Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 77 tema :)

QUOTE(micefee @ 2010 11 09, 12:42)
Aišku... Nemėgstu, kai pažastys šlapios būna... Labai ne kaip atrodo.  unsure.gif O apie prakaito kvapą jau nebekalbu... O tai visi natūralūs dezodorantai nesulaiko prakaito? Nei tas Madara, nei Acorelle, nei Green People (iš tų trijų žadu ateity rinktis)?

nat. dezodorantai neutralizuoja kvapa, o prakaitavimo nestabdo.
Is tavo minetu, man labiausiai patiko Accorelle, su juo nera blogo kvapo, jis maloniai kvepia.
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 11 09, 10:44)
g.gif Saffron kremas  na mane domina sis
Papildyta:

o kuo nepatiko tas kremas g.gif

kadangi mano oda buvo pasirebaluojanti, nešvari, tai tikėjaus, kad sunormalizuos, bet man kaip tik kaip sausint pradėjo ir užsiteus dažnai būdavo toks dilgčijimo lengvo graužimo pojūtis, tai aš jo ir nebenaudojau.

poto supratau tik kad jeigu oda per daug riebaluojasi, tai iš tikrųjų ji yra sausa ir bando atsatyti savo balansą, tad dabar naudoju maitinamąjį - drėkinamąjį argitalio kremą, ir tikrai problemų žymiai mažiau.

iš smalsumo paistepiau šiandie juo ir tikrai, pojūtis nekoks, nors mano oda gan susinormalizavus nuo to laiko. Graužimas išlikęs, tai gal visgi mane alergizuoja, labiausiai įtariu arbatmedį g.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 09, 13:42)

QUOTE(Saphia @ 2010 11 09, 13:48)
nat. dezodorantai neutralizuoja kvapa, o prakaitavimo nestabdo.

drinks_cheers.gif
gausaus tikrai nestabdo, gal jei labai nestiprus kažkiek paslopina. Aš kadangi neturiu problemos dėl kvapo, o tik dėl šlapių pažasčių, tai ir minėtas acorelle buvo niekuo nenaudingas smile.gif
Atsakyti

gal galetumete ivertinti keleta pigesnes naturalios kosmetikos gamintoju? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 11 09, 14:03)
Aš kadangi neturiu problemos dėl kvapo, o tik dėl šlapių pažasčių, tai ir minėtas acorelle buvo niekuo nenaudingas smile.gif

O kokį dezodorantą naudojat?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 08, 16:14)
dar tik kokia gal savaitė kaip naudoju, bijau dideles išvadas daryti, nes per tą laiką spėjau prie odos priežiūros dar du svarbius dalykus pridėti  g.gif

Prašau išduoti tuos du svarbius dalykus odos priežiūrai 4u.gif

QUOTE(micefee @ 2010 11 09, 13:34)
O tas alūno akmenėlis padeda nuo prakaito? Kaina jo nemaža... Niekada nebandžiau.

Man jis tinka, bet aš mažai prakaituoju ir mano prakaito kvapas ne itin stiprus, tai alūno akmenėlis idealus pasirinkimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 11 09, 14:15)
Prašau išduoti tuos du svarbius dalykus odos priežiūrai  4u.gif

apie vieną jau paskaitei KN temoje 4u.gif Kitas dalykas - ėmiau gerti bent po 1,5 litro gryno vandens ir mineralinio į dieną, nori nenori rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 09, 11:34)
O tas alūno akmenėlis padeda nuo prakaito? Kaina jo nemaža... Niekada nebandžiau.

Aš pirkau UK, tai kainavo tikrai nedaug, o kvapas man asmeniškai atsiranda per porą valandų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 09, 15:05)
O kokį dezodorantą naudojat?

nenatūralų schmoll.gif bet jūs pradžioje pamėginkit, kad ir tą alūno akmenėlį, nes kaip jau kažkuri minėjo - kas nepadeda vienam, gali puikiai tikti kitam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 09 lapkričio 2010 - 14:23
QUOTE(Arbuzu @ 2010 11 09, 13:59)
kadangi mano oda buvo pasirebaluojanti,
poto supratau tik kad jeigu oda per daug riebaluojasi, tai iš tikrųjų ji yra sausa ir bando atsatyti savo balansą, tad dabar naudoju maitinamąjį - drėkinamąjį argitalio kremą, ir tikrai problemų žymiai mažiau.

na va o man argitalio netiko, nors turejau su naslaitem drekinanti, bet jis man kvepejo ciberzoe, ir po kiek laiko dilkciojo, kisti poras pradejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laur* @ 2010 11 09, 16:24)

tu parašyk, kas konkrečiai tave domina, nes gamintojų yra nemažai.
Atsakyti
QUOTE(laur* @ 2010 11 09, 14:00)
gal galetumete ivertinti keleta pigesnes naturalios kosmetikos gamintoju? 4u.gif

QUOTE(laur* @ 2010 11 09, 15:24)

įvertinti ar įvardinti? Ko konkrečiai reikia, kokiai tiksliai odai, kiek priemonėms gali išleisti pinigų? Konkrečiai kažkokius gamintojus esi nusižiūrėjusi, ar ne?

neįmanoma, deja, atsakyti į taip užduotą klausimą...
Atsakyti