Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmaišis

QUOTE(Chicgirl @ 2011 02 24, 11:02)
Sveikutes,

Prasau atskleiskite paslapti kur medziagos uz tokia kaina pirkote? 4u.gif  smile.gif

Vilniuje, Arbalde - http://www.arbaldas.lt/kontaktai - ten pasirinkimas ir gobeleninių ir eko odos (po 15,5 Lt) - išparduotuvėj Vytenio 50, bet reikia važiuti tarp 10-16 val, kol dirba siuvykla, nes kai nuvažiavau prieš tai po 17 val. man ar tai negalėjo atkirpti ar kažkas panašaus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rubkyte: 25 vasario 2011 - 11:16
Sveikos, siuvejeles smile.gif

niuz va, rodaus su pirmu savo gyvenime siuviniu-sedmaisiu smile.gif
user posted image
ir turiu klausimuka...pradzioje granuliu rodos pakako, bet vat po 2 sav. tu granuliu jau per mazai...ant zemes atsisedi geriau isitaisius...ar cia granuoles prastos, ar taip ir buna? g.gif
Atsakyti
FLEXE labai gražus sėdmaišis (kokia čia medžiagytė? kur pirkai?)
O granulės yra linkę šiek tiek susisėdėti, aš po kokio mėnesiuko papildžiau truputį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupenelis: 04 kovo 2011 - 13:29
QUOTE(pupenelis @ 2011 03 04, 13:28)
FLEXE labai gražus sėdmaišis (kokia čia medžiagytė? kur pirkai?)
O granulės yra linkę šiek tiek susisėdėti, aš po kokio mėnesiuko papildžiau truputį.

aciu ax.gif
medziaga tai dermantinas...bet labai pigus, galvojau, kaip pirmam darbui bus gerai, jei nesigaus, nebus gaila ismest biggrin.gif pirkau Mazvydo al. 1m.-7lt mirksiukas.gif
tai reiskias reik ir man papildyt, tik viena maisa supylem, o nuspirkom 2 smile.gif visi sedi vis ant jo, tai greit ir susisedejo turbut smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FLEXE: 04 kovo 2011 - 13:31
O kokie išmatavimai šio sėdmaišio? Suaugęs irgi sėdas patogiai?
Ir jei ne paslaptis, kiek dabar už granules mokat? Vilniuj granulių kaina tokia pat, kaip polistirolo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rubkyte: 04 kovo 2011 - 16:29
QUOTE(Rubkyte @ 2011 03 04, 16:25)
O kokie išmatavimai šio sėdmaišio? Suaugęs irgi sėdas patogiai?
Ir jei ne paslaptis, kiek dabar už granules mokat? Vilniuj granulių kaina tokia pat, kaip polistirolo doh.gif

Dugno skersmuo apie 80 cm., aukstis apie 1 m. Uztenka vyrui, nesiskundzia smile.gif fotelio sake, nebereik biggrin.gif
Granules Klp pirkau, sakyciau pobrangiai, 36lt uz maisa. Ai bet pigiau ir neieskojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FLEXE @ 2011 03 05, 09:31)
Dugno skersmuo apie 80 cm., aukstis apie 1 m. Uztenka vyrui, nesiskundzia  smile.gif fotelio sake, nebereik  biggrin.gif
Granules Klp pirkau, sakyciau pobrangiai, 36lt uz maisa. Ai bet pigiau ir neieskojau  smile.gif

O kurioj vietoj pirkai granules? Aš tai iš "Celos" po 30Lt už maišą.
Atsakyti
QUOTE(pupenelis @ 2011 03 06, 08:42)
O kurioj vietoj pirkai granules? Aš tai iš "Celos" po 30Lt už maišą.

Niu va, o as is Celos uz 36 blink.gif gal pabrango? g.gif
Atsakyti
Zmogus - sedmaisis smile.gif gal kam patiks ideja

user posted image
Atsakyti
Prasom su foto, kaip ant jo sedima-gulima rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2011 03 07, 11:30)
Prasom su foto, kaip ant jo sedima-gulima  rolleyes.gif  mirksiukas.gif

Neturiu manekenu norinciu rodyti savo veidelius. jis zmogaus ugio, galima pasiguldyti arba pasodinti ir sesti ant keliu. o Siaip cia labiau reklaminis gaminys, skirtas fotografuotis su gerbejais.
Mano sunus turi toki maziuka, savo ugio, naudoja kaip lele, vezioja vezime.
Atsakyti
sveikos siuvjėlės, jungiuosi ir aš prie jūsų, noriu savo merginom pasiūti sėdmaišius, sakykite kokią medžiagą perkate, ir gal turite daugiau schemų kas ar žinote kokių nuorodų su shemomis. 4u.gif nes radau tik dvi
Atsakyti