Dar pasipasakosiu apie
Suki 'intensive brightening masque' kauke - vakar vel isbandziau tokiu pat principu kaip visada (ir kaip takart kai suerzino oda): vakar viskas kuo puikiausiai buvo: jokio odos degimo, jokio paraudimo. Tai ir suprask, kas negerai buvo
Nors galvoju, galejo
frangipini geliu vanduo netikt - butent ji pradejus vietoj toniko naudot esu....
Kolkas padejau ji i sona.... Gal kunui sunaudosiu, o gla ir veidukui vel paeksperimentuosiu....
Taip pat i sona padejau
Shikai 'borage' serijos kremus veidui - dar neseniai juos naudoju (bet ne pirmakart, nes pernai ziema juos naudojau abu), bet oda kazkaip raustanti pasidare ties skruostais. Galvoju gal kremai nebetinka. Arba kaip rasiau, frangipini vandenukas netinka. Bet kolkas visi sie dalykai atideti i sona.
O dabar issitraukiau is sandeliuko mini rinkinuka
Anne Marie Bolind 'sensitive' jautriai odai, i kuri ieina valymo pienelis, tonikas, dieninis ir naktinis kremai. Vakar vakare pirmakart isbandziau, tai pienelis gerai nuvalo makiaza, bet grauzia akis
Ir labai skystas, tai keistas jausmas. Tonikas kvapu nepatinka - kazkas tokio keisto uzsiuodzia, bet siaip nieko blogo negaliu apie tonika sakyt. O kremai riebus (kokiu ir noriu ziemai), reikia nedaug, smagiai tepasi ir odai patinka (kolkas).
Tai va, galvojau jei tiks man tie
Anne Marie Borlind kremukai, tai pirksiu pilnas pakuotes. Vakar kaip tik su vyru kalbejausi apie visa situacija (ta suerzinima odos, naujsu kremus ir tt) ir jis man primine, kad gi
Weleda geri kremai. O tada ir pati prisiminiau, jog esu naudojus migdolini ir labai patiko jis man. Tai jauciu dar
Shikai isbandysiu veliau ir jei tikrai jis man netinka, tai griebsiu
Weleda.