Sveikos, užsinorėjau ir aš sedmaišiuką pasisiūti. Bet pasiklydau tarp brėžinių ir informacijos gausos. Tad gal kuri pagelbėtų ir pasidalintų iškarpa,pagal kurią galima būtų pasisiūti tokio tipo sėdmaišį Ačiū labai
QUOTE(Babyte Brone @ 2014 02 15, 17:42)
Sveikos, užsinorėjau ir aš sedmaišiuką pasisiūti. Bet pasiklydau tarp brėžinių ir informacijos gausos. Tad gal kuri pagelbėtų ir pasidalintų iškarpa,pagal kurią galima būtų pasisiūti tokio tipo sėdmaišį Ačiū labai
Aš turiu išsisaugojus štai tokius lekalus:
Pagal juos ir siuvau
QUOTE(Vėjubė @ 2014 02 15, 18:42)
Ir gaunasi toks sedmaisis kaip mano foto?o gal galima nuotrauka koks gaunasi is tu iskarpu?
QUOTE(Babyte Brone @ 2014 02 15, 22:31)
Ir gaunasi toks sedmaisis kaip mano foto?o gal galima nuotrauka koks gaunasi is tu iskarpu?
Tik jūsiškis panašu siūtas iš odos ir viduje daugiau granulių, kad toks standus Ir mano darytas vaikui, pagal tą antrą iškarpų dydį.
Sveikos, planuoju pradėt siutis sėdmaišį, patarkit kokią medžiagą geriausiai jiems pasirinkti, kad greit nenusidevėtų ar neplyštų?
QUOTE(Pamaiviuke @ 2014 02 17, 13:29)
Sveikos, planuoju pradėt siutis sėdmaišį, patarkit kokią medžiagą geriausiai jiems pasirinkti, kad greit nenusidevėtų ar neplyštų?
baldinę medžiagą
O jos visuose medžiagų parduotuvėse būna ar specializuotose tik?
QUOTE(a.gegužė @ 2014 01 31, 19:26)
Čia kitas reikalas
Sėdmaišių gamintojų manymu "kuo sėdmaišis didesnis, tuo jis patogesnis. Populiariausias modelis klasikinis kriaušės tipo sėdmaišis. Jis lengvai keičia formą, prisitaiko prie kūno"
Iš fotelių tipo sėdmaišių rekomenduoja išbandyti Eger modelį, tai yra tarpinis variantas tarp klasikinio minkšto sėdmaišio ir griežto fotelio
Man asmeniškai tie kriaušės tipo
kaip maišai atrodo ir tiek, mano sėdmaišiai atrodo štai taip
du tokie ir du didesni, bet forma ta pati. Ir esam labai patenkinti, ir atrodo gerai ir be galo patogūs
Dar labai svarbu, kad sėdmaišio audinys būtų nesintetinis, kitaip labai renka dulkes ir šiukšles
Sėdmaišių gamintojų manymu "kuo sėdmaišis didesnis, tuo jis patogesnis. Populiariausias modelis klasikinis kriaušės tipo sėdmaišis. Jis lengvai keičia formą, prisitaiko prie kūno"
Iš fotelių tipo sėdmaišių rekomenduoja išbandyti Eger modelį, tai yra tarpinis variantas tarp klasikinio minkšto sėdmaišio ir griežto fotelio
Man asmeniškai tie kriaušės tipo
kaip maišai atrodo ir tiek, mano sėdmaišiai atrodo štai taip
du tokie ir du didesni, bet forma ta pati. Ir esam labai patenkinti, ir atrodo gerai ir be galo patogūs
Dar labai svarbu, kad sėdmaišio audinys būtų nesintetinis, kitaip labai renka dulkes ir šiukšles
gal galite pasidalinti foteliuko tipo sedmaisiu schemute
buciau labia dekinga
Merginos niekaip nerandu kur galima isigyti smulkesniu eps granuliu 2mm dydzio, gal kuri žinote?
QUOTE(Visad.su.tavimi @ 2014 02 18, 10:41)
Merginos niekaip nerandu kur galima isigyti smulkesniu eps granuliu 2mm dydzio, gal kuri žinote?
o gal kuri pirkot grikiu lukstu?
QUOTE(Visad.su.tavimi @ 2014 02 18, 08:41)
aš kažkada pirkau iš Kauno šilo, tada mes susikooperavom ir kelios pasiprašėm, kad atvežtų tų granulių. Jei būtų norinčių iš Klaipėdos, galim bandyt vėl užsisakyt.. man jau reikėtų papildymui
vakar siuvau vidinį maišą sėdmaišiui, bent jau man tai labai patogu, kad gali išorinį išskalbt. tik bėda ta, kad senasis vidinis prakiuro, reik dabar tas granules kažkaip perpilt į naują
tai va. iš tų dviejų sėdmaišių dabar galvoju granules supilt tik į vieną - taip susisėdėjo jos..
Papildyta:
QUOTE(Pamaiviuke @ 2014 02 17, 13:37)
O jos visuose medžiagų parduotuvėse būna ar specializuotose tik?
aš tai manau, kad specializuotose, bet čia jau reik vaikščiot, žiūrėt, arba skambint - klaust. nesu didelė audinių pirkėja, tad ir patart negaliu. aš kai pirkau - buvo speciali baldinių audinių parduotuvė.
QUOTE(waiber @ 2014 02 17, 17:02)
Šiai akimirkai reik gerai pagalvot, kur schemas padidėjus, paieškosiu kurią dieną ir atsiųsiu jums