Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 77 tema :)

QUOTE(eglute82 @ 2010 11 04, 10:07)
As pirkau Acorelle, Megoj "Seimos vaistinej" kainavo apie 46 lt

O pas tave tas, kur stabdo plaukelių augimą?
Atsakyti
QUOTE(Mitsė @ 2010 11 04, 10:10)
O pas tave tas, kur stabdo plaukelių augimą?

Nea, su rozem buvo, man nepatiko kvapas to kito unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 11 03, 19:17)
Pasirodo yra.. ir kainos zemos,ir kokybe gera...Suzinojau irgi nesenai doh.gif , kam moketi uz lupu blizgi 50 lt, kai gali naturalu nusipirkti uz apie 20 lt?  doh.gif  Domiuosi dabar kur, kaip ...  smile.gif

Tai greit sakyk, kur radai Lt Alterrą? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 11 04, 10:12)
Nea, su rozem buvo, man nepatiko kvapas to kito unsure.gif

Man atrodo, dėl to ir kainų skirtumas - tas stabdantis plaukų augimą yra brangesnis už kitus smile.gif O su rožėm, tiesa, esu bandžius - bet tik pas draugę vieną dieną pasinaudojau, nelabai galiu vertinti turbūt smile.gif
Atsakyti
nusipirkau margaritos ta naujaji ekologiska drekinamaji krema, viena diena vakare pasitepiau, tai ant ryto buvo ant zando raudona deme, galvojau, gal taip atsirado, vakar vel ja pasitepiau tai kaip degino visa veida, jau galvojau net eit nusiplaut, ryte ziuriu, ant zando vel raudona deme, tik didesne, tai daugiau nebenaudosiu. schmoll.gif
Atsakyti
Nuolaidos Nimfali nuo lapkričio 3 d. iki gruodžio 1 dienos:

Ciel žaliam moliui 1-3 kg. -35 proc.
Feniqia visam asortientui -20 proc.Druide vonios putoms -30 proc.
Šildantiems žvereliams -20 proc.
Smilkalams -30 proc. (yra keletas paplyšusių pakuočių, tai toms pakuotėms -45 proc.)
Dėl besibaigiančio galiojimo:

Vaikiškas apsauginis balzamukas 8 gr. dabar 11 lt., vietoje 23 lt.šis (Madoje ir Panoramoje)

Druide universalus, skystas muilas Citronella dabar 13 lt., vietoje 28 lt. šis

Phyt Inov balzamas veidui, rankoms, dekoltė su medetkomis dabar 58 lt., vietoje 92 lt. šis (tik Panoramoje, nedaug vienetų)

Phyt Inov stiprinamasis šampūnas dabar 60 lt., vietoje 103 lt.šis (tik Panoramoje, nedaug vienetų)
Atsakyti
isbandziau ir prisidedu prie pagyru aloedent balinanciai smile.gif labai gaivi smile.gif uzteks 1 iki sekancios akcijos?

o madara rutulinis jau pastebejau ne visada apsaugo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 11 04, 17:34)
isbandziau ir prisidedu prie pagyru aloedent balinanciai smile.gif labai gaivi smile.gif uzteks 1 iki sekancios akcijos?

sunku pasakyti ar uzteks, nes praeita tai senokai akcija buvo, nors pasta tai skalsi, bet sakiau dar viena pasiimsiu kur raso naturali 100% nors jei nuolaida mazesne 18 su centais kainuoja.
Atsakyti
Radau tokią pudrą, bet pagal savo kainą kažkokia man ji įtartina, gal kas nagrinėjot sudėtį? 4u.gif

MICA, MAGNESIUM STEARATE, ZEA MAYS (CORN) STARCH*, CALCIUM CARBONATE, KAOLIN, CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL*, GLYCERIN, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL*, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL*, ORYZA SATIVA (RICE) HULL POWDER, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL*, GLYCERYL CAPRYLATE, CINNAMIC ACID, CITRUS GRANDIS (GRAPEFRUIT) FRUIT EXTRACT, SODIUM LEVULINATE, TOCOPHEROL, WATER. MAY CONTAIN: IRON OXIDES, TITANIUM DIOXIDE. *CERTIFIED ORGANIC INGREDIENT (ECOCERT)

Atsakyti
per daug sudedamųjų dalių, kaip biriai pudrai. Ir vanduo, ir aliejai, ir visi kiti pagerinimai... Kažkaip ypač iš birios pudros tikiuosi visiško santūrumo ingredientų sąraše, o kartu ir garantijos, kad oda nebus apkraunama, nuriebalinama ar riebalinama, galės jaustis lengvai ir kvėpuoti.

čia pridėta ir aliejų (riebus alyvuogių), ir absorbentų (kukurūzų krakmolas), . Pvz kukurūzų krakmolas, be to, kiek jis gali absorbuoti ir duoti gero, gali ir kimšti poras doh.gif
Atsakyti
"Acorelle" dezodorantas "Eurovaistinėse" kainuoja 36 Lt su centais, o stabdantis plaukelių augimą apie 45 Lt, tad tikrai niekur pigiau nemačiau, teko pirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 11 04, 10:40)
ir ar yra bandziusiu is I&M sampunu ka nors?

gal I+M? tada bandziau.. esu turejus su citrinom, bet kiek atsimenu iskeliavo pas mociute po poros panaudojimu.. man kazkuo neitiko (gal alieju neisplove g.gif ), bet tiksliai nepamenu.. mociutei tai patiko sis sampunas..
Atsakyti