Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 77 tema :)

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 11 07, 15:14)
Isbandziau LAVERA savaiminio idegio kremuka veidui  thumbup.gif  laaabai patenkinta- graziai parudino, uztektinai, ne per silpnai, matosi kad rudesne, plaunasi tolygiai, o kvapas...laveriskas... wub.gif  thumbup.gif  uzskaitau!

O as noreciau dar karta pagirti laveros savaiminio id.kr. ,kuris skirtas ir veidui ir kunui,nu tiesiog super,2 vakarus is eiles pasitepiau tai taip graziai nurudo kunas, pasaka!
Atsakyti
Ar taupiai nerolio eliksyras naudojasi? Suprantu, kad jo tik lašelio vienam kartui reikia, bet ar užtektų kokiam pusmečiui naudojant beveik kasdien?
Jis kaip ir šviesina veidą. O strazdanų neblukina (man tokio efekto nesinori)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FruitSalad: 07 lapkričio 2010 - 15:51
QUOTE(FruitSalad @ 2010 11 07, 16:47)
Ar taupiai nerolio eliksyras naudojasi? Suprantu, kad jo tik lašelio vienam kartui reikia, bet ar užtektų kokiam pusmečiui naudojant beveik kasdien?
Jis kaip ir šviesina veidą. O strazdanų neblukina (man tokio efekto nesinori)?

labai taupiai 4u.gif na, as jo jau nebeturiu,nes sudauziau.naudojau tik vakarais po 2 lasiukus, tai per du menesius nuo 15ml net zenklo nesimate 4u.gif patiko poveikis, pasviesejo oda, sumazejo spuogu, kazkiek islygino rauksle ant kaktos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 11 07, 17:00)
labai taupiai 4u.gif na, as jo jau nebeturiu,nes sudauziau.naudojau tik vakarais po 2  lasiukus, tai per du menesius nuo 15ml net zenklo nesimate 4u.gif  patiko poveikis, pasviesejo oda, sumazejo spuogu, kazkiek islygino rauksle ant kaktos smile.gif

O tuos 15ml iš kažkokio žmogaus pirkai (ta prasme, iš rankų)? Tikriausiai tik po 30ml parduotuvėse būna?
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 11 06, 15:50)
zinok vakar as irgi pirma kart bandziau praust akis nenuvalius tuso su  juoduoju muilu, seip visad nuvalau su akiu valikliu, bet sikart smalsumas vede ir zinok ir man griauze akis ir plove tusa labai blogai, tai pabaigiau praust akis su kitu prausikliu, o veiduka seip tas muilas tai man idealiai svariai nuplauna, net svarumo jausmas jauces  thumbup.gif , bet va akim pasirodo jis neitin tinka  schmoll.gif

Na tusa, tai man labai puikiai nuplove - gal priklauso ir nuo to koks jis (pas mane neatsparus vandeniui). Tiesa, kaip jums siaip spaudziasi tas muilas is pakuotes? Man pasirode spaudimas labai nevykes - taip stipriai srove teskia i prieki, kad puse vonios apsitasko doh.gif Tenka i ranka gulsciai pakreipt arba kaip nors mandrai delna sulenkt, kad kur reikia isipurkstu....

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 11 07, 17:00)
labai taupiai 4u.gif na, as jo jau nebeturiu,nes sudauziau.naudojau tik vakarais po 2  lasiukus, tai per du menesius nuo 15ml net zenklo nesimate 4u.gif  patiko poveikis, pasviesejo oda, sumazejo spuogu, kazkiek islygino rauksle ant kaktos smile.gif

Ar kazka maisau, ar nerolis gali pasausint oda? g.gif Nes mano sausa yra, tai galvoju gal po to eliksyro tepimo po kazkiek laiko dar kremu pasitept.....

QUOTE(FruitSalad @ 2010 11 07, 17:03)
O tuos 15ml iš kažkokio žmogaus pirkai (ta prasme, iš rankų)? Tikriausiai tik po 30ml parduotuvėse būna?

Kvapu namuose yra ir po 15ml wink.gif Pati del 30ml labai dvejojau, o ypac neuoscius pirkt ir dar nauja produkta, kai nezinau ar isvis patiks naudojimas. Tai kai uzmaciau, kad ir po 15ml buna, tai dvejoniu nebeliko.
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2010 11 07, 17:03)

pirkau is ranku,neuoscius tongue.gif
Atsakyti
*****, jau susinervinau tai juodai! Savaite ar kokias dvi buvau uzmirsus Suki kauke - pries pora dienu susiemiau ir vel paemiau ja, kad toliau tesciau pastovu naudojima 2 kartus per savaite. Antras kartas turejo but vakar vakare, bet susivelinau, tai atidejau siam rytui. Nu ir pasigrazinau siandien doh.gif Uzsidejau pradzioj pleistriukus nosiai kol duse buvau, paskui uzsidejau Suki kauke, laikiau kaip visada 20min, nusiprausiau - zodziu, viskas kaip ir kitais kartais. Pasikremavau, prisedau prie kompo ir.... jauciu, kad kaista veidas. Paziuriu dabar i veidrodi, tai ten, kur tepiau kauke, oda burokinio raudonumo doh.gif doh.gif doh.gif Dabar purskalioju Evian mineraliniu ir rmainu oda....

Gerai, kad is namu teks tik vakare eit, tai tikiuosiu apsiramins oda. Bet baisu dabar bus toliau ta kauke naudot.... Galvoju gal su kremu sureagavo kazkaip g.gif Pati krema jau kuris laikas naudoju, tai ne nuo jo (o ir seniau esu naudojus) - o ir israudo tik ten, kur kauke buvo deta.
Atsakyti
ar normalu kad i biria mineraline pudra sertifikuota, pirmu nr.eina talkas?
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 11 06, 09:58)
prausiu prausikliu,siuo metu naudoju eco, veliau noreciau isbandyti NS putas ar alverde prausikli nesvariaii odai 4u.gif kartais ir DG muilu prausiu akis, tik biski grauzia,nes siaip tokio specialaus akiu valiklio ir neturiu, ti sinetini, tai nenoriu as jo 4u.gif

Jei teisingai supratau, tai tavo oda daugiau į riebumą, ar taip?Klausiu, nes mano tokia ax.gif Kaip tau eco prausiklis? Aš ką tik įsigijau NS putas, kai išbandysiu parašysiu atsiliepimą ax.gif

QUOTE(shopingas @ 2010 11 07, 16:23)
Kvapu namuose yra ir po 15ml wink.gif Tai kai uzmaciau, kad ir po 15ml buna, tai dvejoniu nebeliko.

Kokia kaina 15 ml? Matau tik 30 ml.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 11 07, 17:23)
Na tusa, tai man labai puikiai nuplove - gal priklauso ir nuo to koks jis (pas mane neatsparus vandeniui). Tiesa, kaip jums siaip spaudziasi tas muilas is pakuotes? Man pasirode spaudimas labai nevykes - taip stipriai srove teskia i prieki, kad puse vonios apsitasko  doh.gif Tenka i ranka gulsciai pakreipt arba kaip nors mandrai delna sulenkt, kad kur reikia isipurkstu....
.

i mane tu blush2.gif
nu zinok man normaliai spaudzes, nu jis toks skystokas, bet va ipratau dabar tai tas man netrukdo, seip as su viena ranka pasiimu buteliuka ir i kita ranka isispaudziu, poto pasiskirstau tarp delnu ir prausiu veida, nu man kazkaip nieks nesitasko g.gif
gal tu perdaug isispaudi i delna to muilo ? g.gif
seip tai jis man labai skalsus thumbup.gif
bet na kas del akomos sviesto tai man kazkaip is jo daugiau drekinimo noris g.gif
pirkau savo sausom rankom tepliot, bet va kazkaip man ju nepadrekina gerai g.gif
balzamas lyg ir nieko, lyg ir drekina lupas normaliai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2010 11 07, 17:37)
*****, jau susinervinau tai juodai! Savaite ar kokias dvi buvau uzmirsus Suki kauke - pries pora dienu susiemiau ir vel paemiau ja, kad toliau tesciau pastovu naudojima 2 kartus per savaite. Antras kartas turejo but vakar vakare, bet susivelinau, tai atidejau siam rytui. Nu ir pasigrazinau siandien  doh.gif Uzsidejau pradzioj pleistriukus nosiai kol duse buvau, paskui uzsidejau Suki kauke, laikiau kaip visada 20min, nusiprausiau - zodziu, viskas kaip ir kitais kartais. Pasikremavau, prisedau prie kompo ir.... jauciu, kad kaista veidas. Paziuriu dabar i veidrodi, tai ten, kur tepiau kauke, oda burokinio raudonumo  doh.gif  doh.gif  doh.gif Dabar purskalioju Evian mineraliniu ir rmainu oda....

Gerai, kad is namu teks tik vakare eit, tai tikiuosiu apsiramins oda. Bet baisu dabar bus toliau ta kauke naudot.... Galvoju gal su kremu sureagavo kazkaip g.gif Pati krema jau kuris laikas naudoju, tai ne nuo jo (o ir seniau esu naudojus) - o ir israudo tik ten, kur kauke buvo deta.

blink.gif o kokia ce tiksliai kauke suki?
Atsakyti
[quote=baltagėlė,2010 11 07, 19:43]
Jei teisingai supratau, tai tavo oda daugiau į riebumą, ar taip?Klausiu, nes mano tokia ax.gif Kaip tau eco prausiklis? Aš ką tik įsigijau NS putas, kai išbandysiu parašysiu atsiliepimą ax.gif
pradejus naudoti naturalia kosmetika, tai pasidare normali,gal siek tiek i riebuma. eco prausiklis patinka-svariai nuprausia, bet nieko ypatingo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 11 07, 19:27)
tai pasidare normali,gal siek tiek i riebuma. eco prausiklis patinka-svariai nuprausia, bet nieko ypatingo 4u.gif

Tai mūsų odos tipai labai panašūs drinks_cheers.gif Aš tepuosi aliejais rolleyes.gif
O kokius naudoji DG muilus? Vis galvoju, kad norėčiau juos pabandyt. Dabar dar įsigijau Jivos muilą, tai bandysiu su juo, nors kiek esu su muilu praususis tai nelabai man unsure.gif
ir vis apie nerolį pagalvoju ax.gif Ar tau jis labai patiko, ar dar pirksi?
Atsakyti