Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 77 tema :)

QUOTE(micefee @ 2010 11 08, 22:13)
Merginos, nusiplikiau koją su karšta arbata, ką dėti ant puslės? Užtepiau sviestmedį.  g.gif

pirma reikejo po saltu vandeniu palaikyt, o po to sviestmedi, turetu nuimti skausma ir paskatins gyjima mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, nusiplikiau koją su karšta arbata, ką dėti ant puslės? Užtepiau sviestmedį.  g.gif

veliau, dar gali tepti aloe vera geli, jei turi.
Cia is AN
Alijošius plačiai naudojamos liaudies medicinoje. Jame gausu proteinų, magnio, cinko, kalcio, vitaminų A, C, E, B ir svarbiausių riebiųjų rūgščių. Iš ekologiškų aloe barbadensis miller sulčių pagamintas gelis yra puiki kosmetinė priemonė:

* Drėkina odą, skatina regeneraciją
* Tinka po deginimosi saulėje, įvairių nudegimų
* Mažina odos niežėjimą po įkandimų
* Nuramina sudirgusią, paraudusią odą
* Stiprina plaukus ir skatina jų augimą
* Įtrintas į šaknis, mažina riebalavimąsi
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 11 08, 23:34)
tik atsaldyti po saltu vandenuku ir svaru , sausa tvarsti uzdeti.

Jokiu būdu negalima nudegimo iškart po šaltu vandeniu kišti, tik po vos vos šiltu, tada šiek tiek palaikius po vėsesniu ir galiausiai po šaltu, bet ne lediniu. Kaip kažkas rašė, aloe geriau negu sviestmedis, bet tept kažką reiktų po kiek laiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 08 lapkričio 2010 - 23:16
Merginos, gal kas naudojo sia priemone ir galo pakomentuoti?

Ekol. valomasis veido pienelis 3 in 1 ECO

Aš turėjau, bet padovanojau draugei. Vidutiniškas jis toks, oda po jo švari būdavo, bet sausino ir palikdavo tokią "popierinę", gal šildymo sezonui, kai odai apskritai reik daugiau drėgmės ir nelabai jis tiktų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 08 lapkričio 2010 - 23:22

levandų EA 4u.gif
Atsakyti
jaun klausiau bet niekas neatsake, tad pasikartosiu ar kas naudojat JIVA ajuverdine kosmetika, susidomejau ir galvoju kad reik isbandyti bet kainos labai nedidele, o sudeciu nelabai randu g.gif
http://www.jiva.lt/lt/produktai/
Atsakyti
Sveikos merginos,

seniai cia lankiausi, bet dabar reik pirkti prausikli probleminei odai (misri, ir spuogiukai T zonoje) gal ka galit patatart?

Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 11 09, 08:04)
jaun klausiau bet niekas neatsake, tad pasikartosiu ar kas naudojat JIVA ajuverdine kosmetika, susidomejau ir galvoju kad reik isbandyti bet kainos labai nedidele, o sudeciu nelabai randu g.gif

nežinau, ar sertifikuota. Bet kiek teko matyti sudėčių, tai normalios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 11 09, 09:04)

Aš turiu jų kremą Tumeric, nieko įpatingo, arba mano odai jis visiškai netiko, nors pagal aprašymą turėjo tikti. o kuris būtent kremas tave domina? jei būtent šis, tai galiu perleist 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 11 08, 00:56)
O kažin, užtektų ryte vien nerolio eliksyro ir hidrolatų, kad oda būtų padrėkinta? Vakarais darau valymus aliejumi, tai kaip ir pasimaitina... Žodžiu, mąstau, ar apsieičiau be kremų veidui. mastau.gif Mano oda mišri.

Mano oda prie riebesnių, bet šaltesniu metų laiku būna su ja problemų, nes kažkaip tada linkusi pasausėti. Man šaltuoju metu naudojant vien aliejus ryte su hidrolatais pritrūko drėkinimo, šiltesniu nebandžiau. Bet gal tau bus kitaip, nepabandžius nesužinosi 4u.gif
Atsakyti
g.gif Saffron kremas na mane domina sis
Papildyta:
QUOTE(Arbuzu @ 2010 11 09, 10:28)
Aš turiu jų kremą Tumeric, nieko įpatingo, arba mano odai jis visiškai netiko, nors pagal aprašymą turėjo tikti. o kuris būtent kremas tave domina? jei būtent šis, tai galiu perleist 4u.gif

o kuo nepatiko tas kremas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilveliukas: 09 lapkričio 2010 - 09:44

Ekol. valomasis veido pienelis 3 in 1 ECO

turiu ji. naudoju akiu makiazui valyti tai patinka. Stebuklingo poveikio jokio neturi bet kadangi man reikia kad svariai nuvalytu akiu makiaza tai butent tai jis puikiai padaro thumbup.gif
Atsakyti