Na pagaliau sulaukiau
Akomos siuntinuko. Juoda skysta muila isbandziau plaudama rankas, tai pasirode laaabai skystas, tikejausi tirstesnio, o cia vandenelis toks. Tai bijau, kad neskalsus gali but. Bandysiu vakare makiaza nuplaut.
Dar gavau kieta juoda muila, bet jis kolkas i sandeliuka keliaus. Ir abrikosu bei mangu sviestus - nustebino, kad abrikosu toks minkstas (tikejausi kietesnio). Tik dabar
klausimas iskilo ar nieko susidet i plastikinius indelius ar geriau stikliniai? Nes nuo kuno sviestu turiu TBS indeliu, tik galvoju ar tiks, ar nereaguos sviestai su plastiku....
Tai tik tas labai nepatiko, kad maiseliuose atsiunte sviestus - butu nieko, jei jie uzsisegami butu, o dabar tokei nesandarus kai prakirpsiu liks....
QUOTE(Arbuzu @ 2010 11 04, 17:12)
Radau
tokią pudrą, bet pagal savo kainą kažkokia man ji įtartina, gal kas nagrinėjot sudėtį?
MICA, MAGNESIUM STEARATE, ZEA MAYS (CORN) STARCH*, CALCIUM CARBONATE, KAOLIN, CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL*, GLYCERIN, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL*, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL*, ORYZA SATIVA (RICE) HULL POWDER, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL*, GLYCERYL CAPRYLATE, CINNAMIC ACID, CITRUS GRANDIS (GRAPEFRUIT) FRUIT EXTRACT, SODIUM LEVULINATE, TOCOPHEROL, WATER. MAY CONTAIN: IRON OXIDES, TITANIUM DIOXIDE. *CERTIFIED ORGANIC INGREDIENT (ECOCERT)
As ja naudoju - man labai patinka. Ir aliejai netrukdo (bet mano oda sausa ir jautri). Dar turiu Sephora mineraline, kuri irgi su visokiais aliejais, tai ta irgi labai labai patinka.