kaip tave suprantu
gal tu bloge ir Palominos bloge pasiskaitinėk?
Perskaičiau begalę atsiliepimų ir pasimečiau visai.
Padariau tokias išvadas:
Hauchkos tušas brangus, Benecos tepa ir greitai tirštėja, Elysambre irgi greitai džiūna ir blogai nusiplauna, Sante lipina blakstienas ir negražiai dažo. Nuomonei susidaryti per mažai atsiliepimų apie Lavarą, Logoną ir Annemarie Börlind bei visiškai nieko nėra apie Nvey....
Padariau tokias išvadas:
Hauchkos tušas brangus, Benecos tepa ir greitai tirštėja, Elysambre irgi greitai džiūna ir blogai nusiplauna, Sante lipina blakstienas ir negražiai dažo. Nuomonei susidaryti per mažai atsiliepimų apie Lavarą, Logoną ir Annemarie Börlind bei visiškai nieko nėra apie Nvey....
QUOTE(Galadrielė @ 2010 11 09, 17:49)
Padariau tokias išvadas:
Padariau tokias išvadas:
man Hauschkos ir Elysambre tušai labai panašūs, tik pirmasis daug ilgiau galioja ir ilgiau gražiai dažo. Pati dabar turiu Naturado tušą (bet siunčiausi iš užsienio), irgi labai patinka. Aišku, pirmenybė vistik Hauschkai.
pas mane pačią kildavo alergija nuo sintetinių tušų. Esu dar bandžiusi Suki tušą, Nvey man atrodo irgi nepatiko - per daug aliejingi ir aliejingai tepa, akys rausdavo.
kadangi įvyko ne vienas nevykęs eksperimentas su tušais, naujus stengiuosi bandyti atsargiai. Laveros, Logonos, Annemarie Börlind nesu bandžiusi...
QUOTE(Nidulia @ 2010 11 08, 02:05)
pries plovima , kemeliju kauke, o po plovimo kokia kondiske praskalauji plaukucius?
nea, nes kameliju tikrai uztenka
QUOTE(Galadrielė @ 2010 11 09, 18:49)
Padariau tokias išvadas:
Padariau tokias išvadas:
O man Benecos kaip tik neblogai, o kaip uz tokia kaina tai isvis super
QUOTE(laur* @ 2010 11 09, 14:00)
gal galetumete ivertinti keleta pigesnes naturalios kosmetikos gamintoju?
is pigesniu ir neblogu, kurias galima rasti Lietuvoje yra Natura Siberica. Sios firmos priemoniu yra prakybos centruose ir Droge.
Naturali, gera ir nelabai brangi Weleda, patarciau prisijungti prie merginu, kurios uzsisako is Vokietijos, tikrai daug pigiaus gausis, nes Lietuvoj viskas brangiau kainuoja.
QUOTE(Etama @ 2010 11 09, 16:54)
Seseliai rusvu spalvu butu geriausas var. manau naturaliausiai atrodo. pati dazau chemiskai, bet kai nusiplauna, pratempiu dar kiek laiko iki kt. dazymo, naudodamasi akiu seseliais ir kirstu sepeteliu
aciu mane labiausiai domina seseliu firmos ir atspalviai. Nes noriu dazyti seseliais, bet niekda to nedariau ir visiskai nieko neismanau. Piestuku bandziau, man neiseina. Isigijau specialu sepeteli, butent antakiams dazyti. Kokiais tu dazaisi?
QUOTE(eglute82 @ 2010 11 09, 18:39)
sestum i koki "traukinuka" blog'e ir Hauschka kainuotu apie 50 lt
labai geras patarimas
QUOTE(zivka23 @ 2010 11 08, 22:42)
ir vel ateinu patarimo...
...
...
Iš hidrolatų man labiausiai raminantys ir drėkinantys pasirodė iš Aromanatural rugiagėlių ir morkų sėklų
QUOTE(Galadrielė @ 2010 11 09, 15:32)
Ir dar vienas pastebėjimas dėl Weledos rozmarinų vandenuko. Ar čia man taip atrodo, ar jis rimtai mažina riebalavimąsi?
Aš taip pat tai pastebėjau kai jį naudojau, jis netgi tarsi pakeldavo plaukus nuo šaknų, man jis labai patiko QUOTE(Galadrielė @ 2010 11 09, 16:55)
Mano reikalavimai tušui tokie- tankinantis, labai juodas, netepantis paakių, nenubyrantis, tinkantis jautrioms akims (nešioju kontaktinius), bet svarbiausia, kad galima būtų nusipirkti Lietuvoje, kainuotų iki 50lt ir nesutirštėtų po mėnesio naudojimo. Skaičiau, kad Hauchka geras, bet per brangus jis man...
Aš jau antrą iš eilės Benecos naudoju, bet šaltuoju metų laiku dažausi tik viršutines blakstienas, nes tepantis paakių kremu greitai išsitepa paakiai, vasarą to nepastebėdavau
QUOTE(micefee @ 2010 11 09, 21:26)
Kaip faina, būtinai parašysiu.
Aš va kažkokį tokį buvau radusi, man visai įdomus pasirodė: http://www.naturisim...?id=337&nme=suk
Nerandu sudėties ar nėra? Kiek siuntimas jo į Lietuvą?Aš va kažkokį tokį buvau radusi, man visai įdomus pasirodė: http://www.naturisim...?id=337&nme=suk
Papildyta:
O jis ne galvos odai skirtas?
QUOTE(ernesin @ 2010 11 09, 22:31)
Nerandu sudėties ar nėra? Kiek siuntimas jo į Lietuvą?
Papildyta:
Papildyta:
Šitoj parduotuvėj jis jau out of stock... Gal kur kitur yra, aš tik šiaip parodžiau, kad toks būna. Rašoma, kad "3 in 1" - galima naudoti kaip aliejų plaukams (deep conditioning), įmasažuoti į skalpą ir kaip aliejinę kaukę prieš plovimą.
Ingredientai: organic jojoba (simmondsia chinensis), rice germ (oryza sativa) & sunflower (helianthus annus) oils, organic calendula (calendula officinalis), chamomile (anthemis nobilis), lavender (lavandula augustifolia) & neem (melia azadricachta) extracts, 100% natural non-gmo vitamin e (tocopherol), organic rose extract (rosa canina), organic apricot kernel oil (prunus armeniaca), organic rosemary extract (rosmarinus officinalis), aroma (pure premium steam distilled essential oil)
ernesin, o tu vynuogių kauliukų aliejaus plaukams nebandei? Diva:) jį labai giria
QUOTE(Satura @ 2010 11 09, 22:08)
ernesin, o tu vynuogių kauliukų aliejaus plaukams nebandei? Diva:) jį labai giria
Ne, esu turėjusi NB, bet pasirodo rafinuotas buvo tai išmečiau
Papildyta:
Bet gerą mintį pametėjai, gal reiks nusipirkti pamėginti, įtariu jis lengvutis turėtų būti