QUOTE(rutulyyte @ 2011 08 08, 11:06)
o kur pirkai granules? nes as kaip tik ieskau...
Kauno sile buvo
gal kam aktualu polistireno granules pirkom senuku megos statybu duona, uz milziniska maisa mokejom po 23.99, manau, kad labai pigiai, maisai dideli, vos i masina sukisom
Sveikos , gal yra siaulieciu mergaiciu, kurios jau siuvo sedmaisius, man dukra neduoda ramybes jau...tai patartu kur pirko Siauliuose tas granules, medziaga ir t.t. Aciu!
QUOTE(skraide @ 2011 08 20, 18:06)
Sveikos , gal yra siaulieciu mergaiciu, kurios jau siuvo sedmaisius, man dukra neduoda ramybes jau...tai patartu kur pirko Siauliuose tas granules, medziaga ir t.t. Aciu!
sveikos, granuliu yra pirkti moki vezi prekybos centre, db kaip tik akija joms yra.0.3 m3 kainuoja 19,99;), o medziagu manau, bet kur galima gauti
QUOTE(pipire @ 2011 08 25, 13:59)
sveikos, granuliu yra pirkti moki vezi prekybos centre, db kaip tik akija joms yra.0.3 m3 kainuoja 19,99;), o medziagu manau, bet kur galima gauti
o ten burbuliukai, ar smulkintos?
QUOTE(rutulyyte @ 2011 08 29, 14:36)
o ten burbuliukai, ar smulkintos?
lankstiniuke buvo parodyta burbuliukai, kelis kartus vaziavau pirkti, bet nebuvo dar atveze, reiks sia savaite arba savaitgali pabandyti nuvaziuoti pasiziureti
QUOTE(FLEXE @ 2011 03 04, 14:20)
Sveikos, siuvejeles
Koks fainas sėdmaišis ir modelis
QUOTE(pipire @ 2011 08 30, 19:47)
lankstiniuke buvo parodyta burbuliukai, kelis kartus vaziavau pirkti, bet nebuvo dar atveze, reiks sia savaite arba savaitgali pabandyti nuvaziuoti pasiziureti
Sveikos,
Taip, lankstinuke pvaizduotos granulės, o realiai pardavinėja tarkuotą putoplastą. Klaidina klientus.
Kas yra siuvę sėdmaišį su vidiniu maišu?
Aš turiu pasisiuvusi vieną maišą sau, tai granules tiesiai į jį pyliau. Dabar brolis prašo dovanų sėdmaišį, noriu daryti su vidiniu maišu. Kaip jūs jį tvirtinate prie išorinio maišo, kad pakėlus maišą granulių supurtymui pasikeltų abu maišai?
QUOTE(pyragaitis @ 2011 09 03, 10:33)
Kas yra siuvę sėdmaišį su vidiniu maišu?
Aš turiu pasisiuvusi vieną maišą sau, tai granules tiesiai į jį pyliau. Dabar brolis prašo dovanų sėdmaišį, noriu daryti su vidiniu maišu. Kaip jūs jį tvirtinate prie išorinio maišo, kad pakėlus maišą granulių supurtymui pasikeltų abu maišai?
dariau su vidiniu maišu. pradžioj galvojau tvirtinti, buvau pritvirtinus - viršuj prie rankenos, bet nebūtina, mano abu sėdmašiai dabar nepritvirtinti, ir viskas normoj, nėra problemos dėl supurtymo. sugriebi taip, kad užsigriebtų abi medžiagos