Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 77 tema :)

QUOTE(Satura @ 2010 11 05, 17:37)

Dekui 4u.gif Tada belieka maniskiui ji naudot ir ziuret kaip tiks/patiks, nes sudetis is esmes nera bloga....
Atsakyti
sudedamosios dalys neveikia kiekviena atskirai, vistiek yra sinergija, stiprinimas-slopinimas ir pan. Plius, nuo jo paties odos irgi nemažai priklauso, patiks tas kremas ar ne smile.gif
Atsakyti
[quote=shopingas,2010 11 05, 16:18]
Kadangi as tinginuke ir nemegstu atskirai valyt akiu, o po to praust veida, tai man netinka toks variantas ax.gif Jau turbut rasius, kad pats paciausias prausiklis yra EarthScience 'a-d-e creamy cleanser' - su juo visa veida issimozoju ir nuprausiu, galiu besiprausdama atsimerkt ir nieko, akiu negrauzia, makiaza gerai nuplauna. Dabar turiu Trader Joe's prausikli, tai jis irgi labai patinka, velgi greitai ir gerai makiaza nuplauna, akis galiu plaut, bet negaliu atsimerkt, nes tada grauzia, o kol uzsimerkus nieko. 4u.gif

as irgi stingiu atskirai akis valyti, tai prausiu prausikliu,siuo metu naudoju eco, veliau noreciau isbandyti NS putas ar alverde prausikli nesvariaii odai 4u.gif kartais ir DG muilu prausiu akis, tik biski grauzia,nes siaip tokio specialaus akiu valiklio ir neturiu, ti sinetini, tai nenoriu as jo 4u.gif

zirmunuose kur yra rimi, atsidare mini eko parduotuve, daugiau maisto, yra siek tiek kosmetikos:AO,Eco, toms of maine dezai,kazkas is pacificos 4u.gif

vakar isigijau sukas, patiko,svelniai sukuoja mano besivelencius plaukus.gaila, negaliu nuorodos ikelti kazkodel doh.gif

as irgi noreciau AO balzama isbandyti, bet baisoka kad netiks, o kiekis nemazas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bozkakoszka20: 06 lapkričio 2010 - 10:03
QUOTE(shopingas @ 2010 11 05, 16:18)
Kadangi as tinginuke ir nemegstu atskirai valyt akiu, o po to praust veida, tai man netinka toks variantas  ax.gif Jau turbut rasius, kad pats paciausias prausiklis yra EarthScience 'a-d-e creamy cleanser' - su juo visa veida issimozoju ir nuprausiu, galiu besiprausdama atsimerkt ir nieko, akiu negrauzia, makiaza gerai nuplauna. Dabar turiu Trader Joe's prausikli, tai jis irgi labai patinka, velgi greitai ir gerai makiaza nuplauna, akis galiu plaut, bet negaliu atsimerkt, nes tada grauzia, o kol uzsimerkus nieko.  4u.gif

Galvoju ta juodaji muila panaudosiu rytiniam prausimuisi kai nereikia akiu praust. O vyras gales bandyt visada. Beje, odyte man po to muilo labai minkta liko, nesissausinta ir jos netrauke (mano sausa ir jautri, tai praktiskai po bet kokio prausimosi iskart pasikremuot turiu, o cia taip gerai jautesi).  thumbup.gif 

Del kremo, tai tebelaukiu atsakymo is geriau nusimananciu... Maniskis svaigo apie Zia vyriska krema, kaip pirks, nes jis labiausiai patikes is naudotu ir pan, o paskui parsinesa sita.  biggrin.gif Isbande ir sake labai patiko - nesusilaikiau ir as pabandziau truputi, tai pasirode gerai isigeriantis, lengvas. Ziuresim kaip maniskiui patiks toliau naudojant.

zinok vakar as irgi pirma kart bandziau praust akis nenuvalius tuso su juoduoju muilu, seip visad nuvalau su akiu valikliu, bet sikart smalsumas vede ir zinok ir man griauze akis ir plove tusa labai blogai, tai pabaigiau praust akis su kitu prausikliu, o veiduka seip tas muilas tai man idealiai svariai nuplauna, net svarumo jausmas jauces thumbup.gif , bet va akim pasirodo jis neitin tinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 11 06, 11:58)
zirmunuose kur yra rimi, atsidare mini eko parduotuve, daugiau maisto, yra siek tiek kosmetikos:AO,Eco, toms of maine dezai,kazkas is pacificos 4u.gif

Kažkuriame ekopirk naujienlaiškyje rašė, kad dalį jų asortimento galima rasti Šiaurės miestelio Hyper Rimi, bet pati nebuvau dar niekada
Atsakyti
Nidulia, drasiai pikt AO kamelijas thumbup.gif netiks, as pajamsiu biggrin.gif nes ziauriai gerai drekina, plaukai minksti, svelnus, na tikrai slapias efektas, bet ne riebalinas efektas schmoll.gif naudoju kaip kauke pries plovima, super geras daiktas, man primena tuos parabeninius balzamus, kurie silkini plauka padaro..
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 11 06, 17:35)
Nidulia, drasiai pikt AO kamelijas  thumbup.gif  netiks, as pajamsiu  biggrin.gif  nes ziauriai gerai drekina, plaukai minksti, svelnus, na tikrai slapias efektas, bet ne riebalinas efektas  schmoll.gif naudoju kaip kauke pries plovima, super geras daiktas, man primena tuos parabeninius balzamus, kurie silkini plauka padaro..

ar skalsus jisai?
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 11 06, 20:14)
ar skalsus jisai?

Man asmeniškai nėra labai skalsus, toks skystaliukas, kai patenka ant plaukų, tiesiog ištirpsta ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal yra čia forume dažiusių plaukus su naturaliais dažais?
Kurie geriausi/labaisiai patiko?
Noriu juos šviesinti, kadangi mano pačios yra tokie tamsiai blond plaukai, pagalvojau kad su naturaliais kažkokį efektą turėčiau išgaut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(purpurinė @ 2010 11 06, 21:49)
Noriu juos šviesinti, kadangi mano pačios yra tokie tamsiai blond plaukai, pagalvojau kad su naturaliais kažkokį efektą turėčiau išgaut smile.gif

Nezinau kiek sviesint norit, bet kiek pati bandziau, tai naturaliais neisgaunu norimo efekto - vistiek gelsvas atspalvis buna ir nera norimo sviesumo.....
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 11 06, 17:35)
Nidulia, drasiai pikt AO kamelijas  thumbup.gif  netiks, as pajamsiu  biggrin.gif  nes ziauriai gerai drekina, plaukai minksti, svelnus, na tikrai slapias efektas, bet ne riebalinas efektas  schmoll.gif naudoju kaip kauke pries plovima, super geras daiktas, man primena tuos parabeninius balzamus, kurie silkini plauka padaro..

ar tik kauke darai pries plovima, ar ir, issiplovusi sampunu, dar perskalauji kamelijomis?
kaip suprasti, slapias efektas??isdziuve plaukai turi slapiu plauku efekta??
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 11 06, 21:39)
Man asmeniškai nėra labai skalsus, toks skystaliukas, kai patenka ant plaukų, tiesiog ištirpsta ax.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2010 11 07, 01:47)
ar tik kauke darai pries plovima, ar ir, issiplovusi sampunu, dar perskalauji kamelijomis?
kaip suprasti, slapias efektas??isdziuve plaukai turi slapiu plauku efekta??

tik kauke pries plovima, antraip tikrai butu tarsi riebaluota...Slapias ta prasme, kad plaukai labai labai svelnus, slidus iskart po plovimo, nesivelia, kas man ypac aktualu. Kai isdziusta- viskas ok, lieka toks pat slidumas, svelnumas be jokio matomo slapio efekto
Papildyta:
Isbandziau LAVERA savaiminio idegio kremuka veidui thumbup.gif laaabai patenkinta- graziai parudino, uztektinai, ne per silpnai, matosi kad rudesne, plaunasi tolygiai, o kvapas...laveriskas... wub.gif thumbup.gif uzskaitau!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 07 lapkričio 2010 - 14:15