tikrai pagrazejo is misrios riebios pasidare normali misri ir spuogeliu praktiskai nebera, nu proreta koks vienas islenda, bet ce kaip sakant ne pasaulio galas mirksiukas.gif
aisku, gal ir nestuke.gif prisidejo, bet manau, kad ir naturalios priemones dave pliusa thumbup.gif
tik va niekaip neina susidraugaut su plauku priemonem ir kosmetika doh.gif
kazkaip plaukai tokie siurkstus buna, ar ce tik pradzioj taip buna poto viskas normaliai, pasvelneja plaukai g.gif
nu tusa tyrbut imsiu dr.h bandyt, nes akim pradejo nebetikt sintetiniai doh.gif
Atsakyti
Lyg ir įdėmiai skaičiau temelę, bet neužmačiau jokių komentarų apie nauja Margaritos liniją, ar bandėt kas? Kaina tai labai jau žema bet ar kokybė gera? g.gif
Atsakyti