Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 77 tema :)

Trumpai apie keletą lapkritinių Biolinijos naujienų smile.gif

Jau galite įsigyti ketvirtąjį žurnalo GREEN'as numerį smile.gif. Numerio tema – maistas.
Šiuolaikinio valgytojo dilemos. Gryno maisto paieškos. 13 maisto atrankos taisyklių. GMO – kas naujesnio? Žaliaėdžiai – pastarojo meto mitybos tendencija? Oliverio pamokos apie ekologišką maistą. Daugiau info čia: http://www.biolinija...=20&product=187

Nuo šiandien norime Jus pradžiuginti gerokai sumažėjusiomis depliacinių priemonių MOOM ir ekologiško kokosų aliejaus kainomis smile.gif. http://www.biolinija...dex.php?shop=21

Naujiena: Dezodoruojantis alūno akmenėlis - pati natūraliausia higienos priemonė. Stabdo bakterijų dauginimąsi, puikiai neutralizuoja prakaito kvapą. Užtenka metams ar net ilgiau! Plačiau skaitykite: http://www.biolinija...p=6&product=272

Vėl gavome juodųjų Afrikos muilų. Turime ir didesnių (~350g), ir mažesnių (~230 g.)gabalėlių. Puiki rankų darbo natūrali prausimosi priemonė: jautriai, sausai, vaikų odai, padeda inšvengti inkštirų, tinka galvai trinkti smile.gif Kviečiame išbandyti: http://www.biolinija...p=6&product=252
Atsakyti
gal kas galit rekomenduoti dezodoranta kad ir nelabai naturalu, bet apsauganti stipriai nuo kvapo?svarbiausia kad nebutu aluminium ingridiento 4u.gif
Papildyta:
gal butu atsiliepimu apie si balzama?kokia kaina jo?man butinai reikia balzamo, kad isukuoti besiveliancius plaukuus ir kad padarytu juos slidzius, net sante brilliant nepadeda doh.gif

My Webpage

vel man konkreti nuoroda neisideda, cia kalbu apie drekinamaji balzama down under naturals 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bozkakoszka20: 08 lapkričio 2010 - 13:49
atsiliepimai apie Antipodes Hosanna serumą

user posted image

konsistencija ir spalva kaip sulčių - morkinis tirštas skystis. Labai švelnus, gerai pasiskirsto tie keli lašiukai ant veido. Neįprasta gal, kad kaip nuo tipiško serumo nesijaučia didelio drėkinimo, bet oda lieka švelni.

prie ko nepriprantu, tai prie kvapo. Neužuodžiu jame nei rožių, nieko, išskyrus naticidą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 08, 13:52)

user posted image

konsistencija ir spalva kaip sulčių - morkinis tirštas skystis. Labai švelnus, gerai pasiskirsto tie keli lašiukai ant veido. Neįprasta gal, kad kaip nuo tipiško serumo nesijaučia didelio drėkinimo, bet oda lieka švelni.

prie ko nepriprantu, tai prie kvapo. Neužuodžiu jame nei rožių, nieko, išskyrus naticidą biggrin.gif

o tai ka jis daro? nes pagal kaina, nesinoretu vient tik lengvu drekinimu apsiriboti... As irgi gundausi Antipodes serija ax.gif

Mergaites, kuo jus ryskinate antakius?? man reiketu tik uodeguts paryskinti ir sviesiai rusva spalva...
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 08, 12:52)

4u.gif
kiek laiko naudoji?
o ta oranzine spalva ant veido nelieka?
man tai naticido kvapo uztektu turbut rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saphia @ 2010 11 08, 14:04)
o tai ka jis daro? nes pagal kaina, nesinoretu vient tik lengvu drekinimu apsiriboti...

dar tik kokia gal savaitė kaip naudoju, bijau dideles išvadas daryti, nes per tą laiką spėjau prie odos priežiūros dar du svarbius dalykus pridėti g.gif Man atrodo, kad jo principas ne tas, kad tuo kartu pridrėkintų, kažką super padarytų, o kaip tik "žadina" odą smile.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 11 08, 14:10)
o ta oranzine spalva ant veido nelieka?
man tai naticido kvapo uztektu turbut  rolleyes.gif  smile.gif

ten švelni labai natūrali spalva ir nieko ant veido nelieka schmoll.gif

jis skanus, bet aš matyt atsiuosčiau, nes į gaminamus kremus jo dėdavau vien dėl kvapo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 11 08, 13:48)
gal butu atsiliepimu apie si balzama?kokia kaina jo?man butinai reikia balzamo, kad isukuoti besiveliancius plaukuus ir kad padarytu juos slidzius, net sante brilliant nepadeda doh.gif

My Webpage

vel man konkreti nuoroda neisideda, cia kalbu apie drekinamaji balzama down under naturals 4u.gif

Išparduotuvėje mačiau viena mergina pardavinėja nes jai per sunkus, tai jei tau Sante Brilliant per silpnas, šis manau būtų pats tas mirksiukas.gif
Atsakyti
Bandziau kelis Juice Beauty (kompanija Kalifornijoj) produktus:
Blemish Clearing Serum (to help clear blemishes and even out skin tone and texture)

Sudetis: active ingredient: salicylic acid 1% inactive ingredients: juices of pyrus malus (apple) juice,* citrus medica limonum (lemon) juice* & aloe barbadensis leaf juice,* saccharum officinarum,* salix alba (willow bark) extract, glycerin, botanical extracts of taraxacum officinale (dandelion) leaf,* melissa offficinalis (lemon balm) leaf,* salvia officinalis (sage) leaf* & camellia sinensis (green tea) leaf,* algae extract,* ubiquinone (coenzyme Q10), magnesium ascorbyl phosphate (vitamin C), tocopheryl acetate (vitamin E), retinyl palmitate (vitamin A), panthenol (vitamin B5), allantoin, phospholipids, sodium hydroxide, sclerotium gum, phenoxyethanol, benzyl alcohol, potassium sorbate, tetrasodium EDTA, xanthan gum, limonene, linalool, lavandula angustifolia & commiphora myrrha pure essential oils. * certified organic by a USDA approved agency

user posted image

Man patiko, galvoju nusipirkt pilna pakuote, nes panasu, kad mano tipo odai jis smagiai naudotusi. (sudety, tiesa yra phenoxyethanol, tetrasodium EDTA).

Cleansing Gel
Sudetis: organic juices of citrus medica limonum (lemon) juice, prunus avium (sweet cherry) juice, vitis vinifera (red grape) juice & aloe barbadensis leaf juice, organic botanical extracts of taraxacum officinale (dandelion) leaf, melissa officinalis (lemon balm) leaf & salvia officinalis (sage) leaf, sodium carboxymethyl lauryl glucoside, cocamidopropyl betaine, glycerin, sodium hydroxide, tocopheryl acetate (vitamin E), retinyl palmitate (vitamin A), organic algae extract, potassium sorbate, xanthan gum, sclerotium gum, benzyl alcohol, phenoxyethanol, disodium EDTA, litsea cubeba (may chang), citrus aurantium (petitgrain) & cananga odorata (ylang ylang) pure essential oils.

user posted image

Jei netureciau prausiklio, noreciau pirkti ir sita. Jis, tiesa, tikrai prisotintas sultimis (griauzia, jei oda pazeista), bet siaip riebiai odai, o ypac siltuoju metu laiku, butu smagus prausiklis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 08 lapkričio 2010 - 14:32
QUOTE(Daddygirl @ 2010 11 08, 14:30)
Man patiko, galvoju nusipirkt pilna pakuote, nes panasu, kad mano tipo odai jis smagiai naudotusi.

kuo patiko? 4u.gif
Atsakyti
gal kas gali pasakyti man, kas galetu buti green people maskuokliui, maskuoja visai neblogai kaip naturalus, bet jis su kazkokiais grudeliais viduij, kai maskuoji taip ir jauces toks kaip ir braizymas g.gif
imetu jo sudeti
Ingredients: Caprylic/capric triglyceride, Triticum vulgare (wheat) starch*, Cera carnauba (carnauba wax)*, Cera alba (beeswax)*, Dicaprylyl carbonate, Octyldodecanol, Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, Helianthus annuus (sunflower) seed wax, Zinc oxide, Tocopherol, Helianthus annuus (sunflower) seed oil. May contain: CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77007, CI 77288, CI 77289, CI 77742 (mineral pigments). *34.7% organic / 100% natural ingredients
Atsakyti
laba diena 4u.gif jus jau patyrusios merginos naturalios kosmetikos srytije, taigi gal ka galetumete patarti sausai, taciau instyruotai, problemiskai odai? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Ar turit kas atsiliepimu apie Sante skysta akiu piestuka?

QUOTE(Satura @ 2010 11 08, 14:15)
kuo patiko?  4u.gif

as, tiesa sakant, is megineliu daug apie produkta pasakyti nemoku smile.gif bunu susidarius tik toki 'bendra produktoo pojuti' smile.gif, kuris buna arba malonus arba ne.
Sitas maloniai naudojosi, jautesi ant odos, lyg ir tikrai ja paskaitindavo, palygindavo.
Atsakyti