Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 77 tema :)

QUOTE(baltagėlė @ 2010 11 07, 19:43)
Kokia kaina 15 ml? Matau tik 30 ml.

Ten ju puslapyje idomiai - as is pradziu irgi tik 30ml maciau, tai nenorejau visu norimu (vaniles, nerolio ir jazminu) po tiek pirkt, nes kaip sakiau, kad daiktas naujas, o ir kaina nemaza gaunasi. Bet paskui ju puslapi bevartydama sitaip uzmaciau ta informacija ir tik is sito suzinojau, kad po 15ml buna: http://kvapai.aromat.../produktas/641/

QUOTE(shemsa @ 2010 11 07, 19:52)
nu zinok man normaliai spaudzes, nu jis toks skystokas, bet va ipratau dabar tai tas man netrukdo, seip as su viena ranka pasiimu buteliuka ir i kita ranka isispaudziu, poto pasiskirstau tarp delnu ir prausiu veida, nu man kazkaip nieks nesitasko  g.gif
gal tu perdaug isispaudi i delna to muilo ? g.gif

blink.gif  o kokia ce tiksliai kauke suki?

Tai, kad nedaug isspaudziu (1-2 paspaudimus), bet kaip sakiau jis taip stipriai ta srove isteskia, tai jei ranka nebus prideta prie to purkstuko galo, tai viskas po kriaukle istyksta. Ir man, ir vyrui taip pat. Tai va del to biski nervas ima ir daznai ka kita vietoj jo uzgriebiu.... ax.gif

Suki 'Intensive brightening masque' - esu rasius seniau temoje apie ja. Itin patiko, oda pasakiskai svelni, minksta, padrekinta. Net pasirode, kad lygina veiduko spalva, pamazejo paraudimu. Nu bet sikart nesuprantu kas pasidare. doh.gif Reikes kada vakare vel pabandyt tokiu pat principu su tuo paciu kremu - gal tikrai kazkaip tarpusavyje nesusiderina jie. g.gif
user posted image
Atsakyti
Turiu išsisaugojusi nuorodą apie Melvita serumą plaukų galiukams, tik neprisimenu kuri mergina buvo pirkusi, gal galite po ilgesnio naudojimo atsiliepti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2010 11 07, 20:58)
Tai mūsų odos tipai labai panašūs drinks_cheers.gif Aš tepuosi aliejais rolleyes.gif
O kokius naudoji DG muilus? Vis galvoju, kad norėčiau juos pabandyt. Dabar dar įsigijau Jivos muilą, tai bandysiu su juo, nors kiek esu su muilu praususis tai nelabai  man  unsure.gif
ir vis apie nerolį pagalvoju  ax.gif Ar tau jis labai patiko, ar dar pirksi?

siuo metu naudoju muila normaliai odai, laukia su anglim 4u.gif pastaraji sesuo naudoja, jai patinka, oda riebi 4u.gif
Atsakyti
ar naturaliuose dezodorantuose esantis alkoholis suteikia didesne apsauga? 4u.gif
Atsakyti
Šiandien turėjau progą pauostyti nerolio eliksyro, tai jo kvapas man labai priminė karčiųjų petitgreinų EA, t.y., kvapas tikrai kartokas, bet malonus, man patiko. Reiks įsigyt. ax.gif
O kažin, užtektų ryte vien nerolio eliksyro ir hidrolatų, kad oda būtų padrėkinta? Vakarais darau valymus aliejumi, tai kaip ir pasimaitina... Žodžiu, mąstau, ar apsieičiau be kremų veidui. mastau.gif Mano oda mišri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulė: 07 lapkričio 2010 - 23:57
QUOTE(Pasaulė @ 2010 11 08, 00:56)
tai jo kvapas man labai priminė karčiųjų petitgreinų EA, t.y., kvapas tikrai kartokas, bet malonus, man patiko.

O kažin, užtektų ryte vien nerolio eliksyro ir hidrolatų, kad oda būtų padrėkinta?

O kaip tau pačio petitgreino kvapas? Ar pakenčiamas?

Čia pagal save žiūrėti reikia. Man kol kas užtenka, bet buvo ir pasisakiusių, jog trūksta drėkinimo, reikia kremo. Manau, pati matysi ar tau pačiai užtenka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2010 11 08, 00:02)
O kaip tau pačio petitgreino kvapas? Ar pakenčiamas?

Čia pagal save žiūrėti reikia. Man kol kas užtenka, bet buvo ir pasisakiusių, jog trūksta drėkinimo, reikia kremo. Manau, pati matysi ar tau pačiai užtenka. 4u.gif

Jau buvau rašiusi, kad iš pradžių nesupratau aš to kvapo, priminė kreidą, bet kai paskaičiau, kad kažkam kartus kvapas, tada supratau, kad tiksliai gi! Ir atidžiau etiketes skaityt reikia! lotuliukas.gif Ir man visai nieko tas kvapas, pora lašiukų į plaukų balzamą ir gerai. Šiaip neerzina tikrai, o ir greit išsivėdina. biggrin.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 11 07, 15:14)
drinks_cheers.gif
Papildyta:

tik kauke pries plovima, antraip tikrai butu tarsi riebaluota...Slapias ta prasme, kad plaukai labai labai svelnus, slidus iskart po plovimo, nesivelia, kas man ypac aktualu. Kai isdziusta- viskas ok, lieka toks pat slidumas, svelnumas be jokio matomo slapio efekto

pries plovima , kemeliju kauke, o po plovimo kokia kondiske praskalauji plaukucius?
Atsakyti
Sveikos merginos, senokai pas jus nesilankiau (o ir savo snapą tirai l. retai įkisdavau smile.gif ), nes užsisukau prancūziškuose forumuose. Ką radau įdomiausia norėčiau pasidalinti su jumis 4u.gif Pats įdomiausias atradimas dar viena pranc. parduotuvėlė, kuri siunčia į visą ES (taigi ir Lietuvą mirksiukas.gif ) nemokamai! Vienintelė sąlyga, kad tai tilptų į mini užsakymo rėmus (prie prekės būna parašyta ar tai atitinka mini užs. sąlygas ir kiek taškų jie verti), t.y. neviršytų 30 taškų. Atsiunčia 4 dienas, tiesa per helowin'ą siuntimas užtruko ilgiau. Prekės daugiausia skirtos kosmetikos gamybai, bet aš tokių ir ieškojau. Baziniai aliejai, kaip rašo, šalto spaudimo ir arba sertifikuotų ūkių arba laukiniai. Kaip ten bebūtų, studijuoti sudėtis reikia, nes kaip viena forumietė pastebėjo apie kvapus, tai sudėtis nebuvo džiuginanti. Po poros mano apsilankymų uždėjo netgi Lietuvos vėliavėlę, kad verstų į lietuvių kalbą. Tačiau vertimas daugiau negu tragiškas - kaip google'o blink.gif...
Na štai prigyriau prigyriau, o dabar atiduodu ją į jūsų teismą biggrin.gif
Aromateasy

p.s. jei kiltų kokių klausimų man, prašau rašykit į až, nes šiuo metu per darbus neprisikasiu iki forumo smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal yra bandziusiu si veido prausikli? Labai laukiu jusu atsiliepimu, noreciau nusipirkti si prausikli. Mano oda jautri ir sausoka, bet raso, kad tinka visiem odos tipams ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2010 11 08, 09:02)
Sveikos, gal yra bandziusiu si veido prausikli? Labai laukiu jusu atsiliepimu, noreciau nusipirkti si prausikli. Mano oda jautri ir sausoka, bet raso, kad tinka visiem odos tipams  ax.gif

user posted image

Jis sausina odą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2010 11 08, 10:02)
Sveikos, gal yra bandziusiu si veido prausikli? Labai laukiu jusu atsiliepimu, noreciau nusipirkti si prausikli. Mano oda jautri ir sausoka, bet raso, kad tinka visiem odos tipams  ax.gif

user posted image

man tinka jis ir nesausina, bet as ne vien juo prausiu, kaitalioju-tai sis prausiklis, tai rasulo molis, tai pienelis, tai aliejinis prausimas, tai Hauskos CC.
Atsakyti