Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 77 tema :)

QUOTE(ernesin @ 2010 11 10, 10:24)

Vilioji tu su šiuo kondicionieriumi  bigsmile.gif

Tai va,mano plaukams jis tiko,kaip kitiems nežinau. ax.gif

QUOTE(eglute82 @ 2010 11 10, 10:39)
kur tu perki  4u.gif

Biotekoj mirksiukas.gif

QUOTE(Palomina @ 2010 11 10, 11:05)

patinka man slidus plaukai  biggrin.gif  pabaigsiu turimas priemones ir pirksiu kuri nors balzama is JMO.. gal bandysiu ta su neroliu (atrodo, kad su juo  g.gif ), kur galima naudot ir nuplaunant, ir paliekant ant plauku..

Na jei išbandysi tą nenuplaunamą,bus labai smalsu išgirsti atsiliepimus,nes aš pabijojau pirkti jį. blush2.gif Vilioja ir kiti, bet kainos tai dar didesnės. doh.gif Gal kada kokį nusipirksiu. biggrin.gif
Atsakyti
Man pradėjus naudoti natūralias priemones ką betepčiau - plaukai visada slidūs. biggrin.gif Dažniausiai naudoju tik aliejų nakčiai, šampūną ir Sante balzamą. Dabar dar Weledos rozmarinų vandenį pradėjau. Oi patinka man irgi tas slidumo jausmas. biggrin.gif
Atsakyti
JMO ir mane jau vilioja, ypač plaukų priežiūros priemonės ax.gif Kaip šampūnai aliejines kaukes išplauna? smile.gif

Gal kuri esat atradusi švelnų šampūną labai jautriai galvos odai? 4u.gif MB ji nuolat pleiskanuoja, nei aliejines kaukės, nei skalavimas su acto tirpalu nebepadeda. Net gaila būna, kai galvą tenka jam plauti, nes vos tik išdžiūna, tuoj traukia odą. Galvoju apie vaikišką šampūną, bet vėlgi nesu nei vieno bandžiusi...
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 11 10, 12:10)
Gal kuri esat atradusi švelnų šampūną labai jautriai galvos odai? 4u.gif 

Man šis tiko: http://www.barefoot-...lp-Shampoo.aspx
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 11 10, 09:52)
Tai nereiki nieko norėti iš pasenusio tušo, šiaip rekomenduojama kas trys mėnesiai keisti, nors man benecos beveik pusmetį be priekaištų išlaikė, o dažydavausi kasdien, tiesa aš išsukinėju/įsukinėju visuomet šepetėlį kad mažiau oro patektų, gal ir tame yra reikšmės, kad taip ilgai jis man ištarnavo smile.gif

O kaip išsukinėti, kad mažiau oro patektų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 11 10, 12:16)
O kaip išsukinėti, kad mažiau oro patektų? g.gif

Ne traukti šepetėlį aukštyn-žemyn, o įsukti kaip varžtą smile.gif
Atsakyti
gal yra kas bandet Melvita priemones? 4u.gif
labai jau neblogi uzsienio atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 11 10, 12:43)
gal yra kas bandet Melvita priemones? 4u.gif
labai jau neblogi uzsienio atsiliepimai  4u.gif

Ir čia viena mergina yra gerai apie jas atsiliepusi smile.gif
Atsakyti
o gal yra konkreciau kokiu atsiliepimu, kokia priemone, kuom patiko 4u.gif
nu einu pasiknisiu senuose temukese dar blush2.gif
Atsakyti
o as neatsirenku sampuno, Sibericos po keliu naudojimu netinka kazko, pirkau pazeistiems, bet issausino plauka doh.gif tik prie saknu pradejo dazniau riebaluotis, nezinau net koki pirkti unsure.gif
Atsakyti
Sodium Coco Sulphate visgi tas pats, kas SLS?

QUOTE(laur* @ 2010 11 09, 17:36)
o ka pasakytumet apie alterra kosmetika? ax.gif

Gana daug priemonių esu išbandžius, vienos patiko taip, kad turbūt teks kartoti, kitos patiko mažiau. Sudėtys gana paprastos (mažai ingredientų), bet kai taupyti reikia, visai geras variantas. Tik tiek, kad Lietuvoje, kiek žinau, Alterra kosmetikos jau nebėra, man tenka prašyti pažįstamų, kad parvežtų iš Vokietijos.
Dar prisiminiau, kad Lietuvoje gana pigiai galima rasti Alverde kosmetikos, bet parduotuvėse nebūna, reikia ieškoti žmonių, kurie prekiauja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FruitSalad: 10 lapkričio 2010 - 13:41
QUOTE(FruitSalad @ 2010 11 10, 13:13)
Sodium Coco Sulphate visgi tas pats, kas SLS?

praktiškai tas pats 4u.gif
Atsakyti