Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmaišis

bet man lygtais atrode, kad statybines negeros, nes www.polistirologranules.lt jos pigesnes, ir nevienodo dydzio, statybiniu prekiu parduotuvese ne tokios pat bus? o seip reiks kur pasidairyti. aciu labai uz patarimus smile.gif
Atsakyti
o kur pirkai granules? nes as kaip tik ieskau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyyte @ 2011 08 08, 11:06)
o kur pirkai granules? nes as kaip tik ieskau... smile.gif

Kauno sile buvo smile.gif
Atsakyti
gal kam aktualu polistireno granules pirkom senuku megos statybu duona, uz milziniska maisa mokejom po 23.99, manau, kad labai pigiai, maisai dideli, vos i masina sukisom doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuukee: 14 rugpjūčio 2011 - 17:19
Sveikos 4u.gif , gal yra siaulieciu mergaiciu, kurios jau siuvo sedmaisius, man dukra neduoda ramybes jau...tai patartu kur pirko Siauliuose tas granules, medziaga ir t.t. Aciu! ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skraide @ 2011 08 20, 18:06)
Sveikos 4u.gif , gal yra siaulieciu mergaiciu, kurios jau siuvo sedmaisius, man dukra neduoda ramybes jau...tai patartu kur pirko Siauliuose  tas granules, medziaga ir t.t. Aciu! ax.gif  ax.gif  ax.gif

sveikos, granuliu yra pirkti moki vezi prekybos centre, db kaip tik akija joms yra.0.3 m3 kainuoja 19,99;), o medziagu manau, bet kur galima gauti smile.gif
Atsakyti
sveikos, skaitau kad jus senukuose, moki vezi granules pirkote. buvau senukuose, ten tik plokstes smulkintos, bet tos granules pilkos. ar tinka tos smulkintos is senuku, ir ar nieko tokio kad jos pilkos?
Atsakyti
QUOTE(pipire @ 2011 08 25, 13:59)
sveikos, granuliu yra pirkti moki vezi prekybos centre, db kaip tik akija joms yra.0.3 m3 kainuoja 19,99;), o medziagu manau, bet kur galima gauti smile.gif

o ten burbuliukai, ar smulkintos?
Atsakyti
QUOTE(rutulyyte @ 2011 08 29, 14:36)
o ten burbuliukai, ar smulkintos?

lankstiniuke buvo parodyta burbuliukai, kelis kartus vaziavau pirkti, bet nebuvo dar atveze, reiks sia savaite arba savaitgali pabandyti nuvaziuoti pasiziureti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(FLEXE @ 2011 03 04, 14:20)
Sveikos, siuvejeles smile.gif

Koks fainas sėdmaišis ir modelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pipire @ 2011 08 30, 19:47)
lankstiniuke buvo parodyta burbuliukai, kelis kartus vaziavau pirkti, bet nebuvo dar atveze, reiks sia savaite arba savaitgali pabandyti nuvaziuoti pasiziureti wink.gif

Sveikos,
Taip, lankstinuke pvaizduotos granulės, o realiai pardavinėja tarkuotą putoplastą. Klaidina klientus.

Kas yra siuvę sėdmaišį su vidiniu maišu?
Aš turiu pasisiuvusi vieną maišą sau, tai granules tiesiai į jį pyliau. Dabar brolis prašo dovanų sėdmaišį, noriu daryti su vidiniu maišu. Kaip jūs jį tvirtinate prie išorinio maišo, kad pakėlus maišą granulių supurtymui pasikeltų abu maišai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragaitis @ 2011 09 03, 10:33)
Kas yra siuvę sėdmaišį su vidiniu maišu?
Aš turiu pasisiuvusi vieną maišą sau, tai granules tiesiai į jį pyliau. Dabar brolis prašo dovanų sėdmaišį, noriu daryti su vidiniu maišu. Kaip jūs jį tvirtinate prie išorinio maišo, kad pakėlus maišą granulių supurtymui pasikeltų abu maišai?  g.gif

dariau su vidiniu maišu. pradžioj galvojau tvirtinti, buvau pritvirtinus - viršuj prie rankenos, bet nebūtina, mano abu sėdmašiai dabar nepritvirtinti, ir viskas normoj, nėra problemos dėl supurtymo. sugriebi taip, kad užsigriebtų abi medžiagos smile.gif
Atsakyti