Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmaišis

QUOTE(vasareja123 @ 2011 03 25, 18:36)
sveikos siuvjėlės, jungiuosi ir aš prie jūsų, noriu savo merginom pasiūti sėdmaišius, sakykite kokią medžiagą perkate, ir gal turite daugiau schemų kas ar žinote kokių nuorodų su shemomis.  4u.gif nes radau tik dvi

ar per mažai informacijos čia http://www.supermama...howtopic=658547 ?
medžiagos įvairios, pagal pageidavimus.
Atsakyti
Labas, siuvejos, gal kuri netycia bandet siut sitoki http://www.ptiboo.ch...e/pouf_bebe.jpg
As juos jau seniai nusiziurejus, bet vis nedristu siut, nes brezini tai tik pati mazdaug pasibraiziau... Bijau prasaut su matmenim ax.gif
Atsakyti
Taip, teko, keliais puslapiais auksciau rodziau toki. Iskarpos primityvios, o matmenys cia jau savo nuoziura.

user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image

perskaiciau visa temuke ir pasisiuvau stai toki sedmaisi biggrin.gif,maziukas pasiutas is medziagos likuciu ir labai smagu atsisedus ant didelio kojas uzkelt ant maziuko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgjtaaa: 11 balandžio 2011 - 21:12
Wau koks smagus atrodo bigsmile.gif thumbup.gif

Pas mano sedmaišį jau ir "viduriukai" yra, tik reikia dar aprenkti jį odiniais rūbeliais...tik niekaip dar odos negaunu, tai sustojęs procesas...o taip knieti pažiūrėti, kas gavosi iš mano pirmo blyno hihihi.gif Nes pas mane jis iš 6 dalių siūtas yra, o čia kiek žiūrėjau dauguma iš 4 dalių... g.gif
Atsakyti
maziukas is keturiu daliu,o didelis is sesiu pas mane,siaip tikrai smagu,vaikuciai pesasi kuriam sedet lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgjtaaa @ 2011 04 12, 21:52)
maziukas is keturiu daliu,o didelis is sesiu pas mane,siaip tikrai smagu,vaikuciai pesasi kuriam sedet lotuliukas.gif

Joa, kad didelis tai tikrai, o dariau tai interjero paivairinimui biggrin.gif tai bus du sedmaisiai MB ir kt man... tik pirma dariau pabandymui ar pasiteisins, o po to jau antra padarysiu toki pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2011 04 12, 16:08)
: Nes pas mane jis iš 6 dalių siūtas yra, o čia kiek žiūrėjau dauguma iš 4 dalių...

Kaip tik atvirksciai, klasikine sedmaisio iskarpa yra is 6 daliu. O 4 dalys - cia jau siuolaikine interpretacija smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Siuvau sėdmaišį ir susidūriau su nemenka problema - jeigu įsiūsiu užtrauktuką įstrižai dugno, ar paskui ištrauksiu prigrūstą "pamušalą"?
Atsakyti
QUOTE(Borri @ 2011 04 13, 20:17)
Sveikos,

Siuvau sėdmaišį ir susidūriau su nemenka problema - jeigu įsiūsiu užtrauktuką įstrižai dugno, ar paskui ištrauksiu prigrūstą "pamušalą"?

Tai jau buvo aptarta praeitoje temoje. Jei sedmaisis turi nuimama uzvalkala- uztrauktukas turi buti maksimaliai ilgas, kad tai daryti butu patogu. Priklausomai nuo modelio, galima deti ji aplink dugna (o ne skersai) arba i sonine siule.
Papildyta:
QUOTE(Koxamte @ 2011 04 12, 16:08)

tik niekaip dar odos negaunu, tai sustojęs procesas...

Ieskote kazkokios ypatingos odos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lenny: 14 balandžio 2011 - 11:19
QUOTE(lenny @ 2011 04 14, 11:18)

Ieskote kazkokios ypatingos odos?

Nea ax.gif Tiesiog iš baldų fabriko sakė parinks odos man, tai ir laukiu lotuliukas.gif
Atsakyti
O gal kas zinote kur galima pigiai odos (dirbtines) gauti? Geriausiai arba Kaune arba Klaipedoje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika852: 14 balandžio 2011 - 15:30