Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 77 tema :)

aišku smile.gif O kaina jo kokia? Iš Suki serumo nesi bandžiusi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 08, 14:47)
aišku smile.gif O kaina jo kokia? Iš Suki serumo nesi bandžiusi? smile.gif

sitas apie £28 uz 60ml. jie turi ir kita, matyt, intensyviau jauninanti smile.gif) - £50 uz 30ml.

Ne, nei vieno Suki serumo nenaudojus. Yra bandziusiu?
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 11 08, 14:48)
man butinai reikia balzamo, kad isukuoti besiveliancius plaukuus ir kad padarytu juos slidzius, net sante brilliant nepadeda doh.gif

Nebandei JMO ( John Masters Organics ) rosemary and peppermint detangler ? Kaina gal didoka,bet man jis patiko ! bigsmile.gif Plaukai tokie slidūs po šio kondicionieriaus,tiesūs,nereikia ir šukuoti rolleyes.gif . Na,mano plaukams labai patinka. good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manija69: 08 lapkričio 2010 - 16:09
QUOTE(Galadrielė @ 2010 11 08, 17:29)
bozkakoszka20, aš 5dienį užsisakiau šitą, nes viskam buvo 20proc nuolaida Green People, turi atvežti ryt-poryt, parašysiu atsiliepimus smile.gif Pirkau, nes shemsa labai rekomendavo smile.gif

nu man jis tikrai liuks thumbup.gif , ir vyrui is green people nupirkau, tik dar nepasake patiko jam ar ne, reiks paklaust kaip jam 4u.gif
nu lauksiu atsiliepimu is jusu kai isbandysit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 11 08, 17:29)
bozkakoszka20, aš 5dienį užsisakiau šitą, nes viskam buvo 20proc nuolaida Green People, turi atvežti ryt-poryt, parašysiu atsiliepimus smile.gif Pirkau, nes shemsa labai rekomendavo smile.gif

Aš jį irgi apžiūrėjau, bet man nepatiko jo sudėtyje esantis amonium alum - sintetinis reikalas schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 11 08, 17:39)
Aš jį irgi apžiūrėjau, bet man nepatiko jo sudėtyje esantis amonium alum - sintetinis reikalas schmoll.gif .

nu as kazkaip tip smarkiai nesigilinu, abejoju, kad 100% naturalus dezikas ir apsaugos gerai g.gif
seip ar taip jis sertifikuotas thumbup.gif , o tai vis geriau negu su aliuminiu ar toms of marine nuo kurio man alergizuoja pazastis doh.gif
Atsakyti

o gal yra kuri bandziusi sia mineraline: "SOBARE Minerals ". labai aprasymas suzavejo. ziurinejau is parisa.lt , nes maniske MM jau i pabaiga.
jos sudetis: magnio stearinas, žėrutis, baltmolis, ryžių milteliai, titano dioksidas, geležies oksidas, cinko oksidas.
tas magnio stearinas - viskas gerai ? blink.gif blink.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos! IKI parduotuveje maciau nematytos sertifikuotos kosmetikos linija(makiazo valiklis, tonikas ir veido kremas) nedidelemis kainomis (~11lt), taciau labai skubejau, ir nespejau isidemeti pavadinimo. Gal kuri taip pat pastebejote sia naujiena(o gal as tiesiog anksciau nepastebejau g.gif )? Jei taip, parasykite pavadinima, reiks pagooglint:D
Atsakyti
Labas, mergaitės. Kažkada senokai kalbėjote apie hialurono rūgšties ar tai serumą g.gif , kur Kaune kažkokiam salone ar klinikoje yra pirkti. Tada atrodė, kad atsiminsiu, bet dabar prisireikė ir niekaip nesurandu, kur jį gauti. Na, tikrai pas jus skaičiau blush2.gif . Gal galite adresą priminti, o jei dar atsiliepimus apie jį - būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2010 11 08, 17:46)
merginos gal galetumet ideti nuoroda i naturalios kosmetikos isparduotuve, jei tokia yra, nu nerandu niekaip...

Čia 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Mytis @ 2010 11 08, 18:31)
Labas, mergaitės. Kažkada senokai kalbėjote apie hialurono rūgšties ar tai serumą  g.gif , kur Kaune kažkokiam salone ar klinikoje yra pirkti. Tada atrodė, kad atsiminsiu, bet dabar prisireikė ir niekaip nesurandu, kur jį gauti. Na, tikrai pas jus skaičiau  blush2.gif . Gal galite adresą priminti, o jei dar atsiliepimus apie jį - būčiau labai dėkinga  4u.gif

Gal tai turi omenyje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laur* @ 2010 11 08, 17:24)
laba diena 4u.gif  jus jau patyrusios merginos naturalios kosmetikos srytije, taigi gal ka galetumete patarti sausai, taciau instyruotai, problemiskai odai? ax.gif  4u.gif

Labas smile.gif pabandyk pradžiai blogą pavartyt, rasi atsiliepimų apie populiariausias priemones.
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 11 08, 17:48)
nu as kazkaip tip smarkiai nesigilinu, abejoju, kad 100% naturalus dezikas ir apsaugos gerai  g.gif
seip ar taip jis sertifikuotas  thumbup.gif , o tai vis geriau negu su aliuminiu ar toms of marine nuo kurio man alergizuoja pazastis  doh.gif

thumbup.gif as geriau rinksiuos siek tiek su bligiukais, tik kad be aluminio butu.nes dabar turiu alverde, tai sorry, as jauciu kvapa pakisus nosi biggrin.gif mane dar vilioja cr.organic dezai, bet kazkaip niekas neatsiliepe 4u.gif
Atsakyti