Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 77 tema :)

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 11 03, 20:43)
LT nemaciau tokio smile.gif shemsa, o koki naudoji green people?lt maciau rutulini bespalvi 4u.gif

as va toki naudoju ir jis turi sertifikata 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 11 03, 18:17)
Dar tu neprilietus tiesiogiai?  blink.gif  biggrin.gif
Nerolio ir as dar neprilietus biggrin.gif
QUOTE(Nirida @ 2010 11 03, 18:32)
Pasidziaugsiu nusipirkau siandien AloeDent dantu pastos, pagaliau sulaukiau akcijos thumbup.gif , kam aktualu prasom pasinaudoti  mirksiukas.gif Dabar valausi Lavera metine, bet man aloednent labiau patinka ir seimos nariai jau jos spejo pasigesti, dabar gales vel dziaugtis smile.gif
Patiko ir man AloeDent balinancioji, pirksiu dar. Svariai isvalo, palieka gaivumo jausma be ikyriu kvapu ir saldymo efektu.
Man arbatmedis joje gerokai jauciasi, tai i pabaiga valantis kiek erzina tas, reikes maziau deti pastos pacios, manau bus ok tada smile.gif
QUOTE(micefee @ 2010 11 03, 18:48)
O kur tą Aloe Dent pastą pardavinėja ir kiek kainuoja su/be akcijos?
Droge, siandien dar viena pirkau 16.49, be akcijos 20.49LT
Atsakyti
Acorelle dezodorantų mačiau Akropolio Eurovaistinėj kažkada.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 03, 21:23)
Nu reikės gal paprašyti mamos, kad nupirktų, jei jau visos taip giria.  g.gif O tos SENSITIVE pastos niekas nebandėt? MB labai jautrus dantų pastoms, ne itin maloni jam dantų valymo procedūra.  biggrin.gif

Aš naudoju, normali pasta, gerai valo, putoja, mėtinė, tik spalva jos keista - žalia biggrin.gif
Atsakyti
Pabusiu nagla ir pasikartosiu su savo klausimu blush2.gif Kazin kaip sioje parduotuvelej baziniai aliejai? Mane vilioja, kad galima labai mazus kiekius isigyt ir gaunasi pigiau nei kitose, kurias radau (+tenkina siuntimas, nes vienoj jau buvau susidejus prekiu uz $50, tai siuntima uzlupo $30 doh.gif ). ALIEJAI
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 11 03, 18:47)
Žinoma, kad galima išmokti, tačiau yra dar vienas "bet"- neturiu kreditinės, o išsiimtį ją man ne itin apsimoka, štai ir viskas smile.gif

kreditinės nereikia, SEB siūlo Visa Virtuon smile.gif

QUOTE(micefee @ 2010 11 03, 22:23)
O tos SENSITIVE pastos niekas nebandėt?

nelabai nuo balinančios man skiriasi, balinanti net kažkiek švelnesnė pasirodė ax.gif
Atsakyti
sakykit o weleda pakeite rozmarinu sampuno sudeti? seniau kiek pamenu jame artai als ar sls buvo?
http://www.biologisc...mpoo-100ml.html
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 11 04, 01:37)
Kazin kaip sioje parduotuvelej baziniai aliejai?

gan retai šios temos narės užsakinėja iš JAV. Todėl ir atsiliepimų nėra. Jei tik yra galimybė, stengiamės kuo pigiau susiorganizuoti iš patikimų puslapių, tokių kaip Materia Aromatica smile.gif
Atsakyti
ir ar yra bandziusiu is I&M sampunu ka nors?
Atsakyti
Mergaitės rekomenduokit gerą rutulinį dezodorantą bigsmile.gif Mano cheminis baigiasi, noriu kitą natūralų įsigyti, bet kiek žiūriu visi purškiami, patinka tik rutuliniai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2010 11 04, 09:56)
Mergaitės rekomenduokit gerą rutulinį dezodorantą  bigsmile.gif  Mano cheminis baigiasi, noriu kitą natūralų įsigyti, bet kiek žiūriu visi purškiami, patinka tik rutuliniai  blush2.gif

Pasikartosiu ką vakar sakiau biggrin.gif Favoritai - Madara ir Acorelle. Aš rekomenduoju savo išbandytąją Madarą, kaina 40 Lt Sarmose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2010 11 04, 10:02)
Ačiū labai  mirksiukas.gif Bėgsiu į Sarmą.

Acorelle irgi Sarmoj mačiau, bent jau Kauno Akropolio Sarmoj, kaina virš 50 Lt berods 4u.gif Bet Acorelle nebandžiau - nepakomentuosiu biggrin.gif Merginos rašiusios yra, kad rutuliuko mechanizmas geresnis Madaros.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitsė: 04 lapkričio 2010 - 10:05