Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmaišis

tiek daug prasanciu tu schemuciu, tai gal dekit i tema ir visom norincioms bus jos prieinamos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2014 03 20, 09:04)
tiek daug prasanciu tu schemuciu, tai gal dekit i tema ir visom norincioms bus jos prieinamos wink.gif

Tiesą sakant, nelabai savo shemų norėčiau paleist į interneto platybes, pati ne vieną miniatiūrinį sėdmaišį siuvau, kol atitaikiau proporcijas. Juolab visą internetą išnaršiau ieškodama tokio sėdmaišio schemų.
kolkas tai mano namų išskirtinumas, o įkėlus viešai, neabejoju, sėdmaišių gamintojai pasinaudos. Tikiuosi, tos, kurioms atsiunčiau, irgi viešai nesidalins smile.gif
juk smagu turėt tokį sėdmaišį, kurio Lietuvos rinka dar nesiūlo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(a.gegužė @ 2014 03 20, 15:02)
Tiesą sakant, nelabai savo shemų norėčiau paleist į interneto platybes, pati ne vieną miniatiūrinį sėdmaišį siuvau, kol atitaikiau proporcijas. Juolab visą internetą išnaršiau ieškodama tokio sėdmaišio schemų.
kolkas tai mano namų išskirtinumas, o įkėlus viešai, neabejoju, sėdmaišių gamintojai pasinaudos. Tikiuosi, tos, kurioms atsiunčiau, irgi viešai nesidalins  smile.gif
juk smagu turėt tokį sėdmaišį, kurio Lietuvos rinka dar nesiūlo  4u.gif

jo del to nesusimasciau, bet ir man butu idomu nors akies krasteliu pamatyti chemas smile.gif
Atsakyti
Kaip supratau šio sėdmaišio schemutės negausiu verysad.gif , ai , nu ir tiek to, pasidarysiu ir pati biggrin.gif savo sukonstruotas tik mielesnis bus tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(spaikita @ 2014 03 20, 16:30)
Kaip supratau šio sėdmaišio schemutės negausiu  verysad.gif , ai , nu ir tiek to, pasidarysiu ir pati  biggrin.gif savo sukonstruotas tik mielesnis bus  tongue.gif .

Parašykit į a.ž savo el.paštą. dabar prisijungusi per planšetę ir neturiu išsisaugojusi nuotraukos
Atsakyti
Siame psl. yra aprasymas su iskarpomis, kaip pasisiuti vaikiska sedmaisi, gal kam pravers mirksiukas.gif
sedmaisis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretchene: 28 kovo 2014 - 15:08
merginos, gal galite kas nukreipti kur gauti grikių lukštų? reikia pasiūti ortopedinį guoliuką
Atsakyti
Na va ir mano pirmasis sėdmaišis savo mažyliui blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2014 02 18, 09:57)
aš kažkada pirkau iš Kauno šilo, tada mes susikooperavom ir kelios pasiprašėm, kad atvežtų tų granulių. Jei būtų norinčių iš Klaipėdos, galim bandyt vėl užsisakyt.. man jau reikėtų papildymui smile.gif

vakar siuvau vidinį maišą sėdmaišiui, bent jau man tai labai patogu, kad gali išorinį išskalbt. tik bėda ta, kad senasis vidinis prakiuro, reik dabar tas granules kažkaip perpilt į naują biggrin.gif

tai va. iš tų dviejų sėdmaišių dabar galvoju granules supilt tik į vieną - taip susisėdėjo jos..
Papildyta:

aš tai manau, kad specializuotose, bet čia jau reik vaikščiot, žiūrėt, arba skambint - klaust. nesu didelė audinių pirkėja, tad ir patart negaliu. aš kai pirkau - buvo speciali baldinių audinių parduotuvė.

Sveiki,
kiek metrų medžiagos reikia tokio tipo sėdmaišiui?
Atsakyti
QUOTE(Babyte Brone @ 2014 05 26, 14:23)
Na va ir mano pirmasis sėdmaišis savo mažyliui  blush2.gif

Šaunu thumbup.gif Ir mažylis patenkintas thumbup.gif
Atsakyti

naujausias sėdmaišis kuriam reikėjo net 16 džinsų! 4u.gifuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a.gegužė: 09 birželio 2014 - 16:05
Sveikos, šaunuolės smile.gif Turiu ir aš klausimėlį dėl sėdmaišio vidinio maišo. Ieškojau tokio varianto, kad nereiktų siūti vidinio maišo, ir radau šį. Gal kuri buvote susidūrusios su tokiu maišu ir dėjote į savo sėdmaišį.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smiltele-29: 17 liepos 2014 - 14:37