Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmaišis

QUOTE(naura14 @ 2011 01 15, 12:44)
mergaites, kazkada kazkur maciau Makvyno sedmaisi, gal kuri netycia turite iskapas? Nerealus jis man. kazkada buvau radusi pirkti , tai nepamenu 300 ar 400 kainavo, tai pagailo punigu, nors tendarbo tai laaaabai daug. Jei kuri rastumete iskarpas , atsiuskite prasau  4u.gif

Sveikutės, aš taip pat būčiau labai dėkinga už Makvyno schemutes wub.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos, sedmaisistes as vasarai g alvoju pasisiut lauko baldus- sedmaisiukus, gal galit kas padet su schemom issirinkau mazdaug kokio tipo noriu...
http://sbabaldai.lt/...ranzine_aks3203
Atsakyti
Rodau viena naujesniu sedmaisiuku. Aktualu turintiems kudikius ir mazus vaikus. Lopsiukas su saugos dirziukais ir keiciamais uzvalkalais. Daiva-Z, jums turetu tikti toks variantas mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Cia beveik kaip lova thumbup.gif
Atsakyti
Cia lopsiukas kudikiui. Pilkasis uzvalkalo variantas turi "triusikelius" ir tamprius dirziukus reguliuojamo ilgio. O Vyresniems - uzvalkalas be dirzu.
Atsakyti
QUOTE(bandite @ 2011 02 01, 10:59)
Sveikutės, aš taip pat būčiau labai dėkinga už Makvyno schemutes  wub.gif  4u.gif

Manau, kad bandysiu pati piesti, nes matau, kad niekas nieko unsure.gif Nu mergaites, pasidalinkit, jei kuri ka nors susijusio su masinomis turite, pakeisciau i sokolada. Gerai, daug sokolado blush2.gif Dar ir kavos prideciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 02 12, 18:16)
Manau, kad bandysiu pati piesti, nes matau, kad niekas nieko  unsure.gif Nu mergaites, pasidalinkit, jei kuri ka nors susijusio su masinomis turite, pakeisciau i sokolada. Gerai, daug sokolado  blush2.gif Dar ir kavos prideciau  ax.gif

ČIA nuoroda makvyno, bet schemos nėra, nes be brėžinių siuvo mirksiukas.gif ALBUMAS SU FOTO
Atsakyti
QUOTE(Ziviliuxas @ 2011 02 14, 21:01)
ČIA nuoroda makvyno, bet schemos nėra, nes be brėžinių siuvo  mirksiukas.gif  ALBUMAS SU FOTO

Fantastiškas Žaibukas smile.gif reiks bandyt ir man kurt kažkaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bandite @ 2011 02 15, 15:08)
Fantastiškas Žaibukas smile.gif reiks bandyt ir man kurt kažkaip smile.gif

Jei esi gera siuveja, gal pasidalinsi iskarpomis?? Kai as taip siuvu, tai manau, kad cia man -misija neimanoma blush2.gif Niu, bet bandysiu rolleyes.gif
Atsakyti
Mano pirmas pasiūtas sėdmaišis, t.y. išvis pirmas toks didesnis siuvinys su siuvimo mašina biggrin.gif Pats sėdmaišis gavosi laaaabai didelis (bent jau mano akimis), bet labai patogu visaip įsitaisyti ir suaugusiam žmogui. Kitą bandysiu siūti "dvivietį" smile.gif

Gaila, kad tik tokią nuotrauką turiu, nes sėdmaišį padovanojau mamai taip ir nespėjusi normaliai nufotkinti. Nesitikėjau, kad dovana taip pradžiugins tėvus, nepasidalina, kurio eilė sėdėti lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nesigilink: 21 vasario 2011 - 18:09
Sveikutes,

aš irgi pribrendau sėdmaišiams, jau ir medžiagą superinę po 3 lt/m nupirkau pasiskaičius jūsų nuorodų. Tik vat beveik pusę dienos sugaišau skambinėdama dėl tų granulių. Kauno šilas į Vilnių neveža, kiti Nemenčinėj... Gal kas važiuojat į Kauną? prisidėčiau prie pirkimo...
Atsakyti
QUOTE(Rubkyte @ 2011 02 23, 17:59)
Sveikutes,

aš irgi pribrendau sėdmaišiams, jau ir medžiagą superinę po 3 lt/m nupirkau pasiskaičius jūsų nuorodų. Tik vat beveik pusę dienos sugaišau skambinėdama dėl tų granulių. Kauno šilas į Vilnių neveža, kiti Nemenčinėj... Gal kas važiuojat į Kauną? prisidėčiau prie pirkimo...

Sveikutes,

Prasau atskleiskite paslapti kur medziagos uz tokia kaina pirkote? 4u.gif smile.gif
Atsakyti