Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 77 tema :)

QUOTE(micefee @ 2010 11 09, 16:05)
O kokį dezodorantą naudojat?

Aš nesenai įsigijau Tom's of Maine dezodorantą, lyg ir patenkinta, bet neaišku kaip čia būtų vasarą g.gif Aišku po cheminio dezodoranto jausmas keistesnis biggrin.gif
Dar norėjau pasiteirauti, kaip Jums su natūraliomis dantų pastomis? Nusipirkau Urtekram, aišku neputoja, nieko, bet man toks įspūdis, kad ji neišvalo dantų, taip ir lieka apsinešę unsure.gif Gal aš kažko nesuprantu blush2.gif
Atsakyti
Išbandžiau Sante BC balzamą (ačiū chemistry 4u.gif ) Patiko, lengvas, gerai drėkina ir neapsunkina plauko. Dėjau labai mažai, lašiuką, tačiau jo puikiausiai pakako. Žodžiu, patiko.

Ir dar vienas pastebėjimas dėl Weledos rozmarinų vandenuko. Ar čia man taip atrodo, ar jis rimtai mažina riebalavimąsi? Nes kažkada antrą dieną po plovimo jau popiet plaukai atrodydavo apverktinai, o dabar ištempiu kartais ir tris dienas neplovus ir gražiai krenta, purūs. Tai vat įdomu ar čia vandenukas stebuklus daro, ar nuo kažkurio iš mano šampūnų taip, ar visas kompleksas padeda mažiau riebaluotis plaukui? g.gif
Atsakyti
ivertinti ir ivardinti.. mane domina sausos, instiruotos odos prieziuros gaminiai. galeciau isleisti iki 10- 30lt. ir siaip kokios firmos kiti kosmetikos gaminiai butu is pigesniu. 4u.gif
Atsakyti
na, tarkim Aviva. Pilveliukas buvo įdėjusi Jiva smile.gif Čia įvairių gamintojų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 09 lapkričio 2010 - 15:46
QUOTE(Satura @ 2010 11 09, 15:43)
na, tarkim Aviva. Pilveliukas buvo įdėjusi Jiva smile.gif Čia įvairių gamintojų smile.gif

Nesu tikra, nes niekada nežiūrėjau kainų, bet turbūt Natura SIberica tiktų prie pigesnių g.gif Galima rasti Maximose, Švaros prekėse, gal dar Droguose ar Eurokose? Bet reikia tikrint gaminius, kai kuriuose yra blogiukų.
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2010 11 09, 12:09)
Gal yra bandziusiu si dezodoranta? Viena mamyte rase, kad jai alergizuoja pazastis, gal yra daugiau isbandziusiu?  4u.gif

user posted image

Man jis nieko nealergizavo, nors oda jautri. Tik jis minkstokas, tai man sluoksniais nueidavo (toliau vel naudoju ir vel sluoksnis nuskyla) - na cia kokius 3-4 kartus viso buvo benaudojant.

QUOTE(Ruutta @ 2010 11 09, 16:30)
Dar norėjau pasiteirauti, kaip Jums su natūraliomis dantų pastomis? Nusipirkau Urtekram, aišku neputoja, nieko, bet man toks įspūdis, kad ji neišvalo dantų, taip ir lieka apsinešę  unsure.gif Gal aš kažko nesuprantu  blush2.gif

Ziurint kokia pasta - yra ir putojanciu, ir ne. Su gaiva irgi taip: vienos nepalieka jos, kitos palieka. Pvz Nature's Gate vysnine dabar naudoju, neputoja ji, man skanus skonis, bet issivalius man nera gaivu ir lieka burnoj toks skonis keistas, nelabai malonus. Bet paskalauji skalavimo skysciu ir viskas ok. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2010 11 09, 13:09)
Gal yra bandziusiu si dezodoranta? Viena mamyte rase, kad jai alergizuoja pazastis, gal yra daugiau isbandziusiu?  4u.gif

user posted image

Aš tokį naudoju, kol kas patenkinta, nesisluoksniuoja smile.gif
Atsakyti
man pvz Aviva netiko kimso poras bet taip siaubingai smile.gif bet man dauk kas netiko ir is brangiu produktu, taip kad labai sunku ssirinti g.gif dar prie pigesniu manau butu eco, bet seip jeigu atitaikytum sau ir brangesne akologiska kosmetika tai sutaupytum nes jos reikia tik mazo lasiuko kremo smile.gif taip kad kartais apsimoka pirkti ir brangu daikta
Atsakyti
Dar pasipasakosiu apie Suki 'intensive brightening masque' kauke - vakar vel isbandziau tokiu pat principu kaip visada (ir kaip takart kai suerzino oda): vakar viskas kuo puikiausiai buvo: jokio odos degimo, jokio paraudimo. Tai ir suprask, kas negerai buvo doh.gif Nors galvoju, galejo frangipini geliu vanduo netikt - butent ji pradejus vietoj toniko naudot esu.... g.gif Kolkas padejau ji i sona.... Gal kunui sunaudosiu, o gla ir veidukui vel paeksperimentuosiu....

Taip pat i sona padejau Shikai 'borage' serijos kremus veidui - dar neseniai juos naudoju (bet ne pirmakart, nes pernai ziema juos naudojau abu), bet oda kazkaip raustanti pasidare ties skruostais. Galvoju gal kremai nebetinka. Arba kaip rasiau, frangipini vandenukas netinka. Bet kolkas visi sie dalykai atideti i sona.

O dabar issitraukiau is sandeliuko mini rinkinuka Anne Marie Bolind 'sensitive' jautriai odai, i kuri ieina valymo pienelis, tonikas, dieninis ir naktinis kremai. Vakar vakare pirmakart isbandziau, tai pienelis gerai nuvalo makiaza, bet grauzia akis verysad.gif Ir labai skystas, tai keistas jausmas. Tonikas kvapu nepatinka - kazkas tokio keisto uzsiuodzia, bet siaip nieko blogo negaliu apie tonika sakyt. O kremai riebus (kokiu ir noriu ziemai), reikia nedaug, smagiai tepasi ir odai patinka (kolkas).
user posted image

Tai va, galvojau jei tiks man tie Anne Marie Borlind kremukai, tai pirksiu pilnas pakuotes. Vakar kaip tik su vyru kalbejausi apie visa situacija (ta suerzinima odos, naujsu kremus ir tt) ir jis man primine, kad gi Weleda geri kremai. O tada ir pati prisiminiau, jog esu naudojus migdolini ir labai patiko jis man. Tai jauciu dar Shikai isbandysiu veliau ir jei tikrai jis man netinka, tai griebsiu Weleda. 4u.gif
Atsakyti
o ka pasakytumet apie alterra kosmetika? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saphia @ 2010 11 08, 14:04)
Mergaites, kuo jus ryskinate antakius?? man reiketu tik uodeguts paryskinti ir sviesiai rusva spalva...
Seseliai rusvu spalvu butu geriausas var. manau drinks_cheers.gif naturaliausiai atrodo. pati dazau chemiskai, bet kai nusiplauna, pratempiu dar kiek laiko iki kt. dazymo, naudodamasi akiu seseliais ir kirstu sepeteliu
Atsakyti
Merginos, gelbėkit, mano blogietiškas tušas man iškrėtė kiaulę- taip akis sualergizavo, kad siaubas doh.gif Sėdžiu skaudančiom užtinusiom akim, o ašaros upeliais varva nuo alergijos. O dažytis tai reikia, vadinasi reikia naujo tušo. Ką patarsit?
Mano reikalavimai tušui tokie- tankinantis, labai juodas, netepantis paakių, nenubyrantis, tinkantis jautrioms akims (nešioju kontaktinius), bet svarbiausia, kad galima būtų nusipirkti Lietuvoje, kainuotų iki 50lt ir nesutirštėtų po mėnesio naudojimo. Skaičiau, kad Hauchka geras, bet per brangus jis man... unsure.gif
Atsakyti