Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 77 tema :)

to serumo sudėtyje daug aliejų, tai galima lengvą aliejų vieną ir pigiau nusipirkti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 11 09, 19:00)
nea, nes kameliju tikrai uztenka  thumbup.gif

isplovus galva sampunu jau niekuo nebeperplauni??? vakar jau ismeginau kameliju kondiske kaip kauke- labai patiko wub.gif aciu superei 4u.gif

QUOTE(Galadrielė @ 2010 11 09, 19:31)
Siaubas man su tom akim- blogėja tiesiog kas minutę verysad.gif  Jaučiu baigsis tuo, kad savaitę pravaikščiosiu nedažytom akim ir dar su akiniais...

kam taip save kankinti? Kodel butina dazytis,net jei alergija siaubinga, kaip tai imanoma? pagailek savo akiu, rugiageliu hidrolato kompresiukus dek ir leisk pasveikti akims, nenumirsi gi savaite nedazytim blakstienom ir su akinukais:)
Atsakyti
ar i madaros dezodoranta ieina alkoholis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2010 11 08, 17:08)
Nebandei JMO ( John Masters Organics ) rosemary and peppermint detangler ? Kaina gal didoka,bet man jis patiko !  bigsmile.gif  Plaukai tokie slidūs po šio kondicionieriaus,tiesūs,nereikia ir šukuoti rolleyes.gif . Na,mano plaukams labai patinka.  good.gif

O galetum palyginti su AO Green Tea kondicionieriumi? ax.gif
As tai galvoju apie JMO balzama (atrodo su neroliu g.gif ), kur galima arba nuplauti, arba palikti.. va, idomu man kaip jis g.gif

QUOTE(laur* @ 2010 11 09, 16:40)
ivertinti ir ivardinti.. mane domina sausos, instiruotos odos prieziuros gaminiai. galeciau isleisti iki 10- 30lt. ir siaip kokios firmos kiti kosmetikos gaminiai butu is pigesniu. 4u.gif

Weleda nebloga kosmetika.. aisku, kremai kainuoja daugiau nei 30 lt, bet yra pirkti kremu mini pakuotes (po 10 ml) tai jos atitinkamai maziau kainuoja, be to, jei netiks ar ka, tai nebus taip gaila nei visa pakuote isigijus..

QUOTE(Satura @ 2010 11 09, 18:58)
man Hauschkos ir Elysambre tušai labai panašūs, tik pirmasis daug ilgiau galioja ir ilgiau gražiai dažo. Pati dabar turiu Naturado tušą (bet siunčiausi iš užsienio), irgi labai patinka. Aišku, pirmenybė vistik Hauschkai.

Man tai skyresi dr.H tusas ir Elysambre (matyt musu skirtingi Elysambre tusai buvo)..
Jei is siu dvieju, tai rinkciausi ir as dr.H. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 11 09, 22:06)
Merginos, ar nesate atradę ekologiško plaukų galiukų serumo? Žiemai mano plaukams taip jo reikia verysad.gif

nesu turejusi, bet internernetinese parduotuvese esu atradus tokiu:
http://www.theremust...rum.html#aAO104
http://uk.melvita.co...,1150,21208.htm
labai mane jie vilioja, bet laikausi dar, noriu pabaigt sintetine priemone blush2.gif
kiek kainuoja siuntimas i lt, nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 09, 23:33)
to serumo sudėtyje daug aliejų, tai galima lengvą aliejų vieną ir pigiau nusipirkti  drinks_cheers.gif

Tai kažkaip nelabai ir įsivaizduoju, dėl ko reikėtų pirkti aliejuką plaukams jei ten būtų tik vienas ar keli aliejai sumaišyti. ax.gif Kas moka ir sugeba gali pačios kelis susimaišyti...
Atsakyti
QUOTE(sampanines akys @ 2010 11 09, 20:15)
O man Benecos kaip tik neblogai, o kaip uz tokia kaina tai isvis super smile.gif

man pradžioj benecos tušas labai labai patiko, bet dabar, kai jau praėjo kokie 4-5 mėn., tai visai nebesinori juo dažytis.... dangtelio suktukas pradėjo labai sunkiai atsisukinėti, pats tušas vis dar neblogai dengia, bet po kokių 3-4 val kiek pabyra, ir būtinai kokia mažytė dalelė patenka į akis, o tada tai jau..... be nuplovimo, nepavyksta net atsimerkti..... žodžiu..... ir kita kosmetika man nelabai.... taip kad daugiau tikrai nebepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2010 11 10, 00:09)
nesu turejusi, bet internernetinese parduotuvese esu atradus tokiu:
http://www.theremust...rum.html#aAO104
http://uk.melvita.co...,1150,21208.htm
labai mane jie vilioja, bet laikausi dar, noriu pabaigt sintetine priemone blush2.gif
kiek kainuoja siuntimas i lt, nezinau blush2.gif

Ačiū 4u.gif

Sveikuose produktuose dabar toks atsiradęs, įtariu labai lengvas turėtų būti, bet nepabandęs nesužinosi biggrin.gif

QUOTE(Ugniux @ 2010 11 10, 00:29)
man pradžioj benecos tušas labai labai patiko, bet dabar, kai jau praėjo kokie 4-5 mėn., tai visai nebesinori juo dažytis.... dangtelio suktukas pradėjo labai sunkiai atsisukinėti, pats tušas vis dar neblogai dengia, bet po kokių 3-4 val kiek pabyra, ir būtinai kokia mažytė dalelė patenka į akis, o tada tai jau..... be nuplovimo, nepavyksta net atsimerkti..... žodžiu..... ir kita kosmetika man nelabai.... taip kad daugiau tikrai nebepirksiu  schmoll.gif
Tai nereiki nieko norėti iš pasenusio tušo, šiaip rekomenduojama kas trys mėnesiai keisti, nors man benecos beveik pusmetį be priekaištų išlaikė, o dažydavausi kasdien, tiesa aš išsukinėju/įsukinėju visuomet šepetėlį kad mažiau oro patektų, gal ir tame yra reikšmės, kad taip ilgai jis man ištarnavo smile.gif
Atsakyti
Del Benecos tuso, tai ir as pasisakysiu, kad ir man jis nelabai.. Daugiau jo nepirksiu, nors naudoju antra savaite. Pirmiausia man jo kvapas, kas keisciausia nepatinka. Man pirmus kartus lyg truputi dirgino akis. Blakstienas dazo taip vidutiniskai, siek tiek pastorina.
Noriu dar paklausti, kokia krempudra perkat ziemai, noreciau, kad butu tirstesnes konsistencijos (kazkaip tokios visad patikdavo) ir maskuotu stipriai, nes mano oda nuo salcio rausta,sudirgsta. Siap misri ir jautri. Iki siol naudojau mineraline biria.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 11 09, 22:06)
Merginos, ar nesate atradę ekologiško plaukų galiukų serumo? Žiemai mano plaukams taip jo reikia verysad.gif

John Masters Organics irgi kažkokį aliejuką turi - dry hair nourishment and defrizzer.
Tinka ir plaukų galiukams,apsaugo nuo skilinėjimo.

Ingredients: Simmondsia chinensis (jojoba) oil,* olea europaea (olive) oil,* oenotera biennis (evening primrose) oil,* linum usitatissimum (flax seed) oil,* lavandula angustifolia (lavender) oil,* cedrus atlantica (cedarwood) bark oil,* rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil*

QUOTE(Palomina @ 2010 11 10, 00:56)
O galetum palyginti su AO Green Tea kondicionieriumi?  ax.gif
As tai galvoju apie JMO balzama (atrodo su neroliu  g.gif ), kur galima arba nuplauti, arba palikti.. va, idomu man kaip jis  g.gif

Senokai turėjau Green Tea, nu po jo man irgi patikdavo plaukai,bet jis man tiko prieš šampūną,JMO naudoju po šampūno. Anksčiau lašindavau piprmėčių ea į balzamus,tai šis kondicionierius man šiek tiek priminė tą būdą,galvos vėsuma,plaukų gaivumas. Turbūt turėčiau abu balzamus panaudoti vieną po kito,kad palyginimas būtų teisingesnis.Bet dabar atrodo,kad po JMO pipirmėčių balzamo plaukai slidesni,tiesesni.Pas ką ir taip plaukai slidūs,tai gal net netiktų,turbūt sunku būtų susitvarkyti. O man toks jausmas,kad iš kirpyklos būčiau ką tik išėjusi. rolleyes.gif
Atsakyti
merginos o pas mus John Masters Organics tik biotekoje yra? kaip tik sampunas baigesi gal ka pasiulytumet is siu produktu? smile.gif plaukai ilgi, galai labai sausi, saknys nu normalios sakyciau, kas antra diena plaunu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sher: 10 lapkričio 2010 - 09:21
QUOTE(sigeika @ 2010 11 10, 09:53)
Del Benecos tuso, tai ir as pasisakysiu, kad ir man jis nelabai.. Daugiau jo nepirksiu, nors naudoju antra savaite. Pirmiausia man jo kvapas, kas keisciausia nepatinka. Man pirmus kartus lyg truputi dirgino akis. Blakstienas dazo taip vidutiniskai, siek tiek pastorina.
Noriu dar paklausti, kokia krempudra perkat ziemai, noreciau, kad butu tirstesnes konsistencijos (kazkaip tokios visad patikdavo) ir maskuotu stipriai, nes mano oda nuo salcio rausta,sudirgsta. Siap misri ir jautri. Iki siol naudojau mineraline biria.

Benecos tuso kvapas man taip pat nelabai patiko pirmais naudojimosi kartais.. lyg alkoholi uzuodziau, bet kazkaip suverciau kalte savo sujautrejusiai nosiai, tai nieko ir nerasiau apie tai anksciau.. Dabar tai arba nusigaravo tas kvapas, arba pripratau ir nebejauciu g.gif
O kas del krempudru, tai Elysambre riebi pudra, ir pamaskuoja.. tik, kad kartais sunku lygiai padengti..

QUOTE(Manija69 @ 2010 11 10, 10:09)
Senokai turėjau Green Tea, nu po jo man irgi patikdavo plaukai,bet jis man tiko prieš šampūną,JMO naudoju po šampūno. Anksčiau lašindavau piprmėčių ea į balzamus,tai šis kondicionierius man šiek tiek priminė tą būdą,galvos vėsuma,plaukų gaivumas. Turbūt turėčiau abu balzamus panaudoti vieną po kito,kad palyginimas būtų teisingesnis.Bet dabar atrodo,kad po JMO pipirmėčių balzamo plaukai slidesni,tiesesni.Pas ką ir taip plaukai slidūs,tai gal net netiktų,turbūt sunku būtų susitvarkyti. O man toks jausmas,kad iš kirpyklos būčiau ką tik išėjusi.  rolleyes.gif

patinka man slidus plaukai biggrin.gif pabaigsiu turimas priemones ir pirksiu kuri nors balzama is JMO.. gal bandysiu ta su neroliu (atrodo, kad su juo g.gif ), kur galima naudot ir nuplaunant, ir paliekant ant plauku..

QUOTE(sher @ 2010 11 10, 10:18)
merginos o pas mus John Masters Organics tik biotekoje yra?

aha tik Biotekoj
Atsakyti