Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 77 tema :)

Pavasary draugui dovanojau Feniqia skutimosi muilo pasta su rozmarinais.. Na ir pasirodo (padariau tokia isvada siandien), kad uzsikabino ant natur./eko priemoniu thumbup.gif Siandien prase patarimo vel ka nors idomaus ir gero skutimuisi isrinkti ir ka nors nuo prakaitavimo..

Beje, greitai skrisiu i Berlyna, tai gal kuri zino kur ten ieskoti eko parduotuveliu? rolleyes.gif Noresim uzeiti..

QUOTE(linutiaaa @ 2010 10 28, 14:52)
Butinai ta padarysiu 4u.gif bet noris tokio grozio eliksyro (nebutinai nerolio), kur tik laselio pakanka ir kvapu uzburia wub.gif

As vakar KN isuosciau visus eliksyrus.. Tai man nr.1 yra vaniles eliksyras.. turejau jo visa buteliuka (30 ml), tai taip patiko, kad net labai greitai sunaudojau biggrin.gif Po to isigijau roziu eliksyro maza buteliuka (15 ml).. ilgai naudoju, kvapas man seip sau palyginus su vanile..
Jazminu kvapas ne man.. Tai manau ir nepirksiu..
Nerolio isigyciau vien del gero poveikio odai (cia gi tiek prisiskaiciau atsiliepimu), nors kvapas jauciu man ne visada patiktu (bet kazkada turejau nerolio hidrolata, tai svaigau nuo jo kvapo wub.gif )..
Kakavos ziedu eliksyra uosciau, lyg ir patiko kvapas, reiks kada vel pauostyt ir ziuret ar patinka ar ne, nes su tais kvapais taip jau buna, kad viena karta nepatinka, o kita jau svaigsti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 28, 16:31)

Lavera mango samp, roziu samp. LverE hydro serijos drekinati krema, kur sakei, kad super duper, intensyve naktini krema ir paakiu kremuka:)
neiskentusi jau darbe prasukau dienini drekinanti, nusteba del kvapo-kvepia labai skaniai, kaip saldainiai, bet ne zolelemis, sakyciau sintetinis kvapas, nors labai skanus. Kazi, kuom jie pakvepino krema? Net ea tokio kvapo nezinau.

QUOTE(ernesin @ 2010 10 28, 17:27)
Ką pirkai iš dekoratyvinės? mirksiukas.gif

nieko is dekoratyvines nepirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brilliant @ 2010 10 28, 17:56)
Aišku, supratau 4u.gif
Ačiū mirksiukas.gif Taigi susidariau įspūdį, jog ylang complete ir labai geras pasirinkimas ir nelabai nusileidžia kokybe extra, todėl jei bandysiu taip pat rinksiuosi complete 4u.gif

Ylang complete tikrai geresnis pasirinkimas, nes per pilną distiliavimo laiką išsiskiria veikliosios medžiagos, kurios ypač tinka plaukų ir odos priežiūrai (iš Laimės pasakojimų atsimenu:), o Ylang extra labiau naudojamas parfumerijoje, kvapas laaabai stiprus.
Atsakyti
Nepamenu, kuri rašė apie ylang-ylang naudojimą plaunant galvą. Jau super dalykiukas thumbup.gif thumbup.gif Išmėginau šiandie, tai negaliu atsidžiaugt plaukais thumbup.gif Ačiuks nerealu thumbup.gif

Ugniux, O tiesiai i sampuna lasinai ar kaip? Kiek lasu? Ir koks tas poveikis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrulia77: 28 spalio 2010 - 20:56
QUOTE(Ugniux @ 2010 10 28, 16:17)
1. turiu petitgreinų (karčiųjų citrinų) EA. Nu laaaabai kartus kvapas... ir išlieka gana ilgai... Man nepatiko, daugiau nepirksiu. Poveikis gal ir nieko, bet kvapas viską žudo.... unsure.gif
2. Dar vis labai tikiuosi gauti speick iš kur nors.

1. O, kaip įdomiai. Man keistas toks kvapas, iki galo nesuprantu aš jo - kaip kreidos kokios. Reiks kitą kartą naudojant atkreipti dėmesį - gal ir man kartus pasirodys. biggrin.gif
2. Nepamiršk traukinukų, kurie sėkmingai veža Speick. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar yra bandžiusių Green People dantų pastas? Knieti užsisakyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniux @ 2010 10 28, 18:02)
įkvėpei mėginimams  smile.gif  mirksiukas.gif  ax.gif būtinai pamėginsiu tik šį kartą apseisiu su vos vienu lašiuku  tongue.gif  blush2.gif

žinai dar ką, įlašink kitą lašiuką arba du kokio giminingo EA iš citrusų - citrinos, apelsino. Pamatysi, kaip dera tarpusavyje, o ir plaukai džiaugsis wink.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 10 28, 20:46)
Lavera mango samp, roziu samp. LverE hydro serijos drekinati krema, kur sakei, kad super duper, intensyve naktini krema ir paakiu kremuka:)

siaubingai įdomu, ar Lavere gaminiai atitinka kainas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucie @ 2010 10 28, 21:58)
Pačiam centre, kaip atsimenu, yra beauty&natur parduotuvė čia, Nürnberger Straße 50-55, yra ir dar įvairių, bet nebeatsimenu, kur tiksliai, geriausia internete pasižiūrėt adresus, nes šiaip gan sunku užtikt smile.gif.

aciu 4u.gif

QUOTE(Mitsė @ 2010 10 28, 22:05)
Ar yra bandžiusių Green People dantų pastas? Knieti užsisakyt smile.gif

turejau Green People metine kazkuria ('cool mint' ar kazkaip panasiai vadinosi), tai nepatiko man ta pasta.. gaivos mazai, nors tikejausi, kad bus gaivi, vale vidutiniskai..
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 28, 22:18)
siaubingai įdomu, ar Lavere gaminiai atitinka kainas  4u.gif

kas cia zino, juk nepamatysiu tokio, labai jau akivaizdziai matomo, poveikio. Jei, pasitepusi, tapciau zalia, tada akivaizdus poveikis butu:) Jei atjaunesiu 20-cia metu-irgi uzskaitysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Nidulia, kaip už tokią kainą, privalai pamatyti lens.gif Ir išaiškinti, kuo skiriasi nuo Lavera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 28, 22:34)
Nidulia, kaip už tokią kainą, privalai pamatyti lens.gif Ir išaiškinti, kuo skiriasi nuo Lavera  biggrin.gif

kol kas galiu tik kvapa pakomentuoti:) kaip Lavera turi savo specifini Laveriskaji kvapa, taip, ko gero, ir laverE-savo LaverEskaji:)
Manai, kad tas pats gamintojas abieju?
Naktinio kremo kvapas toks pats, kaip ir dieninio-saldainiskas.Paakiu kremo kvapo jau negalejau ivertinti, nes rankos kvepejo nuo naktinio kremo. Konsistensija gera, tik naktinis keistai tepesi ant slapio veido,bet susigere labai greitai, riebalo nepaliko ant odos.
Kazkodel man pagailo pinigines ax.gif nezinau, ar verta tokius pinigus moketi blush2.gif
Atsakyti
Kaip Jums šita kūno sviesto sudėtis? Mano akimis nieko blogo lyg ir nėra, bet tie paskutiniai ingredientai nelabai aiškūs g.gif

Kūno sviestas

Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Stearic Acid (Vegetable Source), Glycerin (Vegetable Source), Fragrance (Pacifica's Own Perfume Blend With Natural And Essential Oils), Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Glyceryl Stearate (Vegetable Source), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Stearyl Alcohol (Grain), Polysorbate 60, Mango Butter, Prunus Amygdalus Dulcis (Almond) Seed Oil, Rosa Canina (Rose Hip) Seed Oil, Organic Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Organic Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Organic Arnica Montana Flower Extract, Organic Chamomile Flower Extract, Organic White Tea Extract, Anacyclus, Pyrethrum Root Extract, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Sodium Carbomer, Citric Acid, Betacarotene.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Redgrape: 28 spalio 2010 - 22:22