Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 77 tema :)

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 11 03, 10:33)
o kaip ju sudetis? 4u.gif

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 11 03, 13:54)
Sudėtis: Propylene glycol, aqua, Aloe barbadensis, Hamamelis virginiana, zinc ricinoleate, glycerin laurate, zinc citrate, hectorite, Chamomilla recutita, Coriandum savitum, Cymbopogon schoenanthus, citral, limonene, geraniol.

cia toms of maine rutulinio dezo sudetis.nesu zinove, bet jau is pirmo psl propylene glycol yra blogiukas ax.gif

Maniskio kitokia sudetis - idedu po apacia paveiksliuka koki turiu, o sudetis tokia:

water, potassium alum, xanthan gum, organic fragrance, zinc citrate, benzoic acid

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 11 03, 14:54)
Sudėtis: Propylene glycol, aqua, Aloe barbadensis, Hamamelis virginiana, zinc ricinoleate, glycerin laurate, zinc citrate, hectorite, Chamomilla recutita, Coriandum savitum, Cymbopogon schoenanthus, citral, limonene, geraniol.
cia toms of maine rutulinio dezo sudetis.nesu zinove, bet jau is pirmo psl propylene glycol yra blogiukas ax.gif

QUOTE(shemsa @ 2010 11 03, 18:23)
turbut del jo man ir alergizuoja pazastis rutulinis  g.gif , tik pasitepu ir pradeda daznai degti pazastis  doh.gif

O aš jau ketinau bandyti jį, nes baiginėju savo blogietiškus dezodorantus, nuo kurių man ir pažastis niežti, ir beria ir alergija prasideda... Pasiskaitinėjau atsiliepimus apie kitokius dezodorantus, tai supratau, kad tokio, kuris tikrai gerai laikytų ir nepraleistų kvapo kaip ir nėra? Daugiausia gerų atsiliepimų matau apie Madarą. Laikas spaudžia, reikia naujo deziko, o nežinau ką imti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 11 03, 16:22)
kaip su tuo CWC metodu?deti balzama as sausu plauku, palaikyti, isskalauti, tada sampunas ir vel balzamas?

Aš darau taip: sudrėkinu plaukus, tada per visą plaukų ilgį ištepu kondicionieriumi, kažkiek palaikau kol pasiruošiu šampūną, tada galvą išplaunu šampūnu, švariai išskalauju visus plaukus ir tada per visą plaukų ilgį dedu kaukę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 11 03, 17:37)
O aš jau ketinau bandyti jį, nes baiginėju savo blogietiškus dezodorantus, nuo kurių man ir pažastis niežti, ir beria ir alergija prasideda... Pasiskaitinėjau atsiliepimus apie kitokius dezodorantus, tai supratau, kad tokio, kuris tikrai gerai laikytų ir nepraleistų kvapo kaip ir nėra? Daugiausia gerų atsiliepimų matau apie Madarą. Laikas spaudžia, reikia naujo deziko, o nežinau ką imti doh.gif

Nu as tai rekomenduoju Acorelle, nieko geresnio nesu bandziusi 4u.gif
Ir dar klausimelis ar kas nors bandete ar turite kokia nuomane apie Paul Penders kosmetika: http://www.paulpende...ategory/lt/news
Atsakyti
QUOTE(geguze5 @ 2010 11 03, 19:03)
Nu as tai rekomenduoju Acorelle, nieko geresnio nesu bandziusi 4u.gif

O jo galima įsigyti LT? Nes pirmenybę teikiu tam, ką galima rasti Lietuvoje, kadangi sunku rasti tarpininkes, kurios atsiųstų, ne ne iš visų svetainių jos perka, o pati nemoku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 11 03, 17:37)

pabandyk green people dezodoranta, as dabar ji naudoju tai man thumbup.gif , prakaita ir kvapa sulaiko labai gerai thumbup.gif , ne ka prastesnis uz blogietiskus dezodorantus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 11 03, 18:27)
O jo galima įsigyti LT? Nes pirmenybę teikiu tam, ką galima rasti Lietuvoje, kadangi sunku rasti tarpininkes, kurios atsiųstų, ne ne iš visų svetainių jos perka, o pati nemoku blush2.gif

Prekiauja www.Beautyfly.lt - leituviška parduotuvė, nieko sudėtingo nėra wink.gif Šiaip Acorelle produkcijos "Šeimos vaistinės" lygtai turi, tai gal ir dezodrantų ten yra.

Beje, "pati nemoku" - labai silpnas argumentas... Norint visada galima išmokti. Sorry, bet nesusilaikiau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 11 03, 19:35)
Beje, "pati nemoku" - labai silpnas argumentas... Norint visada galima išmokti. Sorry, bet nesusilaikiau...  blush2.gif

Žinoma, kad galima išmokti, tačiau yra dar vienas "bet"- neturiu kreditinės, o išsiimtį ją man ne itin apsimoka, štai ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 10 31, 18:59)
Aš kažkaip šiandien skaitinėjau, kas parašyta ant mano drėkinamojo kremuko Emeraude ir radau, kad jis su neroliu igi smile.gif Pasirodo, tam tikra prasme ir man teko prie to nerolio prisiliesti  biggrin.gif

Dar tu neprilietus tiesiogiai? blink.gif biggrin.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 11 02, 00:17)
O Lietuvoje jos yra pirkti? rolleyes.gif

Pasirodo yra.. ir kainos zemos,ir kokybe gera...Suzinojau irgi nesenai doh.gif , kam moketi uz lupu blizgi 50 lt, kai gali naturalu nusipirkti uz apie 20 lt? doh.gif Domiuosi dabar kur, kaip ... smile.gif
Atsakyti
ateinu pagirt sito kremuko, turejau tik miniuka, bet likau suzaveta thumbup.gif
La Claree Oliv Moisturizing Face Cream
user posted image
nu toks geris mano odai, gerai drekina ir nepalieka riebalo ant veido, jau po savaites matesi , kad oda zymiai pagrazejo, tapo lygesne ir veido spalva atsigavo thumbup.gif , kai pabaigsiu turimus turbut imsiu sita wub.gif
Atsakyti
Pasidziaugsiu nusipirkau siandien AloeDent dantu pastos, pagaliau sulaukiau akcijos thumbup.gif , kam aktualu prasom pasinaudoti mirksiukas.gif Dabar valausi Lavera metine, bet man aloednent labiau patinka ir seimos nariai jau jos spejo pasigesti, dabar gales vel dziaugtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 11 03, 17:36)
Maniskio kitokia sudetis - idedu po apacia paveiksliuka koki turiu, o sudetis tokia:

water, potassium alum, xanthan gum, organic fragrance, zinc citrate, benzoic acid

user posted image

LT nemaciau tokio smile.gif shemsa, o koki naudoji green people?lt maciau rutulini bespalvi 4u.gif
Atsakyti