Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 77 tema :)

Mergaites, priminkite, kas per OO ar tai OP kameliju kondicionierius, kuriuo darote kaike pries plovima, o po plovimo, kaip kondiske naudojate. Ar painioju kazka, ar ne su siuo, kameliju, taip darote?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 11 05, 12:04)
Mergaites, priminkite, kas per OO ar tai OP kameliju kondicionierius, kuriuo darote kaike pries plovima, o po  plovimo, kaip kondiske naudojate. Ar painioju kazka, ar ne su siuo, kameliju, taip darote?

Nidulia, taip daryt galima su bet kokiu kondicionierium kažkada DG rašė. Ar tu nori būtent tų priemonių, kur buvo aprašyta?
Papildyta:
Nidulia, šito klausei?

QUOTE(Dovish @ 2010 11 03, 16:37)
Neobio plaukų kondicionierius (su avokadų al. ir citrina) - atrodo toks mažytis įpakavimas (150 ml), bet ir daug nereikia. Iš esmės aš jį naudoju CWC (condition wash condition) metodui. Plaukai švelnūs ir blizga, sakyčiau kondicionieriaus labiau drėkinantis.
Neobio plaukų kaukė (su abrikosų al.) - pirma, labai noriu pagirti dozatorių, nes labai patogus dalykėlis, vienas spustelėjimas ir kaukės norimas kiekis delne smile.gif Kaukę taip pat naudoju CWC metodu. Neobio kondicionieriaus ir šios kaukės derinys mano plaukams labai patinka, t.y. jų visiškai neapsunkina, drėkina ir jie lieka švelnūs.

Atsakyti
jai gal rūpi Aubrey Organics kamelijų kondicionierius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 04, 18:18)
per daug sudedamųjų dalių, kaip biriai pudrai. Ir vanduo, ir aliejai, ir visi kiti pagerinimai... Kažkaip ypač iš birios pudros tikiuosi visiško santūrumo ingredientų sąraše, o kartu ir garantijos, kad oda nebus apkraunama, nuriebalinama ar riebalinama, galės jaustis lengvai ir kvėpuoti.

Aš taip pasamprotavau, o gal ir visai gerai tie aliejai. ax.gif Nes kai sudėtis santūri, pvz., LL, tai prieš tai veidą ir pamaitinti, ir sudrėkinti reikia, po to ant galo dar hidrolatu papurkšti, nes kitu atveju labai sausai pasidengs. Tai čia gal nieko daugiau papildomo teplioti nereikia.

QUOTE(shopingas @ 2010 11 04, 23:03)
Tik dabar klausimas iskilo ar nieko susidet i plastikinius indelius ar geriau stikliniai? Nes nuo kuno sviestu turiu TBS indeliu, tik galvoju ar tiks, ar nereaguos sviestai su plastiku.... 

Man atrodo, kad tiks. Jie patys plastikinę tarą pardavinėja.

QUOTE(shopingas @ 2010 11 05, 03:52)
Tai va, pabandziau nusipraust makiaza juoduoju afrikietisku muilu (daziausi siandien minimaliai: mineraline pudra, skaistalai ir tusas) - nuplove viska pasakiskai greitai ir gerai, bet... nerealiai uzgrauze akis  verysad.gif

Aš tai neplaunu akių su juo, nes tikrai graužia. Makiažą nuvalau su aliejuku. Apskritai nenaudoju prausiklio akių makiažo valymui, tik veidą nuplaunu, nes gi ir Hauschkos prausiklio paskirtis man rodos tvarkyti odos problemas, o ne makiažą valyti... Bet gal aš klystu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 05, 13:23)
Aš taip pasamprotavau, o gal ir visai gerai tie aliejai.  ax.gif Nes kai sudėtis santūri, pvz., LL, tai prieš tai veidą ir pamaitinti, ir sudrėkinti reikia, po to ant galo dar hidrolatu papurkšti, nes kitu atveju labai sausai pasidengs. Tai čia gal nieko daugiau papildomo teplioti nereikia.

kieno oda sausesnė, tai aišku, kad gal ir gerai, kažkiek gal ir pamaitins. Bet pas ką mišri, ar riebesnė ir jau atsirinktos priemonės, kurių pakanka priežiūrai, įtrinti į odą papildomus aliejus nežinau, kiek verta ir ar nereikėtų paskui gailėtis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 11 05, 12:29)
Nidulia, taip daryt galima su bet kokiu kondicionierium kažkada DG rašė. Ar tu nori būtent tų priemonių, kur buvo aprašyta?
Papildyta:
Nidulia, šito klausei?

nea smile.gif
QUOTE(Satura @ 2010 11 05, 13:13)
jai gal rūpi Aubrey Organics kamelijų kondicionierius?  g.gif

aha , taip, sitas AO kameliju smile.gif 4u.gif isgirtasis, parupo ismeginti smile.gif
Atsakyti
laba,

o man AO kamelijų kondiškė netiko.... schmoll.gif plaukai elektrinosi baisulingai....
Atsakyti
QUOTE(Saphia @ 2010 11 04, 19:11)
o kaip kvepia stabdantis plaukeliu augima? ir ar jo poveikis panasus i acorelle standartini, kvepianti rozemis?

Pastaraji turejau, man labai patiko tiek kvapu, tiek poveikiu, noreciau isgyti, bet, kad mano "taskuose" tik ta stabdanti plaukeliu augima parduoda, o as nelabai linkusi tiketi, kad dezodorantas gali itakoti pazastu plaukuotuma  doh.gif  turejau Acorelle plaukeliu augima stabdanti krema - nieko gero, jokio poveikio, gal visa gyvenima tik juo tepantis ir sumazetu plaukuotumas, bet kai as nelabai gautuota tai  irnesakyk.gif

Mažinantis plaukelių augimą yra efektyvus tuomet kai pažastys yra depiliuojamos, jeigu pažastis skutate ypatingo efekto nebus, nes neišrovus plaukelio veikliosios medžiagos nepatenka į svogūnėlio vidų ir nestabo augimo. Beautyfly yra akcija, kad atsiimant prekes ofiso parduotuvėlėje taikoma 15proc. nuolaida 4u.gif Taip pat šį mėnesį visai Madara kosmetikai 15proc. nuolaida ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 11 05, 10:19)
as irgi naudoju jau kokios 2ar3sav sita muila, prausiu veida, bet akis tik karta prausiau, tai man nieks negriauze, bet seip megstu visad nuvalyt tusa pirma su valikliu  4u.gif , seip oda pagrazejo, paskaistejo, nu zodziu liuks dalykas sitas muilas ir labai skalsus  thumbup.gif
o jus pabandykit su juo kuna praust ar plaukus, nes jis gi viskam tinka  4u.gif

o sitas vyriskas kremas mane irgi domina  g.gif

Kadangi as tinginuke ir nemegstu atskirai valyt akiu, o po to praust veida, tai man netinka toks variantas ax.gif Jau turbut rasius, kad pats paciausias prausiklis yra EarthScience 'a-d-e creamy cleanser' - su juo visa veida issimozoju ir nuprausiu, galiu besiprausdama atsimerkt ir nieko, akiu negrauzia, makiaza gerai nuplauna. Dabar turiu Trader Joe's prausikli, tai jis irgi labai patinka, velgi greitai ir gerai makiaza nuplauna, akis galiu plaut, bet negaliu atsimerkt, nes tada grauzia, o kol uzsimerkus nieko. 4u.gif

Galvoju ta juodaji muila panaudosiu rytiniam prausimuisi kai nereikia akiu praust. O vyras gales bandyt visada. Beje, odyte man po to muilo labai minkta liko, nesissausinta ir jos netrauke (mano sausa ir jautri, tai praktiskai po bet kokio prausimosi iskart pasikremuot turiu, o cia taip gerai jautesi). thumbup.gif

Del kremo, tai tebelaukiu atsakymo is geriau nusimananciu... Maniskis svaigo apie Zia vyriska krema, kaip pirks, nes jis labiausiai patikes is naudotu ir pan, o paskui parsinesa sita. biggrin.gif Isbande ir sake labai patiko - nesusilaikiau ir as pabandziau truputi, tai pasirode gerai isigeriantis, lengvas. Ziuresim kaip maniskiui patiks toliau naudojant.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 11 05, 16:18)
Del kremo, tai tebelaukiu atsakymo is geriau nusimananciu...

kas konkrečiai neduoda ramybės tame kreme? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 05, 16:21)
kas konkrečiai neduoda ramybės tame kreme?  g.gif

Noretusi geriau ismananciu sudetis bendra ivertinima isgirst. 4u.gif Paciai kazkiek kliuna:
-Sodium polyacrylate
-aliejai (citrinu, laimo ir tt, kad gali dirgint ar pan oda)
-Sodium hydroxide
-Phenoxyethanol
-Benzoic acid
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 11 05, 17:22)
Noretusi geriau ismananciu sudetis bendra ivertinima isgirst.  4u.gif Paciai kazkiek kliuna:
-Sodium polyacrylate
-aliejai (citrinu, laimo ir tt, kad gali dirgint ar pan oda)
-Sodium hydroxide
-Phenoxyethanol
-Benzoic acid

apie šitą radau, kad nėra gerai ištirtas, gali sukelti alergijas, išberti odą. Nelabai jis man patrauklus. Rašoma, kad jis yra nerealus absorbentas ir gali nuo odos "susiurbti" tiek ribalus, aliejus, tiek drėgmę, ją išsausinti.

dėl eterinių aliejų niekad nebus sutarimo, siūlau pasiskaityti šį straipsnelį ir pačiai susiformuoti savo nuomonę smile.gif

PH reguliuoja, nėra vienareikšmiškos nuomonės

apie šį konservantą jau rašiau, kad irgi nėra vienareikšmio vertinimo...

nieko baisaus smile.gif
Atsakyti