QUOTE(baltagėlė @ 2010 11 07, 19:43)
Kokia kaina 15 ml? Matau tik 30 ml.
Ten ju puslapyje idomiai - as is pradziu irgi tik 30ml maciau, tai nenorejau visu norimu (vaniles, nerolio ir jazminu) po tiek pirkt, nes kaip sakiau, kad daiktas naujas, o ir kaina nemaza gaunasi. Bet paskui ju puslapi bevartydama sitaip uzmaciau ta informacija ir tik is sito suzinojau, kad po 15ml buna: http://kvapai.aromat.../produktas/641/
QUOTE(shemsa @ 2010 11 07, 19:52)
nu zinok man normaliai spaudzes, nu jis toks skystokas, bet va ipratau dabar tai tas man netrukdo, seip as su viena ranka pasiimu buteliuka ir i kita ranka isispaudziu, poto pasiskirstau tarp delnu ir prausiu veida, nu man kazkaip nieks nesitasko
gal tu perdaug isispaudi i delna to muilo ?
o kokia ce tiksliai kauke suki?
gal tu perdaug isispaudi i delna to muilo ?
o kokia ce tiksliai kauke suki?
Tai, kad nedaug isspaudziu (1-2 paspaudimus), bet kaip sakiau jis taip stipriai ta srove isteskia, tai jei ranka nebus prideta prie to purkstuko galo, tai viskas po kriaukle istyksta. Ir man, ir vyrui taip pat. Tai va del to biski nervas ima ir daznai ka kita vietoj jo uzgriebiu....
Suki 'Intensive brightening masque' - esu rasius seniau temoje apie ja. Itin patiko, oda pasakiskai svelni, minksta, padrekinta. Net pasirode, kad lygina veiduko spalva, pamazejo paraudimu. Nu bet sikart nesuprantu kas pasidare. Reikes kada vakare vel pabandyt tokiu pat principu su tuo paciu kremu - gal tikrai kazkaip tarpusavyje nesusiderina jie.