QUOTE(shopingas @ 2010 11 07, 17:23)
Na tusa, tai man labai puikiai nuplove - gal priklauso ir nuo to koks jis (pas mane neatsparus vandeniui). Tiesa, kaip jums siaip spaudziasi tas muilas is pakuotes? Man pasirode spaudimas labai nevykes - taip stipriai srove teskia i prieki, kad puse vonios apsitasko
Tenka i ranka gulsciai pakreipt arba kaip nors mandrai delna sulenkt, kad kur reikia isipurkstu....
.
i mane tu
nu zinok man normaliai spaudzes, nu jis toks skystokas, bet va ipratau dabar tai tas man netrukdo, seip as su viena ranka pasiimu buteliuka ir i kita ranka isispaudziu, poto pasiskirstau tarp delnu ir prausiu veida, nu man kazkaip nieks nesitasko
gal tu perdaug isispaudi i delna to muilo ?
seip tai jis man labai skalsus
bet na kas del akomos sviesto tai man kazkaip is jo daugiau drekinimo noris
pirkau savo sausom rankom tepliot, bet va kazkaip man ju nepadrekina gerai
balzamas lyg ir nieko, lyg ir drekina lupas normaliai
Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2010 11 07, 17:37)
*****, jau susinervinau tai juodai! Savaite ar kokias dvi buvau uzmirsus
Suki kauke - pries pora dienu susiemiau ir vel paemiau ja, kad toliau tesciau pastovu naudojima 2 kartus per savaite. Antras kartas turejo but vakar vakare, bet susivelinau, tai atidejau siam rytui. Nu ir pasigrazinau siandien
Uzsidejau pradzioj pleistriukus nosiai kol duse buvau, paskui uzsidejau
Suki kauke, laikiau kaip visada 20min, nusiprausiau - zodziu, viskas kaip ir kitais kartais. Pasikremavau, prisedau prie kompo ir.... jauciu, kad kaista veidas. Paziuriu dabar i veidrodi, tai ten, kur tepiau kauke, oda burokinio raudonumo
Dabar purskalioju Evian mineraliniu ir rmainu oda....
Gerai, kad is namu teks tik vakare eit, tai tikiuosiu apsiramins oda. Bet baisu dabar bus toliau ta kauke naudot.... Galvoju gal su kremu sureagavo kazkaip
Pati krema jau kuris laikas naudoju, tai ne nuo jo (o ir seniau esu naudojus) - o ir israudo tik ten, kur kauke buvo deta.
o kokia ce tiksliai kauke suki?