Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 77 tema :)

QUOTE(Satura @ 2010 11 04, 18:18)

čia pridėta ir aliejų (riebus alyvuogių), ir absorbentų (kukurūzų krakmolas), . Pvz kukurūzų krakmolas, be to, kiek jis gali absorbuoti ir duoti gero, gali ir kimšti poras  doh.gif

nuva, kaip gerai, kad pasitariau, dėkui 4u.gif drinks_cheers.gif man tie aliejai irgi nesuprantamai pasirodė pudroje, vienu momentu net pagalvojau, gal čia kokia kreminė ar ką sumaišiau:))
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 11 04, 17:40)
"Acorelle" dezodorantas "Eurovaistinėse" kainuoja 36 Lt su centais, o stabdantis plaukelių augimą apie 45 Lt, tad tikrai niekur pigiau nemačiau, teko pirkti biggrin.gif

o kaip kvepia stabdantis plaukeliu augima? ir ar jo poveikis panasus i acorelle standartini, kvepianti rozemis?

Pastaraji turejau, man labai patiko tiek kvapu, tiek poveikiu, noreciau isgyti, bet, kad mano "taskuose" tik ta stabdanti plaukeliu augima parduoda, o as nelabai linkusi tiketi, kad dezodorantas gali itakoti pazastu plaukuotuma doh.gif turejau Acorelle plaukeliu augima stabdanti krema - nieko gero, jokio poveikio, gal visa gyvenima tik juo tepantis ir sumazetu plaukuotumas, bet kai as nelabai gautuota tai irnesakyk.gif
Atsakyti
Na pagaliau sulaukiau Akomos siuntinuko. Juoda skysta muila isbandziau plaudama rankas, tai pasirode laaabai skystas, tikejausi tirstesnio, o cia vandenelis toks. Tai bijau, kad neskalsus gali but. Bandysiu vakare makiaza nuplaut.

Dar gavau kieta juoda muila, bet jis kolkas i sandeliuka keliaus. Ir abrikosu bei mangu sviestus - nustebino, kad abrikosu toks minkstas (tikejausi kietesnio). Tik dabar klausimas iskilo ar nieko susidet i plastikinius indelius ar geriau stikliniai? Nes nuo kuno sviestu turiu TBS indeliu, tik galvoju ar tiks, ar nereaguos sviestai su plastiku.... g.gif Tai tik tas labai nepatiko, kad maiseliuose atsiunte sviestus - butu nieko, jei jie uzsisegami butu, o dabar tokei nesandarus kai prakirpsiu liks....

QUOTE(Arbuzu @ 2010 11 04, 17:12)
Radau tokią pudrą, bet pagal savo kainą kažkokia man ji įtartina, gal kas nagrinėjot sudėtį?  4u.gif
MICA, MAGNESIUM STEARATE, ZEA MAYS (CORN) STARCH*, CALCIUM CARBONATE, KAOLIN, CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL*, GLYCERIN, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL*, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL*, ORYZA SATIVA (RICE) HULL POWDER, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL*, GLYCERYL CAPRYLATE, CINNAMIC ACID, CITRUS GRANDIS (GRAPEFRUIT) FRUIT EXTRACT, SODIUM LEVULINATE, TOCOPHEROL, WATER. MAY CONTAIN: IRON OXIDES, TITANIUM DIOXIDE. *CERTIFIED ORGANIC INGREDIENT (ECOCERT)

As ja naudoju - man labai patinka. Ir aliejai netrukdo (bet mano oda sausa ir jautri). Dar turiu Sephora mineraline, kuri irgi su visokiais aliejais, tai ta irgi labai labai patinka. thumbup.gif
Atsakyti
Prašau pagalbos vienu, tiksliau dviejuose klausimuose.
1. Faith in Nature šampūnuose yra va tokis reikalas - polysorbate 20* ir paaiškinimas - * vegetable origin. Čia labai blogai/gerai/patenkinamai ar dar kaip?
2. Vertinant pagal ekologiškos/natūralios kosmetikos kriterijus, Faith in Nature produkcija yra gera/vidutiniška/prasta?

Keli žodžiai iš patirties. Antra savaitė naudoju nilinių taukmedžių sviestą - glorious dalykas. Su kiekiu padauginau (100gr). Laabai skalsus, kad per laiką nesugadinti gero daikto, tepuosi visa - nuo padų iki plaukų galų.
Murmurų sviestas - neįsivaizduoju kur dabar man jį dėti. Kietas, reikia daug žaisti kol ant odos paskirstai. Tepiausi lūpas, būtų super, jei ne viena smulkmena. Išėjus į šaltą orą, jis pabala ir sukietėja. Atrodo, lyg grietinės ant lūpų užtepta. O dar, ne duok Die, betepdama sviestą, už lūpų kontūrų išvingiavai... biggrin.gif
Laukinių levandų hidrolatas. Geras dalykas. Sausai odai netinka. Sakyčiau, idealus į riebumą ar riebiai odai, mišrios odos T sričiai. Ramina, dezinfekuoja, naikina mažus spuogelius.
Atsakyti
ar madara dezas netepa drabuziu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2010 11 04, 23:00)
2. Vertinant  pagal ekologiškos/natūralios kosmetikos kriterijus, Faith in Nature produkcija yra gera/vidutiniška/prasta?

Murmurų sviestas - neįsivaizduoju kur dabar man jį dėti. Kietas, reikia daug žaisti kol ant odos paskirstai. Tepiausi lūpas, būtų super, jei ne viena smulkmena. Išėjus į šaltą orą, jis pabala ir sukietėja. Atrodo, lyg grietinės ant lūpų užtepta. O dar, ne duok Die, betepdama sviestą, už lūpų kontūrų išvingiavai...  biggrin.gif
Laukinių levandų hidrolatas. Geras dalykas. Sausai odai netinka. Sakyčiau, idealus į riebumą ar riebiai odai, mišrios odos T sričiai. Ramina, dezinfekuoja, naikina mažus spuogelius.

FIN turejau pora sampunu ir kondicionieriu, dabar dar uzsisakiau veido prausikli - juos vertinu gana teigiamai, man nealergizavo, savo poveikiu panasus kaip ir sintetiniai : gerai plauna, putoja, kvepia, kondicionieriai atlieka pagrindines funkcijas. Manau, visai nebloga firma, ypac pradedancioms susipazinti su naturalia kosmetika. Veliau, perpratus nat. kosmetikos subtilybes, o ypac kvapus, bus lengviau gaudytis sudetyse, atsirinkti ko odai reikia. Prisimenu, kaip pacioj pradzioj buvau nustebus produktu gausa ir dabar dar stebina, kasdien vis po nauja gamintoja atrandu.

Murumuru geriausiai tinka plaukams, beje, jei gerai prisimenu, sis sviestas rekomenduojamas afrikietisko tipo plaukams - sausiems, garbanotiems. Patarciau ji maisyti su kitu, skystesniu aliejum pvz. avokado

Laukiniu levandu hidrolatas tinka daugiau riebiai odai, sausiaodems tikrai nepatariu.
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 11 05, 01:51)

Man ne.
Atsakyti
Tai va, pabandziau nusipraust makiaza juoduoju afrikietisku muilu (daziausi siandien minimaliai: mineraline pudra, skaistalai ir tusas) - nuplove viska pasakiskai greitai ir gerai, bet... nerealiai uzgrauze akis verysad.gif Uztai pvz Dr. Hauschka makiazo valiklis nieko nevalydavo man doh.gif Tai tik nezinau kaip toliau bus su tuo juoduoju muilu - arba naudosiu nusivalius akis, arba vyras sunaudos. ax.gif

O maniskis siandien parsinese sau vyriska krema veidui - gal kuri pakomentuos sudeti? Bulldog Natural Hydrating Facial Moisturizer:

Ingredients: Aqua (Water) Ethylhexyl palmitate Caprylic/capric triglyceride Glycerin Sodium polyacrylate Sorbitan stearate Citrus aurantium bergamia (Bergamot) oil Citrus Medica Limonum (Lemon) oil Citrus aurantifolia (Lime) oil Pelargoneum graveolens (Geranium) oil Artemisia vulgaris (Armoise) oil Evernia furfuracea (Tree Moss) oil Pogostemon cablin (Patchouli) oil Vetiveria zizanoides (Vetivert) oil Camellia sinensis (Green Tea) leaf extract Chlorella vulgaris extract Hydrolyzed algin Tocopheryl acetate (Vitamin E acetate) Ethylhexylglycerin Mannan Maris Aqua (Sea Water) Pentaerythrityl distearate Sodium stearoyl glutamate Carbomer Citral Citronellol Geraniol Limonene Linalool Sodium hydroxide Polyaminopropyl biguanide Phenoxyethanol Benzoic acid Dehydroacetic acid

Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 11 05, 03:52)
Tai va, pabandziau nusipraust makiaza juoduoju afrikietisku muilu (daziausi siandien minimaliai: mineraline pudra, skaistalai ir tusas) - nuplove viska pasakiskai greitai ir gerai, bet... nerealiai uzgrauze akis  verysad.gif  Uztai pvz Dr. Hauschka makiazo valiklis nieko nevalydavo man  doh.gif  Tai tik nezinau kaip toliau bus su tuo juoduoju muilu - arba naudosiu nusivalius akis, arba vyras sunaudos.  ax.gif

O maniskis siandien parsinese sau vyriska krema veidui - gal kuri pakomentuos sudeti? Bulldog Natural Hydrating Facial Moisturizer:

Ingredients: Aqua (Water) Ethylhexyl palmitate Caprylic/capric triglyceride Glycerin Sodium polyacrylate Sorbitan stearate Citrus aurantium bergamia (Bergamot) oil Citrus Medica Limonum (Lemon) oil Citrus aurantifolia (Lime) oil Pelargoneum graveolens (Geranium) oil Artemisia vulgaris (Armoise) oil Evernia furfuracea (Tree Moss) oil Pogostemon cablin (Patchouli) oil Vetiveria zizanoides (Vetivert) oil Camellia sinensis (Green Tea) leaf extract Chlorella vulgaris extract Hydrolyzed algin Tocopheryl acetate (Vitamin E acetate) Ethylhexylglycerin Mannan Maris Aqua (Sea Water) Pentaerythrityl distearate Sodium stearoyl glutamate Carbomer Citral Citronellol Geraniol Limonene Linalool Sodium hydroxide Polyaminopropyl biguanide Phenoxyethanol Benzoic acid Dehydroacetic acid

as irgi naudoju jau kokios 2ar3sav sita muila, prausiu veida, bet akis tik karta prausiau, tai man nieks negriauze, bet seip megstu visad nuvalyt tusa pirma su valikliu 4u.gif , seip oda pagrazejo, paskaistejo, nu zodziu liuks dalykas sitas muilas ir labai skalsus thumbup.gif
o jus pabandykit su juo kuna praust ar plaukus, nes jis gi viskam tinka 4u.gif
o sitas vyriskas kremas mane irgi domina g.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 11 04, 23:51)

Man ne smile.gif Jis bespalvis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 11 05, 02:52)
Tai va, pabandziau nusipraust makiaza juoduoju afrikietisku muilu (daziausi siandien minimaliai: mineraline pudra, skaistalai ir tusas) - nuplove viska pasakiskai greitai ir gerai, bet... nerealiai uzgrauze akis  verysad.gif  Uztai pvz Dr. Hauschka makiazo valiklis nieko nevalydavo man  doh.gif  Tai tik nezinau kaip toliau bus su tuo juoduoju muilu - arba naudosiu nusivalius akis, arba vyras sunaudos.  ax.gif

as su muilu veido neplaunu, nes man visuomet grauzia akis arba sausina oda, vienintelis Alepo muilas svelnus. O akis geriausia valyti si aliejum thumbup.gif riebalas riebala tirpdo.

As sudrekinu vatele hidrolatu, tada uzlasinu pora lasu aliejaus ir valau - nuvalo visus tusus ir labai gerai, o po to viska baigiu su prausimi putom ar tik vandeniu. Patvirtintas ir veikiantis metodas.
Atsakyti
QUOTE(Saphia @ 2010 11 05, 10:37)
As sudrekinu vatele hidrolatu, tada uzlasinu pora lasu aliejaus ir valau - nuvalo visus tusus ir labai gerai, o po to viska baigiu su prausimi putom ar tik vandeniu. Patvirtintas ir veikiantis metodas.

Nesunku paciai pasigaminti akiu valymo pieneli, nelieka to riebalo kaip valant vien aliejumi, o kad nuvalo, tai tikrai smile.gif
Atsakyti